mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 09:15:35

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: YORKIJI - čvek
Strani: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 187   Dol
Natisni
Avtor Tema: YORKIJI - čvek  (Prebrano 228070 krat)
0 članov in 9 gostov pregleduje to temo.
schylla
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 146

« Odgovor #555 : ponedeljek, 06.02.2006 : 16:45:14 »

ok, hvala vam  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
JANAB
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 98

« Odgovor #556 : torek, 07.02.2006 : 11:33:02 »

schylla - upam, da je z vašo yorkico danes že vse v redu. Tudi sama (pa sem panika z veliko začetnico, ko gre za naše pse) se ne sekiram, dokler so živahni in imajo apetit. Sicer pa sem pri naši papillonki že doživela slinjenje, ko je bil potreben cel paket robčkov, da smo ji brisali gobček - vendar se je to zgodilo po vožnji na zadnjem sedežu (sedaj kraljuje na sovoznikovem sedežu).

Botticelli - je pa res lepo takole naleteti na Daševe potomce. Upam, da bom imela priložnost videti kdaj Taro tudi v živo. Daš ima (odvisno od tega kako aktiven je na sprehodih)  od 3,10 do 3,15 kg.

l.p. Jana
Logiran
tjasav
rad pišem
Sporočil: 415

« Odgovor #557 : sreda, 08.02.2006 : 11:01:41 »

Schylla!

Kako je s Taio?

Logiran
schylla
nekaj malega že vem

« Odgovor #558 : sreda, 08.02.2006 : 12:21:54 »

jooj, kakšen lepotec  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Taji sta danes zjutraj odpadla oba spodnja podočnika  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy malo prej sem opazila, da jih nima več in sem jih iskala v njeni posteljici, kjer ima kostko in sem ju našla-oba in spravila med druge mlečne zobke  Cheesy

zdaj se ne slini več, le še zgornja 2 podočnika čakam, da ji odpadeta  Smiley

mkogej, kako pa je s Trudy?Huh?

pa še nekaj me zanima...a je kaj narobe, če grizlja govejo kostko od juhice?
Logiran
tjasav
rad pišem

« Odgovor #559 : sreda, 08.02.2006 : 13:09:59 »

Rutu jaz včasih dam ono fejst veliko kost iz juhe (govejo seveda, od ''pipike'' nikoli), se je pa enkrat zgodilo, da sem mu dala malo manjšo in se mu je med grizenjem en kos utrgal, katerega je tudi pojedel. Tega sploh ne bi opazla, če ne bi cel kos tudi pokakal.  Huh Tak da je bolje, če ji daš tisto večjo kost iz juhe.
Logiran
schylla
nekaj malega že vem

« Odgovor #560 : sreda, 08.02.2006 : 13:57:41 »

ja, jaz zelo pazim, da je samo 1 velik trg kos, brez manjših koščkov, ki bi se ji lahko zataknili. kostko sem ji dala ravno zaradi majavih podočnikov, ko se je slinila in danes so ji že padli ven  Cheesy Cheesy Cheesy zdaj ji moram že novo nabavit, ker je ta, ki jo ima zdaj že čisto oguljena   Grin
Logiran
tjasav
rad pišem

« Odgovor #561 : sreda, 08.02.2006 : 16:49:21 »

Res lepo, da ji sami odpadajo zobki. Jaz sem Rutu davala takrat, ko je imel mlečne zobke, take palčke za grizt, dolge 1 dm, široke pa 1 cm-dobijo se v vsaki pasji trgovini. Tiste mu v bistvu že davam od malega in jih ima zelo rad, predlagali pa so nam jih tam, kjer smo ga kupili.  Smiley
Logiran
schylla
nekaj malega že vem

« Odgovor #562 : sreda, 08.02.2006 : 16:58:04 »

saj tudi jaz Taji kupujem palčke, pa kostke vseh velikosti (eno tudi v obliki ščetke s peteršiljem proti slabemu zadahu...), ampak sva s Taio ugotovili, da je še najboljša navadna goveja kost  Smiley zelo rada ima tudi star, trd kruh (stalno ga morskemu prašičku krade)  Sad Smiley...

