mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 11:35:31

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Angleški buldog - čvek
Strani: 1 ... 154 155 156 157 158 [159] 160 161 162 163 164 ... 217   Dol
Natisni
Avtor Tema: Angleški buldog - čvek  (Prebrano 311135 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Teski
odvisnež
Sporočil: 810

« Odgovor #2370 : torek, 24.01.2006 : 00:33:37 »

...koliko znajo vaši psi...kar se tiče ukazov..sedi, počakaj, prostor, prinesi, drži, spusti, pa te zadeve....

Z mojo punco buldoginjo Kayo se ukvarjava z rally obedience in moram reči, da je kar pridna. Drugače pa zna dati tudi tačko, pa še kaj se bova naučili.

Nekdo mi je nekoč (kakšno leto nazaj) rekel, da ne bom uspela z buldogom niti na 2-kilometerski sprehod - zelo se je motil.  Wink

LP, T

Logiran
Bull
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #2371 : torek, 24.01.2006 : 08:11:09 »

....kar se tiče kilometrov, fajn je da se čim več giba, je bilo kar dosti govora o tem, zato tudi ne bom načenjal teme o tem...saj se ve, zdravi duh v zdravem telesu Smiley
Logiran
gina1
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 657

« Odgovor #2372 : torek, 24.01.2006 : 12:43:05 »

Nekdo mi je nekoč (kakšno leto nazaj) rekel, da ne bom uspela z buldogom niti na 2-kilometerski sprehod - zelo se je motil. Wink
Ja, seveda Teski, ko ma pa "norega" bokserja ob sebi. Cheesy
Ma jaz sem bla ful presenečena, ko sem par let nazaj videla buldoga na agility-ju. Ampak sem potem od par lastnikov le-teh slišala, da naj bi ti stereotipi ne držali čisto.
Zdaj se se pa vsak dan sproti prepričam, da res niso največji lenivci - daleč od tega. Namreč naš sosed, šestmesečni One&only je čisto komot konkurenca pri divjanju in norenju naši skoraj pet-letni bokserki. Shocked
Seveda ne pretiravajo, saj mali še raste, ampak je res prava energijska bomba.
Je pa ful smešen, ko je nasmrt zmatran, se zabriše in obleži kot kaka žaba. Je pa tud navihan ko hudič, saj našo punco, ko se ji ne ljubi več z njim ubadat ( je le dama srednjih let  Grin), nonstop grize za tazadnjo tačko, da jo razp.... in da šiba za njim.
Bi blo pa fino, da se lastnik tud sam javi kaj v tole vašo temo . Wink
Logiran
Bull
rad pišem

« Odgovor #2373 : torek, 24.01.2006 : 14:14:21 »

...tudi naša se lahko kosa z drugimi psi, v bistvu vsi prej nehajo, ona bi pa še kar skakala Cheesy, kondicije ma ko bik, včasih je tako naspidirana, da ko gremo na sprehod, tako hitro hodi, da jo komaj dohajam....
Logiran
Teski
odvisnež
Sporočil: 810

« Odgovor #2374 : torek, 24.01.2006 : 20:05:05 »

Moja prav tako do onemoglosti (drugega psa) nadleguje. problem, je le v tem, ker ko ne doseže svojega pri Ajku, ga začne "žvečiti" po žnablah, tako, da ima revež tudi krvavo kdaj pa kdaj. Nisem pogruntala še kako jo tega odvaditi, glede na to, da se Ajk niti ne sekira...
Logiran
Ester
rad pišem
Sporočil: 298

« Odgovor #2375 : torek, 24.01.2006 : 21:42:51 »

Midva sva šla zadnjič dvakrat v enem dnevu na sprehod, pa se je še do 11 zvečer igral in norel. Velikokrat pa na sprehodu od ljudi slišim "ubogi pes", ker mora na sprehod, ker pač velja prepričanje, da naj ne bi hodil na sprehode.
Logiran
Afna
rad pišem
Sporočil: 379

« Odgovor #2376 : torek, 24.01.2006 : 22:28:18 »

Citat
Namreč naš sosed, šestmesečni One&only je čisto komot konkurenca pri divjanju in norenju naši skoraj pet-letni bokserki.
Seveda ne pretiravajo, saj mali še raste, ampak je res prava energijska bomba.

