Ti, jaz neki študiram....
Mi je rekla Moja, da si šel na mavrico. Sej je tupasta, to že vemo
in ne ve, da to pomeni prekomando na visok vodilni položaj. Ker klele na tem bednem svetu zna sindikat organizirat vsaka mona (sori, Fic, sej veš, da ne leti nate
) - poglejte mal okrog sebe, pa boste vidli, o čem govorim - toda tam, na Astrakomandi, to ni kr tko
Oziroma, tko se vsaj govori, ko ponucaš unih 9 al kolk že življenj, da je tako.
Pa je res? Oziroma, sem študirala, in celo v eno knjigo od Moje šla mal gledat (TR jo je prav v taprav čas s police sklatil), kva sploh počnejo tam tisti, ki grejo Tja. Pa mi N-Č ne gre skupi
Torej, piše tam, da anglčki po zelenih poljanah se podijo, skakljajo k mladi kozli in na harfe igrajo. Ker fan
Tko da nč ne vidim, da bi se komu Tja mudilo, čeprav uno, da ne rabiš jest, ker si večno sit je enmal mamljivo... Po drugi strani, večno življenje brez jest?? Kva ti pol še ostane od tadobrih stvari??
No, in kaj pol Tam en prvovrstni sindikalist sploh počne? A bo peticije pisal, če bodo mularija preveč na glas po harfah tolkli?!?!
Al pa preganjal tiste, ki ga bodo po travci sr*li?? Kar je čist brez veze, ker če ne ješ, tud sr*t ti ni treba, in kako pol to gre, a kr v prazno po pesku praskaš? Ker če to drži, pol je TR že v Nebesih, kar bi pojasnilo njegovo zombasto pojavo, ampak žre še vedno, hudič, in se mi ne ujema
Torej, Fic, se mi zdi, da so te nategnili in, da se ti ne splača tam bit. Pa ok, če je plača ful dobra, ampak vseen pazi, fant, tko tile človeki v bruseljska nebesa lezejo, pol jih pa vsake tolk en vritnjak zadane, ker se grejo igric... Tako da, daj dobro premisli in, če se da, pridi raje nazaj.
Če pa res, RES ne gre, eh... Potem ti pa želim sijajno transcendentalno kariero v Uni dimenziji, in pošlihtaj jih, kakor samo ti znaš! Pa dej Micki en položaj zrihti... Ali pa - zdaj me je presunilo - ali je mogoče Mici tam šefinja?
Ja, če so taprava Nebesa, bi znalo bit
Alora, čao, kamerad, pa ne pozabi na nas
M.