Še kratko poročilo dogajanja:
Neli se je vpisala med rumene rutice med Azilaši in uspešno prestala svojo prvo pravo šolsko uro (vsaj kar se šolanja v Sloveniji tiče
)
Ji je bilo kul, nekega strahu ni bilo vidnega, součence je umirjeno pozdravljala, ampak ji je bila papica biiistveno bolj zanimiva in takrat je repek migal stonauro in tudi tršico nismo šmirgljali sploh
Sem prepričana, da ji je bilo všeč
Tudi peljale sva se prvič same tako "daleč", ker je ponavadi Maj vedno zraven, ampak tokrat je doma počakal.
Na splošno smo malce porazdelili dogajanje, sprva je Neli spremljala Maja na treninge, ker njej res ne bi bilo treba delati, princeski naši
, ampak več kot očitno bi naša pupa zelo rada nekaj počela in tako imata zdaj vsak svoje treninge/tečaje. Načeloma ločeno, ker nerada delam na pol in se rada posvetim temu, čemi in komu sem se namenila, zato torej ornk če že
Včasih si bosta seveda tudi za spremstvo, noben problem, ampak kolikor sta rada skupaj, še vseeno cenita če se jima posvetim posamično
Itak imam z Majem še kar nekaj vaj za odkljukat in bova morala fejst delati, če bova želela pridit v RO3, tako je čez teden fejst zaposlen, posledično tudi jaz.
Vikendi bojo tako bolj kot ne rezervirani za Nelikino zaposlitev, ob sobotah torej z Azilaši. Kljub natrpanim urnikom in dodatni obremenitev sem se odločila za to vrsto šole, in mi ni žal. Seveda bi se lahko in najlažje odločila za domači KD, a je (in sebe
) ne mislim zamoriti s klasičnim tečajem, ker nama tega res ni treba
In tako bova uživale v fejst družbi
Naslednjih nekaj nedelj se bova poleg vsega priključile še mladim lovskim kolegom ptičarjem pri njihovih pripravah na PZP. Seveda ne z namenom opravljanja izpita ali bognedaj lova
ampak izključno za moje boljše razumevanje vedenja in delovanja ptičarja
Po uvodnem predavanju mi je bilo celo malo žal, da se tega nisem še prej lotila, ker bi mi bilo marsikaj v pomoč, ampak bolje pozno kot nikoli
So me pa čist fascinirali tko btw, ptičarji mislim
No, in da ne bo izgledalo, kot da sicer nič ne počnemo
se vsi tri tudi redno udeležujemo terapij oz. aktivnosti s psi - balzam za dušo
Lepo vas vse pozdravljamo Meli, Neli, Maj & xy št. mačk