Čipko <3 kako prijazno in milo bitje mora to biti
Ne vem, ne vem... deklarirane vegane mimogrede razkrinka kot mesojede, v resnici... in še kakšne konkretne vragolije bi našli na tem seznamu.
Zelo rad opazuje svet v ogledalu (ali odsev v steklu), to ga neskončno fascinira, ko te zagleda tam notri. Če pa sprejmeš to igrico in se začneš pomenkovati z njegovim pogledom v odsevu, je pa sploh čarobno. Čisto je očaran.
Na štengah, ki vodijo v naše stanovanje se ponavadi izgubi, čeprav je vedno vse enako, meni se zdi kot da bi se zapletel nekje v labirintih igrice Monument Valley, ne ve, kam in kako naprej, bi gor al' dol, se obrača okoli sebe po zvoku odmevov mojega žvižga, potem pa mu "narišem" pot s pomočjo priboljškov in voila, kot Janko & Metka, je že gor v stanovanju! Nasploh pa je ta demenca zanimiva reč, saj ni konstanta, je bolj plimovanje (to me je presenetilo). So reči in doživetja, ki ga lahko dobesedno vržejo v dementno fazo. Z Loro ga zato kar malo "terava", da se rekreira, vitamin D v kombinaciji z naravo dela čudeže.
Je pa res, da je rojeni fajter in da že vsa ta leta jasno daje vedet, da še ni pohamsal vseh kalorij, ki se jih je namenil.
Takole počasi furamo čez tegobe, ki so mu doslej prekrižale pot in jih ni (bilo) malo! Oba psa sta krepko stara in smo v obdobju življenja, ko sem zelo prilagodila svoj lajf njunim potrebam, zato smo lahko ogromno skupaj, saj me rabita, vedno bolj. Ni lahko, je pa lepo.