mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 06:43:37

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Angleški buldog - čvek
Strani: 1 ... 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 ... 217   Dol
Natisni
Avtor Tema: Angleški buldog - čvek  (Prebrano 310314 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
Ester
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 298

« Odgovor #1305 : četrtek, 13.01.2005 : 19:56:38 »

Imate doma še kakšne živali in kako se vaši buldogi razumejo z njimi? Mi imamo činčilo in morskega prašička (pri moji mami) in ko pridemo na obisk se Whisky obnaša kot lovski pes- čisto počasi se potika proti kletki in opazuje, potem pa se kar naenkrat zažene v kletko.

Imamo na malih oglasih spet preprodajalca, ki prodaja zelo zdravega in širokega buldoga?
Logiran
Ghode
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 235

« Odgovor #1306 : četrtek, 13.01.2005 : 23:09:48 »

Ester: jaz imam poleg bulldoga še bernardinca in 2 morska prašiča in se vsi lepo igrajo. Se mi zdi da sem več del par slikic na forum (deus in prašičk)

Luka: Moj Deus se znori popoldan in je ves dan kot srček, samo bi se crkljal in stiskal v krilo, sem ga pač razmazil...tak je kot kak dojenček, če mu nekaj ne dam kaj hoče bo se plakal kot dete..za nepoverovat  Grin Ampak tudi njega zna nekad ušpičnit in onda laja in grize, nato sledi odlučno NE in je pak mir  Grin

Logiran
luka
odvisnež
Sporočil: 906

« Odgovor #1307 : petek, 14.01.2005 : 08:58:17 »

Ester,
ne vem zakaj se ti zdi, da ima Whisky malo glavo. Meni se zdi prav čudovit. En koš  Kiss Kiss Kiss Kiss :-*zanj.

Ghode,
pri nas ni razlike, ali se znori ali ne. Tudi ko je utrujen in mislimo da bo počival, ga nekaj piči in se mu totalno utrga Huh Huh Huh. Ko ga potem pomirimo, pa je kar malo užaljen. Kot si dejal - razvajeno Sad!
Logiran
Ghode
nekaj malega že vem

« Odgovor #1308 : petek, 14.01.2005 : 12:55:54 »

Kok je Paco lušten! Ima zelo veliko glavo, naš ima zelo majhno in dolg vrat, tako da kar malo smešno zgleda! Vidim, da imate tudi vi umazane stene, Whiskyjeva nova fora je, da se vleče po vseh stenah stanovanja in liže radiatorje, omarice, stene... Našega tudi puberteta meče!

Paco ima veliko glavo zato ker je bil eden od največjih psov v leglu  Wink Grin

Tvoj Whiskey ima zelo lepo glavico in dost veliko, na kraju krajev...on je še majhni zajebant  Grin Bulldog se začene lepo oblikovati od 8-9 meseca, tak je bar moj Deus bil

LP
Logiran
Bull
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1309 : petek, 14.01.2005 : 12:55:59 »

..pri Belli pa je vse v redu, edino kar je postala malo trmasta, da bi pa grizla stvari, ki niso njene...to se nam ne dogaja, sreča...edino kar je zgrizla oz. pojedla je 15 traku od dekne drugače je pa pridna, včeraj se ji je pribljižal en rotvailer (upam, da sem prav napisal, če ne pa se opravičujem) se je ful zakadil v njo, sreča je bila, da je bil na vrvici....reakcija Belle, niti bu niti a Huh kot da se ne bi nič dogajalo, še ful je bila fibčna in rinila v njega, on pa renčal in kazal zobe, lastnik ga je komaj držal...potem, ko smo se malo oddaljili, pa je psa začel tepsti, ker ga ni obogal, ker mu je rekel poleg, so se prav slišali udarci... Undecided
Logiran
luka
odvisnež

« Odgovor #1310 : petek, 14.01.2005 : 13:05:49 »

Bull,

potem se pa čudijo, da so psi napadalni Huh. Ja pa saj ni čudno; gospodarja se boji, ker ga ta tepe Angry, potem pa svojo agresijo poizkušajo izživeti nad drugimi Sad. Žalostno! Krivi pa niso psi, temveč njihovi lastniki Angry.
Logiran
luka
odvisnež

« Odgovor #1311 : petek, 14.01.2005 : 13:32:54 »

Paco ima veliko glavo zato ker je bil eden od največjih psov v leglu  Wink Grin

Sedaj se ta razlika počasi manjša, vsaj kolikor sem jaz videl v Varpolju. Sicer pa to niti ni toliko pomembno, važno je, da me vsak dan znova razveseli (še posebej zjutraj, ko se celo večnost preteguje, preden se gospod odloči iti ven lulat) Cheesy.
Logiran
Ester
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 298

« Odgovor #1312 : petek, 14.01.2005 : 15:20:33 »

Naš Whisky je bil mislim, da med manjšimi v leglu, manjša je bila samo ena psička.

