mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 15.07.2024 : 13:36:38

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: YORKIJI - čvek
Strani: 1 ... 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 ... 187   Dol
Natisni
Avtor Tema: YORKIJI - čvek  (Prebrano 218841 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Gigosy
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 361


« Odgovor #2100 : nedelja, 14.10.2007 : 11:57:07 »

Reeeeees imaš od Uno Topa?Huh Koliko je stara, v kateri psarni si jo kupila če ni skrivnost. Imaš kakšno fotko?Huh
Logiran
Tinkapletinka
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 46


« Odgovor #2101 : nedelja, 14.10.2007 : 12:03:46 »

Lahko še nekaj vprašam ?
Razmišljam da bi šla jutri u šolanje mladičkov al se bojim kako bo zdaj to potekalo čez prihajajoče hladne dneve - tudi če ni tako hladno na obali Huh Mala ma zdaj 13.tjednov. Mala je pridna in poslušna ampak tisto dražanje za razstavo in hoja u nogi   Angry to pa nebo šlo! Ali da še počakam?
Hvala za odgovor in se opravičujem da sem se tle kar upletla ampak u SLO nepoznam nobenga s psom i tu sam najdla kar vse odgovore za tisto šolanje i drugo. 
Tina
Logiran
Tinkapletinka
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 46


« Odgovor #2102 : nedelja, 14.10.2007 : 12:22:16 »

Imam reeeees od Uni Topa! Kliče se Sheila ampak je  Herra Trombik iz psarne ****** in lastnik mi je povedal da je tisto leglo mel naaaaaajmanše mladičke do zdaj !!!
Veš kaj , pri nas ma mislim "vsaka druga" familja yorka - res je pri nas ta pasma Fuuul popularna ampak je tudi dosti brezrodovniških seveda!!!Saj sem tudi jaz kupila še lani Popija brez rodovnika ker sem prišla prijatlici in vidla pri njej malo štene pa sam takoj se odlučila da bom uzela njenog brata kakšen je ostal ! Tako me je prevzel taj pogled na nih da nisem razmišljala naprej in nisem prej imela še yorka pa nisem znala kaj me čaka. Pa Popi je imel tisto "američko dlako" in sam ga morala že 3,5 mes. dati ostriči na kratko ker ni blo mogoče da bi se ta dlaka počešlala da si BOG ! In to sam res češljala vsak dan!!!
Kad su mi ga u maju pokradli pa sam že znala da bom uzela sa radovnikom in sam nekoliko mjeseci že se zanimala kje in kaj bo uzela.Iskala sam tudi u SLO ali stranice mojpes nisem še znala in tudi zdaj nisem najdla tle nobeno psarno!Tudi sam gledala na Harvaškem in u Bosni.E pa tako !!!
Pardon malo sam se opustila .  Smiley
Logiran
honki
rad pišem
****
Sporočil: 398


« Odgovor #2103 : nedelja, 14.10.2007 : 12:28:43 »

Tinkapletinka Elly je imela pri treh mesecih 1,2 kg, zdaj je stara 5 mesecev in ima 1,45 kg...kdo je mama tvoje punčkice? oce je Uni Top kdo je mama?

ja je res karakterno so mi samicke bolj vsec in mi bolj pase karakter samick....zato samcka nikoli vec....
Logiran
honki
rad pišem
****
Sporočil: 398


« Odgovor #2104 : nedelja, 14.10.2007 : 12:32:03 »

13 tjednov...lahko bi jo ze dala solat...kam pa ? kinolosko drustvo obala? kje iz obale si? Ankaran? ker js zivim v Kopru pa bi se lahko dobili....da se vidimo, glede na to da sta najini psicki priblizno iste starosti...koliko je tvoja tezka sedaj?
Logiran
tjasav
rad pišem
****
Sporočil: 415


« Odgovor #2105 : nedelja, 14.10.2007 : 12:41:22 »

Honki, mala je pa res za pojest. In te čisto razumem, da so te tako navdušile samičke, saj se postavim v vrsto takoj za tabo.  Tongue Res takšna nežnost, predanost...samčki so res super, tudi nežni, če ji nobeden zraven ne gleda, a bi te najbrž v sekundi zamenjali za prvo cipreso.  Grin

