mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 09:06:35

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  srečne MAČJE zgodbe  |  Tema: Fickotova pisma bralcem
Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 64   Dol
Natisni
Avtor Tema: Fickotova pisma bralcem  (Prebrano 165996 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #135 : sreda, 15.04.2009 : 21:51:30 »

Cheesy Cheesy Cheesy
Meni so tile kristalčkasti jajčki fuuul kuuulski Kiss
Missy že čaka na kakšno dobrotico iz hladilnika, ampak sem ji pojasnila, da bo tole čakanje še kakšno leto trajalo, pa se ji je čist rep povesil. Tongue
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076

« Odgovor #136 : četrtek, 16.04.2009 : 10:27:10 »

Ficko, hvala za recept, tiste obvezne dele muckastega recepta bomo seveda tudi upoštevali Tongue

Če bi se pa še ene par dni prej javil s tako super recepti, bi pa Picikino mamo rešil skakanja iz kože in po trepalnicah, ko je zadnji hip ugotovila, da je pretirano pospravljalno navdušen Picikin ata vse lupine od čebule stran zmetal. Aja, pa barv se pri nas ne dobi, terana pa mamo eno slovensko zalogo... Je pihala in bla huda, da so mucki in ljudje na vse strani leteli...

Ficko, ti si pa najlepši okrasek, še dobr da te niso s potico pohrustali! Kiss
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #137 : četrtek, 16.04.2009 : 21:41:56 »

O FŽ, a vi tudi v čebulci kuhate?
Jaz naberem lepe liste zunaj na travi, jih dam na jajce, oblečem v najlonko, skuham v čebuli in pomažem  s slanino, da se svetijo Cheesy.
Ful lepo Kiss
Evo Fici, lahko naslednje leto tvoja poizkusi tole z najlonkami Wink Kiss
Logiran
mamaF
midi
Sporočil: 9.066

« Odgovor #138 : četrtek, 16.04.2009 : 22:51:17 »

Ma dej no Kocka, a ni škoda slanine za jajca mazat Cheesy Po moje je bolj zdravo, če jo dobi moja prjatelca Missy Grin Kiss
Ja, veš, saj moja obvlada vseh sort jajčnih veščin (samo meni ne pusti, da bi malo probal). Najlonke so tudi meni všeč Cheesy ful lepo se da krempeljce vanje zatikat (samo morajo bit oblečene na noge ne na jajca Grin
Enkrat je farbala tudi v hibiskus čaju, pa v črnem pravem čaju, samo za tisto morajo bit baje jajca prav svetla, da se lepo pozna.
Logiran

Unikatne tablice in portretki
Pepsi
midi
Sporočil: 6.033

« Odgovor #139 : petek, 17.04.2009 : 20:53:19 »

Najlonke so tudi meni všeč Cheesy ful lepo se da krempeljce vanje zatikat (samo morajo bit oblečene na noge ne na jajca Grin

Grin Grin
Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
kocka
živim tukaj

« Odgovor #140 : sobota, 18.04.2009 : 08:50:25 »

Ma dej no Kocka, a ni škoda slanine za jajca mazat Cheesy Po moje je bolj zdravo, če jo dobi moja prjatelca Missy Grin Kiss
Dragi Fici, moja šefla je po duši mal gorenjka in za mazanje jajc SEVEDA NE uporablja slanine ampak samo kožo od slanine, ja kaj si pa ti mislu??? Shocked Shocked Roll Eyes Tongue
In tega meni ne da za jest, da kao ne dobim driske Angry Angry Angry
Pfff Lips Sealed
Logiran
alexx
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.911

« Odgovor #141 : ponedeljek, 20.04.2009 : 18:32:40 »

Drago moj Ficko,

a bi ti meni poslal ene pol litra domačega terana (lahko tudi skisanega!)?  Roll Eyes
(jaz ti pa ene najlonke vrnem... pa naštimaj svojo, da jih obleče!)  Tongue

Iščem tale skisan teran klele po Gorenjski pa N-Č. Samo švoh trgovinske industrijske predelave...
To pa zihr ne bo dobro za jajčka barvat, ane?!?

(Res ne bom čakala do naslednjega leta! Me tako firbec matra!)

ps: s pošiljanjem se hecam! Ga bom že našla, hudiča domačega!  Wink
Logiran
oaza88
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.748

« Odgovor #142 : ponedeljek, 20.04.2009 : 18:44:20 »

(Res ne bom čakala do naslednjega leta! Me tako firbec matra!)

ps: s pošiljanjem se hecam! Ga bom že našla, hudiča domačega!  Wink
dragi moj Ficko, tkole ti rečem pa meni verjemi: tole pisanje zgoraj je navadna diverzija. Med vrsticami lepo piše, a vidiš, če dobro špegle spucaš pa očke naštelaš: "dej Ficko ti naštimej Svojo de mene (se reče alexx) no pa dobr da se ne bom sama furala še eno oazo88 povab mal povohat tale čudežni teran" Cheesy Grin Grin Cheesy Cheesy Tongue
Logiran
mamaF
midi

