Glede navajanja na wc. ZA yorkije je takznačilno baje da se jih kar težko navadi na sobno čistočo. Pri TAri je tudi kar trajalo. Najprej sem mislila da bi jo navadila tudi na to da bi imela tudi notri nek mačji wc,samo enkrat ko je bila navajena ven hoditi potem je skoz prosila da bi šla ven. Tako da gre sedaj ven neglede na vreme
Sem jo pa navajala tak da sem jo pač ven peljala vsakič po jedi in ko se mi je zdelo da bi šla na wc. TAko da sedaj Tara prespi ponoči tudi 12 ur brez tega da bi morala na wc. Edino pazim če ful pozno je, ali pa ma ritem porušeni potem mora iti bolj pogosto. Drugače pa jo hranim zjutraj in zvečer, pa mogoče kar jaz jem še malo vmes, in gre 3 x na dan ven.
Glede nasvetov predvsem to, da ne dviguješ kužka ko pride blizu kak večji kuža. Seveda pa pač gledaš obnašanje nepoznanega kužka, da ni slučajno kaki napadalen. Ampak moram povedati v 2 letih nikoli nisem dvigovala Tare, ona je navajena na vse pse, če pa kateri pes ni družaben se pa tak sam umakne. Ne smeš pa pustiti da bi tvoj pes silil v psa če temu ni do družbe.
Bom še malo razmislila kaj bi bilo koristno za povedati in bom napisala