Šola pa res ni problem. Midve z Ruby jo pravkar obiskujeva in nje ne zebe, ker smo zelo aktivni, jaz sem pa itak cela prešvicana na koncu od tistega teka.  Cheesy Cheesy

Lp
Logiran
honki
rad pišem
****
Sporočil: 398


« Odgovor #2106 : nedelja, 14.10.2007 : 12:59:45 »

tinkapletinka dej kaksno sliko....
Logiran
honki
rad pišem
****
Sporočil: 398


« Odgovor #2107 : nedelja, 14.10.2007 : 13:03:38 »

tjasav - Ruby solarka ha? pridne ste pridne....
Logiran
tjasav
rad pišem
****
Sporočil: 415


« Odgovor #2108 : nedelja, 14.10.2007 : 14:15:55 »

Res ti ne znam povedati kako se jaz spotim na tej pasji šoli. Prvič so me celo naslednji dan mišice bolele  Grin, pa so me vprašali nekateri, če od kakšne aerobike ali pilatesa, pa sem jim rekla, da ne...da od pasje šole.  Grin Grin

Logiran
Tinkapletinka
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 46


« Odgovor #2109 : nedelja, 14.10.2007 : 21:56:02 »

Mama moje male pa je  AKINA TROMBIK .

Honki ma ne me hecat da si res iz Kopra ?!  Grin Seveda da sem iz Ankarana in jutri mislim poklicati na KD Elit. Res bi bil lep en skupni sprehod.Jaz sam cjel dan slobodna pa je odvisno od tebe.Bi dala sliko ali nevem kako! Tudi nevem kako bi dala oglas za mladičke iz Češke.Nisem niti mislila da nesmem napisati psarno svoje male- ni mi to izgledalo ko reklama.Uplatila bi kakšno večjo registracjo ampak nevem kako se to plača!

Tjasav,kolko pa je Ruby stara? Mladički so več osjetlivi in zdaj je še toplo,ali kaj bo čez 2 mjeseca? Pa če rečeš tako pa bom probala.Če bo pozneje nekako res zahladilo po bom končala če se mi bo mala tresla, je res?!
Logiran
tjasav
rad pišem
****
Sporočil: 415


« Odgovor #2110 : ponedeljek, 15.10.2007 : 15:49:59 »

Mladički so več osjetlivi in zdaj je še toplo,ali kaj bo čez 2 mjeseca? Pa če rečeš tako pa bom probala.Če bo pozneje nekako res zahladilo po bom končala če se mi bo mala tresla, je res?!
Ruby je bila stara 6 mesecev. Kar pa praviš je čisto res. Tvoja je še manjša in je že neprijetno, če bo trava malo višja in mokra. Jaz bom moji kasneje nabavila plašček, če bo sneg in če vaje ne bodo ravno intenzivne, že zaradi tega, da mi ne bo izgledala kot ena velika kepa.  Tongue
Res pa je, da so bodo v večini sami mladički v mali šoli, tako da če res ne bo snega, dežja ali hudega mraza, ji ne more nič biti.  Wink

Lp
Logiran
Sasenka
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.023


« Odgovor #2111 : ponedeljek, 15.10.2007 : 20:41:15 »

Honki Cheesy  Kakšna srčkana pupa. Joj pikica mala. Vedno sem fouš vsem, ki majo mladčka doma. Huh Honki, midva imava zdaj tudi Nutra gold in, ne boš verjela, jih celo poje. Zdaj sem pa naročila se Nature´s variety in še čakam, da jih dobim. Potem bom pa videla katere bo imel rajši. Mogoče jih bom malo kobinirala. Ampak tamala je pa res lepa. Važička Wink

Tjašav, tebi sem tudi fouš...mala je cuker. Cheesy Joj, jaz bi tudi imela parček.

Gigosy, ti si pa itak cepljena na lepotce. Kako je bilo na razstavi?

Jaz sem tudi hotela Gala v šolo peljat samo sem ga dobila ravno proti koncu novembra, ko je bilo res mraz pa še povsod so se tečaji so že začeli, potem sva se pa kar sama šolala. Saj kar gre. Imam srečo, da je tako navezan name, da skoraj ne naredi niti koraka brez mene in se me drži kot klop.

Tinkapletinka...slikice, slikice.

Res se moram tudi jaz usest pa slike na računalnik naložit. Sej bom...obljubim. Samo zdaj, ko je še lepo vreme se z Galom popoldne okoli potepava in nimava nič časa.

