AjšareportKer se že dolgo nismo ni javili, malo novičk od nas:
Dopust je lahko tudi coolKot veste, je bila šefica na dopustu. Za naju je skrbela njena mama in plan je bil, da naju kot običajno obišče 2x dnevno.
Potem pa sva se zasmilili njenemu atu in je vsak dan prišel spat k nama.
Še posebej je pa to fajn, ker je to mehka dušca in ga hitro okrog obrneš in ga prepričaš, da si pa ti ob 23.00 pa res še ful lačna in da ne bo miru ponoči, če ti takoj ne da še malo večerje.
Čohalniki niso zaželjeniŠefica je en dan pripeljala na obisk potencialnega čohalnika. Lepo uljudno, kot bi rekla Mila sem ga pozdravila, on je bil tut uljuden in me je celo prečohal in rekel, da sem zelo lepa. Prinesel nama je celo igračko in v tej neuljudnosti pozabil, da bi bil zrezek bolj primeren.
Potem pa se je zelo neuljudno zasedel in se ni nikamor spokal.
Ko je končno odšel sem prevohala celo stanovanje, potem pa skočila k svoji šefici v naročje in me je za kazen mogla čohat celo uro. Ker v naši hiši je prostor samo za nas punce.
Vivi je facaMoji sestrici se včasih celo kaj posreči. Zdaj ima eno foro, da ko se šefica spoka spat v spalnico, kjer je njena rezidenca,ona vstane in prosi, da jo šefica spusti v dnevno sobo. In ker potem šefica zapre vrata, da se tudi jaz umirim hodi Vivi sem in tja in mewka in praska po vratih, da šefica kar naprej vstaja. Prava večerna zabava, vam rečem.
Sam zdaj se šefica več ne da, ko prvič zamewka ji prav strogo reče, da je treba pančkat in potem je na mojo žalost mir do petih.
Vaša Ajša
p.s. slikce pa drugi, ker se šefici ne da kabla iskat