mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 01:03:47

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: YORKIJI - čvek
Strani: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 ... 187   Dol
Natisni
Avtor Tema: YORKIJI - čvek  (Prebrano 231433 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
schylla
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 146

« Odgovor #360 : sobota, 05.11.2005 : 11:46:59 »

hvala  Smiley
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #361 : sobota, 05.11.2005 : 12:05:44 »

Pa spremljaj tudi če se ti hoče gristi kje pri zadku.
Logiran
schylla
nekaj malega že vem

« Odgovor #362 : sobota, 05.11.2005 : 12:08:16 »

ne, tega pa nisem opazila.
verjetno se drsa, ker se mu kakec zalepi na dlako (1x mi je naredila rjavo črto na tepihu, 1x pa po parketu)  Smiley kako ji lahko pomagam? bi bilo dobro, da ji postrižem dlake okoli ritke? malo sem ji že, ampak zgleda da nisem dovolj.
Logiran
Tory
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 65

« Odgovor #363 : sobota, 05.11.2005 : 12:15:48 »

Pozdravljeni vsi skupaj .Imam eno uprašanje rada bi kupila yurkija mogoče ve gdo za kako leglo lahko je tudi brez rodovnika samo da je čistokrvni.
                         Hvala
Logiran
schylla
nekaj malega že vem

« Odgovor #364 : sobota, 05.11.2005 : 12:39:36 »

Jaz sem mojo yorkico kupila pri uporabnici foruma mkogej   Cheesy
mislim, da ima še 2 samički, kontaktiraj jo  Smiley
Logiran
Tory
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 65

« Odgovor #365 : sobota, 05.11.2005 : 13:01:20 »

Hvala bom uprašala če še je kira Smiley
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #366 : sobota, 05.11.2005 : 13:05:31 »

Jaz svoji dlake kljub temu ne strižem.
Saj se to ne dogaja konstantno - ampak le včasih......
Logiran
schylla
nekaj malega že vem

« Odgovor #367 : sobota, 05.11.2005 : 13:13:08 »

jaz pa sem mojo lihkar postrigla  Smiley verjetno ji bom še krempeljčke, ker so že špičasti  Wink
Logiran
mkogej
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 86

« Odgovor #368 : sobota, 05.11.2005 : 18:39:54 »

Pozdravljeni!
Taja, se je verjetno sankala po ritki, ker je imela gor drekec. Tudi moja Romy je to delala ko je bila majhna, pa Tori, Tara in Trudi se tudi včasih malo popeljejo po ritki, ko jim dlaka zraste, ko jim jo portrižem pa je spet vse OK.
Aja, pa poglej, če ima mogoče vneto, če je rdeča. Če ne, bo dovolj, da postrižeš (kar si že) in opereš z vodo.
Logiran
yorkie-luce
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 76

« Odgovor #369 : sobota, 05.11.2005 : 18:49:42 »

Vidim da ste u textovima bili vredni. pa da odgovorim.

Kako hraniti pse je alfa i omega svega. Stalno sve citam i istrazujem. Zato mi malo uzima zivce kada neko nesto cuje ili procita i odmah zna sta nevalja i sta valja. Bilo koju marko recite i mi smo nju sigurno probali. Ceste su iskustva kako nam kesica uzorka mnogo svidjela ja odmah kupila 2Okg koje sam sipala psima na ulici jer moja gospoda to nije htela jesti ili naprotiv to njima bilo stetno. Da znam koja hrana njima godi pa to je poklanjan paznja stolici, dlaci ma sve. Zato nakon 12 godina aktivne kinologije. Dosla sam do zaklucka da ni jedna hrana nije savrsena. Zato ja mixam nekoliko vreca hrane. Kada mi dodje narudzba kesa place mi srdce i novcanik ali  mojim psima to najbolje.

