MOja itak niti ne povoha eukanube, hillsa, tc-ja in tudi royal canin ji ni glih dišal - razen tale mini dental hygien je kar jedla. Drugače pa so to komercialne hrane, od vseh je po sestavi še najboljša techni call in eukanuba. samo osebno sem pač nasprotnik eukanube in njihove politike in načina trženja. hills je po sestavi daleč za vsemi in res res ne vem zakaj ga tako promovirajo. samo na etiketo o sestavi hrane pogledaš in malo primerjaš z ostalimi in te srh spreleti. drugače pa tudi pro plan ni kaj boljši. ok za nutro ne bom dajala mnenja ker ne vem točno kako je z sestavo briketov.
Mi je pa všeč Arden grange, za taro so primerni samo Prestige griketki od te hrane ker so dovolj mali da jih lahko zgrize. Probala sem tudi Merick Pet's life samo ji niso pasali ker je popila v onem tednu fuuuul vode in skoz hodila na wc, gelde sestave pa tudi sedaj ne vem na pamet.
No tako sve pristale na Canidae - po sestavi najboljši briketi na našem tržišču in dovolj okusni celo za Taro:) in seveda ima brikete primerne velikosti:) so pa ti briketi brez pšenice, koruze, soje, pese in podobnih nepotrebnih zadev. Notri je beli in rjavi riž ter 3 različe vrste mesa ... sicer pa za točno sestavo najbolje pogledati na netu, maji fajno domačo stran:)
Saj to sem pa verjetno že omenila da sem začela z to menjavo briketov ko me je RC razočaral in je Tara dobila rdečo dlako zaradi RC yorkshire briketov...
JOj ne morem si pomagati, v petek sem bila v trgovini zoo market preis v btc na tržnici in je prišla gospa z ˝yorkijem˝. škoda da nisem imela Tare zraven, da bi videla kako izgleda pravi yorki. itak je bil brez rodovnika, dlaka živi obup in obraz
mešanec yorkie shit-zu res. na srečo sem bila rajši tiho in šla ven. ej samo vsakič ko vprašam take ljudi ali ima kuža rodovnik, vsakič rečejo, ne nima, je pa čistokrven
ne vem koga hočejo zavesti.... saj ne rečem ok lahko maš tudi yorkiju podobnega ˝kvazi nerodovniškega yorkija˝ samo jaz to res redko vidim...