Ljube moje
hvala za tako prisrčno dobrodošlico
, tolk em srečna, da spljoh ne morem N-Č pametnega povedat, res
Tale moja črna Horjulska ritka si itak zasluži svojo temo, ma bom tule povedala, da ... ne vem, kaj delata Polona in Ada s temi tipčki, ma tole je ... tole je nadPes. Tale črna žverca se je takoj po prihodu domov samo enkrat polulala in pokakala na tepihu pri vhodnih vratih (skoraj hkrati), potem pa začela migati z repkom in se ponujati za cartanje vsem razpoložljivi rokam. Ma joooj, ta uboga scartana ritka nima niti časa za počitek
, ves čas tala lupčke in se stiska, magari k nogam.
In potem sva po šolsko hodila ven lulat na uro in pol in kljub temu, da sta njegovi prejšnji Šefici
rekli, da ni navajen ne ovratnice, ne povodca, je vsakič skakljal za mano prav lepo pripet na povodec na najino mesto (sinoči sem namreč sanjala, da peljem majhnega črnega psa lulat pod vinogradniško breskev na našem vrtu
) in se trikrat tudi uspešno polulal
A ni to eno krasno bitje, nooo
In vmes je zverinici ratalo še eno redko kakanje (zunaj!), zato je napiflana mati, po nasvetu Ade in Polone takoj skuhala piščanca z rižem in ta prisrčna mrcina je bila zelo zadovoljna
kakat pa od treh dopoldan nismo šli več, čeprav smo do sedaj razvajeni ritki postregli še z eno malico in eno večerjico. In se malo zamotili s tamalim kongom, tavečji žur je pa naredila pollitrska plastenka (pod nadzorom, itak). Ob polnoči gremo še enkrat ven polulat, kar je treba, potem pa v kletko do zjutraj. Sem dala notri tudi eno plenično za vsak slučaj - bom jutri poročalo, koliko nam je uspelo ostat suhi
Alora: vtisi prvega dne: mujtibuhnebeški - zakaj "mačje" čakamo 100 let, preden si priznamo, da smo lahko hkrati tudi strastno pasje
?
@Xena, aneda so črni zakon - al pasji al mačji - spreobrnejo te tako ali drugače
A te bom lahko prosila za kakšen nasvet, če bo treba, plis - čist tako, da si piflarska mati že vnaprej zagotovijo intelektualni support
Ej, vse Pasje, sem zelo vesela, da mi je ratalo postati ena od vas
PS. Glede na to, da tale moj mali črnuh na momente izgleda ČRN tako kot Flip
, bom za vse spodbudne besede, če bodo potrebne, še posebej hvaležna njegovi Šefici