Jaz se pa počutim grozno, ko na sprehodu vidim, da imam samo jaz psa na povodcu, vsi so tako vzgojeni, da sami hodijo poleg. Ste vi dali svoje buldoge v šolo? Saj naš lepo poleg hodi, samo včasih ga kaj zmoti in kar steče, tako da se ga ne upam imeti spuščenega. Če ga pa bolj grobo povlečem, se pa kar na tla vrže in gleda. tako, da pri nas se moramo prosit, s kreganjem ne pridemo nikamor.
Logiran
luka
odvisnež

« Odgovor #1313 : petek, 14.01.2005 : 16:08:59 »

Ester,

mi našega Pacota vedno vodimo na povodcu, prav zato, ker se mu nenadoma utrga in kam steče. To okoli šolanja buldogov, pa tudi mene zanima.  Huh
Logiran
Ghode
nekaj malega že vem

« Odgovor #1314 : petek, 14.01.2005 : 17:08:38 »

Moj Deus je na povodcu ampak samo nekad. Ko smo v hribih ga imam prostega ker nima žive duše v promeru od 30 km, ko smo na sprehodu blizu cest ga imam na povodcu in ko smo v parku di poznam vse je prosti... tako da povodec ima odvisno o situaciji...
Logiran
luka
odvisnež

« Odgovor #1315 : petek, 14.01.2005 : 18:43:43 »

Ghode,

jaz ga pa ravno zaradi drugih psov vodim na povodcu. Ne bojim se tega, da bi Paco komu kaj naredil (mogoče bi koga polizal ali pa ga umazal, ker bi skočil nanj), bolj me je strah psov, ki imajo take lastnike, ki z njimi ne znajo ravnati oz. jim niso dorasli. Angry Zato se mi zdi bolj varno, če imam privezanega.
Logiran
nesko
gost
« Odgovor #1316 : petek, 14.01.2005 : 23:40:00 »

hoj!!!
Vedno so mi bili všeč angleški bulldogi.... samo so nekako malo predragi všeč so bili tu7di moji mami.. ali bi mi lahko kdo povedal ali je težko skrbeti za angleškega bulldoga...
hvala!!!! Grin Grin Grin
Logiran
Ghode
nekaj malega že vem

« Odgovor #1317 : sobota, 15.01.2005 : 01:09:46 »

Ghode,

jaz ga pa ravno zaradi drugih psov vodim na povodcu. Ne bojim se tega, da bi Paco komu kaj naredil (mogoče bi koga polizal ali pa ga umazal, ker bi skočil nanj), bolj me je strah psov, ki imajo take lastnike, ki z njimi ne znajo ravnati oz. jim niso dorasli. Angry Zato se mi zdi bolj varno, če imam privezanega.

Ja luka, imaš prav, tudi ja ga imam privezanega na mestah di ne poznam ljudje ali njihove pse. Mulcov je kar dost in nekteri me izogibajo v krogu od par metrov, drugi kričijo da vodim koljača na vrvici... itd itd.... pri nami je doslovno groza it s psom kroz Zagreb, kakšne vse komentare človek ne slišil, groza  Angry
Logiran
Ghode
nekaj malega že vem

« Odgovor #1318 : sobota, 15.01.2005 : 01:12:30 »

hoj!!!
Vedno so mi bili všeč angleški bulldogi.... samo so nekako malo predragi všeč so bili tu7di moji mami.. ali bi mi lahko kdo povedal ali je težko skrbeti za angleškega bulldoga...
hvala!!!! Grin Grin Grin

nesko: angleški bulldogi so ti kot dojenčki, ko so zelo majhni pa do enega leta treba zelo dobro paziti na njih, čistit im gube, pazit da ne norijo in ne skačejo preveč, izogibati se ljetnim vručinam itd itd. No kad vse to zbrojim i razmislim, onda ti bom rekel da za angleškog bulldoga ni težko skrbeti če imaš voljo in željo za takega psa ker ti bo on tisti tvoj trud vrnil 10000 krat pot več  Wink
Logiran
Ghode
nekaj malega že vem

« Odgovor #1319 : nedelja, 16.01.2005 : 20:44:32 »

Ojla ljudje  Grin

Kako je protekla razstava? Kdo je vse razstavljal bulldoge od vas, otto, thomas? Rezultati?

LP
Logiran
Strani: 1 ... 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 ... 217   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Angleški buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.