Mixam ove vrste hrane sve, najlepse je mixati to u jednu zdjelu ako nisam bas s parama kupujem svaki mjesec drugu vrecu:

Mnogo se mojim psima svidja RC starter
+ dobivaju potrebnu tezinu, male su kockice, jako to psima mirise, stolice je malo znaci organizam maltene sve iskoristi
-  hrana je namiljena za kratkotrajnu upotrebu stencima i skotnim kujamsa, zato se neproporucuje stalno njoj hraniti jer to steti bubrezima

mastery reference
+ psi dobivaju dobro na tezini u misicama, miris u ulje od patke se njima dopada, kockice su male i mekane
- kod nas i stenci dolazi jesti iz obicnih zdjela i i jako je to hrana za veoma aktivne pse, nema sve vazno za stence, ako psi nisu naviknuti na mastnu hranu mogu imati proliv

eukanuba mature
+ jako mala stolica, znaci  dobro razgradjeno, ima sastojke koje fale u ostaloj hrani
- dosta velike kockice, mojim psima bas nemirise

purina pro plan
+ psima se dopada, su u dobroj energii i nakon mastnog sastojka psi imaju jako sjajnu dlaku
- jako slabo mi dobivaju tezinu, velike kockice

tu u kratkim crtama za koje hrane ja navijam i zasto.
jos RC yorkie - neznam ko gas pravio i sa kakvim iskustvom, neznam jedinog uzgajivaca koji bi hranio ovom hranom. Iskustvo je stalno isto. u hrani je toliko beta karotena da nakon dva mjesec svakom psu pocne crveniti dlaka na ledjama. sto se smtra na izlozbama velikom greskom. 

[izbrisane reklame za hrano; Jana]
Logiran
yorkie-luce
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #370 : sobota, 05.11.2005 : 18:53:28 »

analne zljeze ili kako sam procital analne vrckice , nadam se da je dobro.

NIKAKO necistite njih prije 8 mjeseca. Jer cim se jednom isciste laks ei breze se stvaraju i zacepljuju. Stene s elako navikne na njihovo cistenje i prestane je samo ispraznjavati i problem je stvoren i opasan.
cim kasnije se pocne tim je to lepse. Ako pas ima probleme najcesce su u pitanju unutrasnje parazite. Ocistite ga kvalitetnom tabletom.
Logiran
yorkie-luce
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #371 : sobota, 05.11.2005 : 18:58:13 »

Citat
Imam eno uprašanje rada bi kupila yurkija mogoče ve gdo za kako leglo lahko je tudi brez rodovnika samo da je čistokrvni.

nekada se stvarno pitam dali ljudi citaju textove tu. Ja znam da moj hrvatski je za neke tezak ali ima tu divnih ljudi koji rado pomognu oko prevoda.

cistokrvni pas bez rodovnika - NEPOSTOJI

je to isto kao legalna kupnja auta bez papira.

Ako zelis jorkia potrazi kod uzgajivaca, ipsitaj cene, kvalitet, ispitaj kakve garancije nude kakve zdrastvene nalaze imaju njihovi psi. Polako procitaj ovo forum mislim da sam napisal mnogo savjeta oko dobre kupne pasa.
Logiran
yorkie-luce
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #372 : sobota, 05.11.2005 : 19:01:26 »

Citat
verjetno se drsa, ker se mu kakec zalepi na dlako (1x mi je naredila rjavo črto na tepihu, 1x pa po parketu)   kako ji lahko pomagam? bi bilo dobro, da ji postrižem dlake okoli ritke?

obavezno se dlaka oko guzice obrije, lakse psu lakse i vama.
Logiran
yorkie-luce
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #373 : sobota, 05.11.2005 : 19:06:01 »

Nely jesi odlucila dali putujes sa nama? 8.11 je zadnji dan za prijavu u BG. SUdi vas tamo Refeth Hadzic koji je vrhunski sudja. ide po anatomii i nema kod njega nekih stelki bas divan covek i poznavaoc pasa.
Jako njezno postupa sa psima.
Logiran
schylla
nekaj malega že vem

« Odgovor #374 : nedelja, 06.11.2005 : 11:38:26 »

ali hodite z vašimi yorkiji tudi v šolo?
kako to poteka in kolikšna je cena?
Logiran
Strani: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 ... 187   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: YORKIJI - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.