Koliko mesecev ima Rut?
res je krasen  Cheesy
Logiran
schylla
nekaj malega že vem

« Odgovor #563 : sreda, 08.02.2006 : 17:04:02 »

tjasav, se vidi, da sta od istega očeta...

http://www.moj-album.com/slike/1313117/Hxhkhe37E1huuJdn.v.jpg
Logiran
tjasav
rad pišem

« Odgovor #564 : sreda, 08.02.2006 : 17:59:08 »

Ampak se res vidi, tudi po barvi dlaki ter po gobčku, da sta si v sorodu. Rut ima danes točno 8 mesecev. Smiley
Logiran
schylla
nekaj malega že vem

« Odgovor #565 : sreda, 08.02.2006 : 19:31:42 »

tjasav, a si ga ti tako lepo zfrizirala???  Huh
pravi lepotec  Cheesy
Logiran
tjasav
rad pišem

« Odgovor #566 : sreda, 08.02.2006 : 19:58:27 »

Verjetno, ja!!!  Grin Res imaš dobro mnenje o meni, če misliš, da sem tak dobra.  Grin To soboto sva bila prvič pri frizerju, pa ga je kar dobro porihtal. Tudi zdaj se meni bolj pusti, saj je frizer rekel, da ko pes skapira, da je boljše nekaj časa pri miru stati in se pustiti počesati ter dobiti na koncu nagrado, kot pa se vedno upirati, takrat stvar postane dosti lažja. Mislim, da je Rutu to kliknilo ravno pri njemu.  Wink
Logiran
Tory
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 65

« Odgovor #567 : sreda, 08.02.2006 : 20:21:29 »

Schilla tut Tory je dons zgubila en zobek podočnik trije so je pa še ful držijo
Ful grize trde stvari se mi zdi da jo moti ko ma vsak podočnik po dva tega je pustila da smo ji ga razmajl .Kadar se je ulegla zraven mene al pa mojga nama je začela grist prste in je kar pustila da sem ji na rahlo migala zobektko da se je počas čist razmaju in danes je spet hotle grist pa ji je vn padu Grin
Logiran
schylla
nekaj malega že vem

« Odgovor #568 : sreda, 08.02.2006 : 20:28:35 »

Tory  Grin Grin Grin
Taji se zgornja 2 podočnika sploh ne majeta še  Huh upam, da ji bodo padli čimprej dol, ker se mi prav smili s temi dvojnimi zobki... Undecided

tjasav, zelo lepo so ti ga zrihtali  Smiley Smiley Smiley
koliko pa so ti računali?
in kam si ga peljala?

Taia se meni pusti česat, ampak se je tudi ona na začetku upirala  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
zobkov pa ne pusti, da ji gledam  Huh Huh Huh
Logiran
tjasav
rad pišem

« Odgovor #569 : sreda, 08.02.2006 : 20:49:45 »

Glede zobkov : Rut je tiščal ustnice skupaj  Lips Sealed, točno tak. Bila sva pri ***** in plačala sem 5100 sit. Skopal, postrigel, sfriziral in ušesa mu je popipal. Na koncu sem še prosila, da mu naj še pogleda zobe, pa mu JE PUSTIL. Rekel je, da pes hitro ugotovi, kdo je glavni od vaju in ko ugotovi, da si to ti, bo naredil skoraj vse, seveda za pravo nagrado. In res, zdaj Ruta vsak dan češem in mi res pri miru stoji, dovoli tudi nežno česanje tudi po trebuščku in rahlo preglejevanje zob, kar je za naju velik napredek!  Cool
Logiran
Strani: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 187   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: YORKIJI - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.