Enkrat bi se lahko dobili, da se še naši pikci malo spoznajo.

Logiran
Botticelli
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 494


« Odgovor #2112 : ponedeljek, 15.10.2007 : 22:22:20 »

Po mojem mladičkom nima kaj biti če so zunaj ko je malo bolj mrzlo, oz. verjetno do novembra niti nebo tako zelo mrzlo. Ponavadi če zelo dežuje se itak tečaj prestavi, in če se gre za malo šolo je itak povdarek na socializaciji.
Zadeva je taka, da nažalost človek čisto preveč komplicira, da je kužku mrzlo in oh in sploh jih se jih mora oblačiti, da se ja nebo prehladil. Tudi yorki je pes, seicer res da nima podlanke, ampak mislim da pol urce pa zdrži zunaj, tudi če je okoli 0 stopinj.
Čim prej začneš psa oblačiti in posebno če ga razvadiš že od malega, tem prej rata občutljiv in seveda mu odpornost pade. Da ne omenjam, da tudi lastnik vpliva na počutje psa in če se tebi smili pes, bo se še sam začel smiliti sebi.

Mladiček je toliko občutljiv, kolikor ga ti narediš občutljivega. Ne me narobe razumeti, seveda ne govorim o tem, da se ga pusti zunaj po nevem koliko ur na vetru in mrazu. ampak za 1 uro kolikor traja tečaj, ko je itak aktiven pes, pa res ni potrebe komplicirati Wink

Moja dobi plašč izključno če je zunaj smeg, da preprečim da bi se kepe delale na dlaki, ali pa če ful dežuje in gre ven na wc. Drugače pa spada med yorkije, ki jih niti najmanj ne moti svinjarija in da so mokra tla Smiley
Logiran
Tinkapletinka
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 46


« Odgovor #2113 : ponedeljek, 15.10.2007 : 23:27:24 »

Honki nisam te najdla na moj-album.com ! Pa bi res rajše šli malo skupaj ven.Javi kdaj bi lahko ti , u redu?!

Sasenka iz kje pa si ti? Res bi bilo lepo da se vidimo  Cool
Ampak ti povem da moje 3 kolegice imaju psarne a vse so rekle,da je težko imeti par.Bolše samo samičke al pa samo samčke.

Ja sem se tle prijavila samo tako brez veze.Nisem niti vedla za neki forum.Pa sem vidla da vsi imaste te slike objavljene na MOJALBUM,pa sem  tudi jaz tam neki naložila.Zdaj jsem dala zahtev na aktivacju večjega  paketa ampak u navodilu nije pisalo KAKO se to plača ??!!Pisalo je kamo ampak ne kako!Pa bomo vidli.Če mi uspe pa dam takoj slike gor !

Mam tudi en majhen pulover in eno trenerkico ampak to so najmanjše številke i vse veliiiiiko . Mala ima 1 kg !!!Pa nevem kako bomo čes zimo.Bomo pač u stanovanju.

Nisam dobila še nobenga na tistom šolanju pa ču še klicat,če me sprejmejo!
Za zdaj pa lahko noč
Logiran
Botticelli
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 494


« Odgovor #2114 : ponedeljek, 15.10.2007 : 23:27:50 »

Sem malo brskala po starejših straneh te teme...in spet znova in znova razočarana, da ljudlje sprašujejo in sprašujejo, jim daš nasvet, ampak vseeno ga ne sprejmejo, verjetno ga ignorirajo ter naredijo po svoje.
Mi je vseeno za kaj se človek odloči, njegova zadeva, ampak potem naj ne sprašuje, če itak ne želi slišati odgovora...
Kar nekaj oseb, ki so spraševale na tem forumu se je odločilo za mešančka in ga predstavljalo kot rodovniškega yorkija...

Če se odločiš za mešanca, potem vsaj priznaj oz. se ne pretvarjaj. Če pa koga zanima kaj o yorkijih, potem pa naj vpraša, če seveda želi slišati pravi odgovor...

Sem morala to napisati, ker so me določene stvari zelo razžalostile in ker še vedno srečujem ljudi, ki mi zatrjujejo da sem neumna, ker ne vem, da obstajajo 3 velikosti yorkijev.......
Logiran
Strani: 1 ... 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 ... 187   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: YORKIJI - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines