mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 08.11.2024 : 13:13:23

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Angleški buldog - čvek
Strani: 1 ... 174 175 176 177 178 [179] 180 181 182 183 184 ... 217   Dol
Natisni
Avtor Tema: Angleški buldog - čvek  (Prebrano 307997 krat)
0 članov in 20 gostov pregleduje to temo.
Maja.
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.065

« Odgovor #2670 : nedelja, 01.10.2006 : 09:12:11 »

Joj Urša mi je res žal, da sta bila prepozna.  Sad Vem, da si si kuža zelo želela.

Tale kombinacija je zares fantastična. Če bo možnost, bi vzela mladička iz zadnjega legla Ice in Sunnyja-sedaj sva kapacitete s 4 psi že zapolnila.  Wink Seveda bo treba najprej prepričati Matica.  Wink

Ne resno, se mi zdi super leglo, tudi zaradi psarne.
Včasih vidiš kar v redu mladičke, ampak vzreditelj ni ravno pravi...  Undecided

V glavnem, v vsakem primeru se splača počakat na tako leglo.  Smiley

Kiss za Rossija od naših 3 Green mubev-k  Grin

Logiran
Maja.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2671 : četrtek, 05.10.2006 : 18:22:11 »

Očka bo pa kmalu CH.  Cheesy

Ups, takrat je že bil CH, ko sem jaz to napisala.  sram
Logiran
bully lover
rad pišem
Sporočil: 335

« Odgovor #2672 : četrtek, 05.10.2006 : 21:09:25 »

Citat
Joj Urša mi je res žal, da sta bila prepozna.  Sad Vem, da si si kuža zelo želela.

Ja Maja res je, kužka sva si res želela saj je bil izrezan očka, no ja vsaj meni se je zdel, pa tak cukerček je bil Kiss Kiss

No ja kot sem že rekla bomo pač počakali na naslednje leglo iz te kombinacije  Smiley Smiley Malo bo trajalo pa vseeno  se splača Wink Smiley

Rossi pošilja  Kiss Kiss vašim puncam in en lep pozdrav tudi za Bandita Smiley

Logiran
Rocinni
novinec
*
Sporočil: 19

« Odgovor #2673 : četrtek, 12.10.2006 : 12:48:17 »

Pozdravljeni vsi! Dodal sem nekaj novih slik v album Luna.

lagoon.moj-album.com

Komentarji dobrodošli!
Logiran
pia15
nekaj malega že vem
Sporočil: 171

« Odgovor #2674 : torek, 17.10.2006 : 11:28:07 »

zdravo...

sicer se mi ni dalo brati vseh strani. Pa me zanima, če ima kdo buldoga z modrimi učkami?

LP

Pia
Logiran
reni
novinec
*
Sporočil: 26

« Odgovor #2675 : torek, 17.10.2006 : 14:00:17 »

ZDRAVO!
Rocini,lun je res lepi Bully.Sem gledala slike.Mi našo Lilly nismo vozili na morje,ker jo poletje in vročina ubijata,tak, da smo jo dali v varstvo.Tam je uživala,saj je bila na deželi in je lahko letala gor pa dol koliko je hotela.Za njo, je to bila prava uživancija.Vzrejnega še nima,ker čakamo export rodovnik.Zanina me, koliko ima vaš lun kil, namreč naša lillika je že prava bomba.Ima 25 kil.
Drugače je pa zdrava ,razen tega,da smo ji dali odstranit tretjo veko,ter smo ji slikali kolke Vet je reko, da ima za bulldoga kar o.k. kolke, s tem, da se ne bi več kaj zredila.
Lp,pa pozdravi Luna v Lillikinem imenu.

Logiran
reni
novinec
*

« Odgovor #2676 : nedelja, 22.10.2006 : 17:09:00 »

Zdravo.
Nasa Lily je dobila hemeroide. Veterinar je rekel da moramo menjat hrano, ni pa nam dal kaksne kreme ali kaj podobnega. Ali se je kdo od vas ze srecal s tem problemom?

LP
Logiran
Rocinni
novinec
*

« Odgovor #2677 : ponedeljek, 23.10.2006 : 14:14:05 »

Ja Lun ima trenutno tudi nekje 25-26 kg. Pred enim mesecem ko je dobil kužni kašelj je imel pri veterinarju 24 kg (star malo več kot 12 mesecev). Glede hemeroidov nima nobenih težav, prev tako ni imel tretje veke - hvala bogu. Hranim ga z Royal Canin-om pa moram reči da ima idealno blato.
Logiran
luka
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 906

« Odgovor #2678 : ponedeljek, 23.10.2006 : 14:36:33 »

Zdravo.
Nasa Lily je dobila hemeroide. Veterinar je rekel da moramo menjat hrano, ni pa nam dal kaksne kreme ali kaj podobnega. Ali se je kdo od vas ze srecal s tem problemom?

LP

Reni,

pri svojem psu še nisem imel teh težav, vem pa, da je prijatelj imel te težave pri NO, in tudi ni dobil nobene kreme, pa ga mazal kar z kremo, ki jo uporabljajo ljudje. Imena pa žal več ne vem. Upam, da se bosta hitro pozdravila.

LP

Logiran
Maja.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2679 : ponedeljek, 23.10.2006 : 18:09:52 »

Reni,

pri svojem psu še nisem imel teh težav, vem pa, da je prijatelj imel te težave pri NO, in tudi ni dobil nobene kreme, pa ga mazal kar z kremo, ki jo uporabljajo ljudje. Imena pa žal več ne vem. Upam, da se bosta hitro pozdravila.

LP

Modolex?

Naš dedek je odkril super zdravilo za hemeroide - ultra pekoči feferoni.  Shocked Sliši se neverjetno, ampak baje nenormalno pomaga.  Smiley
Logiran
luka
odvisnež

« Odgovor #2680 : torek, 24.10.2006 : 09:15:16 »

E, če pa sedaj razumem kaj je napravil s tem sporočilom! Pravilno je tako:

Modolex?

Ja , je možno.

Naš dedek je odkril super zdravilo za hemeroide - ultra pekoči feferoni.   Sliši se neverjetno, ampak baje nenormalno pomaga.

Blagor ubogemu na duhu, ki bo ob hemeroidih jedel pekoče feferone Cheesy.
Logiran
Rocinni
novinec
*

« Odgovor #2681 : torek, 24.10.2006 : 09:38:03 »

Drugače ji lahko pomagaš tudi z olivnim oljem, tako da ji jih namažeš večkrat na dan, in upaš da bodo po enem tednu izginili. Glej tudi na prehrano, daj ji kaj takega da bo bolj tekoče odvajala. Upam da bo z njo kmalu bolje!
Logiran
gina1
odvisnež
Sporočil: 657

« Odgovor #2682 : torek, 24.10.2006 : 11:39:12 »

Reni,

LP

Za hemeroide pri ljudeh je zelo učinkovito mazilo "Faktu mast". Dobiš v vsaki lekarni. Wink
Upam, da "ritne" težave  pri Lily kmalu odpravite. Kako pa ste ugotovili, a ji je prav del črevesa pokukal ven ...  Huh
Tudi jaz  bi ji v tem času dajala bolj "lahko" hrano ( tudi kakšne juhce...), po kateri bo imela bolj mehko blato, dokler se zadeva ne uredi.
Logiran
reni
novinec
*

« Odgovor #2683 : torek, 24.10.2006 : 13:01:42 »

Ja,bomo probali z mazili in upali, da bo izginilo.Blato ima sicer mehko, res pa je, da zelo prdi.Hemeroide smo opazili pred tednim dni, ko se je začela gonit.Sprva smo mislili, da ima polno žlezo.Vet je reko, da so hemeroidi in da moramo spremenit brikete.Hranili smo jo z briketi Belcando, sedaj pa počasi prehajamo na Royal canin in upajmo da bo sprememba hrane, s kombinacijo mazil  pomagala.
Lp
Logiran
luka
odvisnež

« Odgovor #2684 : torek, 24.10.2006 : 13:58:31 »

Reni,

tudi naš Paco je prdel kot pokvarjen avto  Cheesy, kljub temu, da sem uporabljal hrano Royal Canin. Te sicer nisem imel namena menjati, vendar mi je dr. Matko, ko je imel pes teževe z izpuščaji, svetoval Eukanubino dietno hrano, ki je namenjena za preprečevanje težav s kožo. Od takrat naprej je s kožo mir, pa tudi prdi ne več Grin.
Logiran
Strani: 1 ... 174 175 176 177 178 [179] 180 181 182 183 184 ... 217   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Angleški buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.