« Odgovor #143 : torek, 21.04.2009 : 10:56:07 »

Cheesy
Ej, punce, ste me pa nasmejale Cheesy pa sej hodite ko mačke okoli vroče kaše Grin A ne bi ve raši tistga Garmina vklople pa se zdajle med prvomajskimi na en "road trip" do mene spokale. Moja bo ziher ful vesela, boste vidle, poleg skisanga terana boste lahko še domače šparglje dobile, če bo pa prav na volji, je čist možno, da vam ponudi celo srova jetrca (predvidevam, ker to meni vedno da, kadar ima dober dan, pa kadar mamo obiske, da vsi mislijo kolk je radodarna  Tongue  ).
Pa nekaj pancete/slanine nam je tudi še ostalo, če pride še KDO, ki špara in je ne privošči svoji ljubljenki.
Ampak nekej vam pa povem - drugi teden ima Moja v planu eno diverzijo - baje me bo peljala "jajca proč" dat. Hmmmm... ne vem no, kako si ona to predstavlja, upam da to preveč ne boli ... če ne bi blo pa prav fajn, da potem pride kmalu kak obisk, ki se mu bom ful smiiiiilil  Cheesy Cheesy Kiss
Logiran

Tinchka
rad pišem
Sporočil: 485

« Odgovor #144 : torek, 28.04.2009 : 16:58:44 »

Koga sem pa jaz danes vidla - Fickota!!!  Cheesy Cheesy Cheesy Res je srček mali zlati bjondast nežen mehek  Kiss Kiss Kiss Škoda, da je mogu bit zaprt v tisti njegovi velikanski košari, ker če ne bi ga jaz tako prečohala, prelubčkala in stisnila kot pomarančko  Wink Micek mali lubek  Kiss Morem te prist kej obiskat, da bom lahko to uresničila  Tongue

Aja, Fici, kako se zdej počutiš, ko si ostal brez jajčk? A si že prišel k sebi? Že divjaš kej?  Roll Eyes
Logiran
alexx
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.911

« Odgovor #145 : torek, 28.04.2009 : 17:21:47 »

MamaF, a si še živa? Si sploh preživela?  Wink
(predvidevam, da Ficko je in se zdaj nekje malce kuja....)

Mislimo na vas!  Smiley
Logiran
Tinchka
rad pišem
Sporočil: 485

« Odgovor #146 : torek, 28.04.2009 : 19:43:43 »

Mogoče pa spi, ker je bila tako živčna, da prejšnjo noč ni nič spala  Tongue Je verjetno bolj boga ona kot on  Roll Eyes
Logiran
mamaF
midi

« Odgovor #147 : torek, 28.04.2009 : 21:16:26 »

mamaF še živa Smiley In "oddahnjena" Grin
Ampak zdajle me čaka pomembna nogometna tekma na TV in ni časa za več pisanja- bo verjetno Ficko kaj pokomentiral današnji dan malo kasneje (sem stoprocentna, da si bo dal duška, lumpek moj).
Logiran

Mišelinka
rad pišem
Sporočil: 324

« Odgovor #148 : torek, 28.04.2009 : 21:22:27 »

O Ficko, samo da si v redu. Ko sem šla jaz na sterilizacijo, je moja šefica preživljala 2 uri groze in živcirala vse okrog sebe.

Pa ne pozabi, po tako pomembnem posegu, ti pripada super nagrada! Jaz sem dobila super truper mehko posteljico ( pa ne tvoje slovenske,) v kateri sem hitro okrevala.

Ampak prehitro, pa tut ne smeš okrevat, ti vsaj kakšen zrezek ali dva pripadata.

Ajša Kiss
Logiran
mamaF
midi

« Odgovor #149 : sreda, 29.04.2009 : 00:29:30 »

Kiss Drage moje, bralke, oboževalke, in sočustvovalke poglejte zdaj, kaj vse sem si danes prislužil Cheesy

... in to samo zato, ker sem bil prIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiden Cheesy Tongue

Ma bom začel na začetku, ker vas sigurno zelo firbec matra, kako to, da sem bil jaz priden. Torej, mamaF se je že od sinoči ful nekam čudno obnašala. Kar naprej me je hotla stiskat k sebi in ves čas je mantrala "bogi moj mucek, bogi, bogi moj Mrčko Ficko Micko". Mislim ... itak, da sem bil bogi - valda, sej mi je zvečer kar na vrat na nos nekam skrila mojo skledko z briketi. Je nisem potem celo noč izsledil - bogi bogi mucek Undecided
No in potem je že ob ene sedmih zjutraj začela rušit moj hišni mir, si kuhat kafe, živčno kadit in nekam sumljivo rihtat mojo transportno košaro. In spet je nekam javkala in stokala "o ti bogi moj mucek..." Ampak za jest pa še vedno ni blo nič Undecided