Hi hi hi.. kaj ne bo energijska bomba... saj je od moje Lize sin..  Grin Grin Grin Agilen je po mami, lep pa po očkatu Indiju..  Kiss Ni mi jasno le po kom je tooolk priden...verjetno se je kaj nalezel še od tete Joy..  Wink  Roll Eyes
Logiran
gina1
odvisnež
Sporočil: 657

« Odgovor #2377 : sreda, 25.01.2006 : 12:10:30 »

Ja, Afna, zgleda, da je res vse taprave lastnosti pobral, le še obnašanja v ringu ga bo treba naučit. Cheesy
Je bil v Ljubljani čisto zmeden bošček, premaknit se pa tud za pol metra ni hotel, trma mala. Undecided
Ga bo treba res mal strenirat, ampak res - roko na srce je tale ljubljanska kalvarija kar mal huda za prvič, tako za psa kot za lastnika. Wink
Logiran
Afna
rad pišem
Sporočil: 379

« Odgovor #2378 : sreda, 25.01.2006 : 12:27:17 »

Ja, Afna, zgleda, da je res vse taprave lastnosti pobral, le še obnašanja v ringu ga bo treba naučit. Cheesy
Je bil v Ljubljani čisto zmeden bošček, premaknit se pa tud za pol metra ni hotel, trma mala. Undecided
Ga bo treba res mal strenirat, ampak res - roko na srce je tale ljubljanska kalvarija kar mal huda za prvič, tako za psa kot za lastnika. Wink

Se strinjam.. škoda res.. Tyson je zelo lep kuža in če bi še lepo stal bi bilo tole zelooo drugače. ;-)
Je pa treba delat z njim, vsak dan po nekaj minutk pa bo ..
Logiran
Bull
rad pišem

« Odgovor #2379 : sreda, 25.01.2006 : 15:35:19 »

Midva sva šla zadnjiè dvakrat v enem dnevu na sprehod, pa se je še do 11 zveèer igral in norel. Velikokrat pa na sprehodu od ljudi slišim "ubogi pes", ker mora na sprehod, ker paè velja preprièanje, da naj ne bi hodil na sprehode.

...a greste samo 1x na sprehod?? ...pri nas najmanj 2x, pa to se mi zdi, da včasih je premalo za njo....ko vidim, da ima preveč energija, jo vzamem s sabo, ko grem tečt....
Logiran
Maja.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.065

« Odgovor #2380 : sreda, 25.01.2006 : 18:27:21 »

Naš teče cik cak, in imam potem tek čez ovire  sram
Logiran
Ester
rad pišem
Sporočil: 298

« Odgovor #2381 : sreda, 25.01.2006 : 19:20:16 »

Ja, enkrat. Hodiva približno eno uro, enkrat več,enkrat manj.
Logiran
Matic.
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 165

« Odgovor #2382 : sreda, 25.01.2006 : 19:40:20 »

U, tole sem pa čisto spregledal;  sram
Se strinjam.. škoda res.. Tyson je zelo lep kuža in če bi še lepo stal bi bilo tole zelooo drugače. ;-)
Je pa treba delat z njim, vsak dan po nekaj minutk pa bo ..

Katero mesto je pa zasedel?
Kdo je bil pa prvi v tem razredu?  Cool Roll Eyes Tongue
Logiran
Bull
rad pišem

« Odgovor #2383 : četrtek, 26.01.2006 : 12:47:52 »

....včeraj sem gledal Bello in se mi zdi, da ona še kar raste Tongue (februarja bo stara dve leti), na samo v širino, tudi na višini dobiva, lahko bi rekel, da ima sigurno čez 30 kg, mogoče 32 do 33 kg Lips Sealed,  sem mislil, da se je rast zaustavila Huh, jo bom danes zvagal, če bo šlo tako naprej bo pravi king kong....
Logiran
Bull
rad pišem

« Odgovor #2384 : četrtek, 26.01.2006 : 13:15:47 »

..pa še tole...se vam je kdaj zgodila, da bi vašemu psu zaspala noga, včeraj ko je Bella že kar nekaj časa ležala, sem jo  poklical in ko se je dvignila se ni mogla držati na nogi in samo z zadnjim delom na tla, nekako se je dvignila, vendar je stala na treh nogah, četrto nogo ni uspela premakniti par sekund:-X, potem je bilo vse normalno, to se je zdaj že 2x naredilo...se to dogaja tudi vam ali je boljše, da jo peljem zdravniku???
Logiran
Strani: 1 ... 154 155 156 157 158 [159] 160 161 162 163 164 ... 217   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Angleški buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.