In potem sta še Tavelik in Tamali moški rekla, da gresta z nami, pa sem ratal še jaz živčen:
Z razlogom, seveda ... so me spokali v avto, mamaF je sedela spredaj bleda ku smrt, mene pa niso spustili ven iz tistega zapora, da bi jo šel malo tolažit in pomasirat in ji krvni obtok v red spravljat.
In potem ... ja, potem smo parkirali tam, kjer se mi ponavadi nič dobrega ne obeta ( pri dohtarju). Me je vsa trda prinesla v tisto hišo, potem pa se totalno nevljudno zabuljila v eno luštno mlado gospodično, ki je nedolžno sedela na enem stolu. In potem je še ta gospodična začela nevljudno buljiti vanjo pa vame in kar naenkrat se je lotilo " Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina!"  "Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicko" "Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" " Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj, sem vesela"
Ah, te babe! In potem sta si začeli ena darila talat - jaz sem bil ful radoveden in sem hotel zlesti ven iz košare in vse prekontrolirat, pa je prišel gospod dohtar in smo šli tja noter na uno grdo mrzlo mesarsko mizo. In potem sem dobil en pik in nč več ne vem, kaj se je zgodilo. Prav tema, vam rečem. Fejd aut.

No, in potem me je čez en čas dohtar začel budit. In mi je povedal, da sem prav fajn, da sem negativen in da sem zdaj ratu tapravi mlad fant brez problemov in jajčk (juhu - brez problemov Cheesy ) in bom od zdaj naprej lahko jedu brikete za mlade fante, mi ne bo treba več tistih za majhne otroke glodat in da bo zdaj poklical mojo MF, da me pride iskat. Jaz sem ga še vprašal, če bom lahko zdaj kot mlad fant tudi kakšen večji zrezek od otroškega pojedel, pa je rekel, da lahko včasih. Super tipček je tale dohtar, vam rečem Cheesy

In so prišli po mene. Mama F je bla čist zaripla, ko me je vidla tam živega in zdravega, pa to da sem res negativen je tudi ful pomagalo, da se je začela končno po pol dneva smejat. Ja jaz nč ne štekam ... Sm do zdaj mislil, da se za fajn tipe reče, da si "pozitiven" ... hmmmm ...a zdaj so pa negativci v modi al kaj? No, ja, saj mene ne briga kaj dosti, sam da je dobre volje in še una gospodična je ratala ful dobre volje in moja je bla tako dobre volje, da je začela tam kar ene kužate božat in skoraj lupčkat (kar ji pa res ne bi pripisal Tongue ) in potem smo se končno spokal v avto une dve (MF in T.) sta se še pol ure poslavljale (pa nisem štekal a je šla pol tudi gospodična T. k dohtarju na kastracijo, da je bla moja spet vsa solzna al v čem je bil štos.

In ko smo prišli domov sem bil pa koooončno res zadovoljen. kr od nekof se je najprej prikazala moja ljuba skledica za hrano, notri za en cel zrezek govejih koščkov, pa voda, pa briketi ... pa darila !!!!
Mi je mamaF rekla, da je tista lepa punca prav in samo zame prinesla tole super duper blazinco z mačjo meto , pa tale fenomenalni gricker za osebno uporabo, ona mi je pa še tele nove miši kupila, ker sta ble z lepo punco T. vmes še malo v šopingu in sta se mele prav fajn in "tolažno"!!!! Wauuuuuuuuuuuuu!
A ni noro! Ja, pa seveda še une fensi nove brikete "za mlade moške" sem dobil, itak. Wink

Ej, punce moje, jaz vam vsem prav toplo priporočam eno kastracijo, ker tole se pa reeeees splača Cheesy Grin Tongue
Ker zarad tehle novih blazinc zdaj ugotavljam, da je moja stara dobra "hiška" prav en kul plac in super za se skrivat in za poležavat notri in da je ratala celo še bolj fensi od vseh unih "uradnih" postelj v spalnicah in tud mamaF je rekla, da bo gospodični prijazni punci T. še dolgo hvaležna, ker jo je zagotovo rešla počasne smrti od čakanja al pa vsaj infarkta od stresa  in tako sva skupaj ugotavljala, da je bil pravzaprav danes prav en kul dan in potem sva šla zmatrana skupaj spat za celo popoldne.

Če mi ne verjamete, kaki super pripomočki so severno - primorski grickerji, poglejte tole:

.. tule boste pa vidle mojo malenkost - no tisto tam udzadaj, kar je ostalo od moškosti, da se prepričate, da se kastracije ni nč za bat.

Tale je pa prav posebej za mojo sindikalno zaupnico M., ker samo ona razume, kako sem se počutil po vseh dolgih urah skrbi za dobro počutje mameF. In me je prav zmatralo Tongue

Zdej grem pa še enkrat sit in zmatran prav zares spat. Lahko noč in poljubčke še posebej sindikalni zaupnici iz sindikata "jamrajočih mačjih mater" T., ki je danes iz moje uboge prestresene mameF naredila spet enga normalnega nestokajočega človeka Kiss Kiss Kiss
Logiran

Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 64   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  srečne MAČJE zgodbe  |  Tema: Fickotova pisma bralcem
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.