mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 01.12.2024 : 14:45:25

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 10  |  Tema: Uresničene sanje - INDY
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 19   Dol
Natisni
Avtor Tema: Uresničene sanje - INDY  (Prebrano 55826 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
fortuna
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.578

Obožujem vse kar je kosmato in na stirih tackah.

« Odgovor #75 : nedelja, 18.01.2009 : 15:10:12 »

Teja kaj Indy je steleriziranaSmiley

Urši, napiše se sterilizirana. Smiley

In če smem odgovoriti namesto Teje - ne, Indy ni sterilizirana.
Logiran

Ce dolgo zivijo skupaj, se zivali vzljubijo, ljudje zasovrazijo.
Urši
otrok do 14 let
Sporočil: 129

« Odgovor #76 : nedelja, 18.01.2009 : 15:51:17 »

Haha se pozna da sem takrat že napol spala.  Roll Eyes Grin
Logiran
Teja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.854

« Odgovor #77 : nedelja, 18.01.2009 : 16:23:01 »

tako je, Indy ni bila sterelizirana, kar se mene tiče imam raje ''poštimane'' pse, ostali trije so vsi sterel./kast.
Če bi imela kaj let manj bi tudi njo dala sterilizirat Wink
Logiran
fortuna
midi
*
Sporočil: 1.578

Obožujem vse kar je kosmato in na stirih tackah.

« Odgovor #78 : nedelja, 18.01.2009 : 17:13:35 »

tako je, Indy ni bila sterelizirana, kar se mene tiče imam raje ''poštimane'' pse, ostali trije so vsi sterel./kast.
Če bi imela kaj let manj bi tudi njo dala sterilizirat Wink

Bejba, a ti tudi spiš? Shocked Grin

s t e r i l i z a c i j a

PS: Pa brez zamere. Smiley
Logiran

Ce dolgo zivijo skupaj, se zivali vzljubijo, ljudje zasovrazijo.
AngSeter
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.679

« Odgovor #79 : nedelja, 18.01.2009 : 18:39:17 »

V bistvu je pa itak kastracija  Grin
Logiran
miskica
živim tukaj
Sporočil: 3.338

« Odgovor #80 : nedelja, 18.01.2009 : 18:43:54 »

Včeraj sem te velikane čohala na razstavi na gospodarcu. In priznam, da sem čisto prevzeta. Psica, ki se mi je šulila v roke je bila eno tako super bitje Smiley Ogroooomna in umirjena, pa tako mečkastična. Zarila mi je glavo v naročje in se crkljala Smiley Smiley Smiley
Logiran
Teja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #81 : sobota, 31.01.2009 : 10:34:33 »

po dolgem času malo novičk...
Indy pridna, umirjena, zadovoljna, kadar je zunaj prosta na travniku teče kot konj, noro je kaj takšnega videti Wink
Včeraj sva tudi prvič šle na kolo, uf, to pa je moč Shocked Med tem ko imam lahko ostale tri brez težav naenkrat ob kolesu, sem bila z Indy kar malo prestrašena Tongue drugič jo bom kar zajahala pa naj teče z mojimi kilami Grin drugače je bila zelo pridna, smo srečali 2 psa, seveda odvezana Roll Eyes, ampak sem še vedno živa in kolo celo... joj, če bi me hotela povlečt... nočem sploh razmišljat o tem Tongue

MAlo sem se uštela kar se tiče izpitov osnovnega šolanja... huh... Sedaj mi je jasno zakaj na poligonih ni videti irskih volčjih hrtov Wink
Potrebuje ogromno ponavljanj, seveda je zadeva še težja ker ne vem niti npr. kakšen ukaz je imela za prostor, psica je po šestih letih nekje drugje, nikoli še ni delala poslušnosti kot izgleda...(zna pa sedi, prostor, ko ji pokažem in dat tačko...) Ampak nekaj bo že iz tega, včeraj prvo rundo ni poštekala (delali sva pozornost), potem po majhni pavzi je zadevo poštekala in izpod tistih košatih ''obrvi'' tako previdno in z velikim zanimanjem in pričakovanjem pogleda navzgor, da mi gre kar na smeh Grin

Njena igra zunaj s Tayosem izgleda grozljivo, ker tisti njeni renčeči zvoki (pri tako velikem  psu Roll Eyes ) res naježijo kožo Wink Tongue Tako da se je Tayos nekajkrat že ustrašil in malo pop** nazaj. Maika čisto ignorira, dovoli mu, da skoraj dobesedno na njej spi... Z Oxo pa sta se enkrat še ''skregali'', ker Oxa pride do nje in trikrat zalaja, češ ''I'm the boss here'', enkrat pa se Indy ni dalo tega poslušat Roll Eyes  Kaj takšnega res še nisem videla, toliko psic kot je že bilo v stanovanju (čuvanje, obiski), pa ni niti pri eni Oxa počela tega kar zganja nad Indy Huh Včeraj pa me je pa skoraj kap, ko pridem v sobo in zagledam Indy in Oxo skupaj na enem kavču skupaj ležat Roll Eyes

Zobke ima zaenkrat zelo lepe, kremplje počasi strižemo (so blazno dolgi), ušeska spucana, dlaka negovana... Smiley

lp
Teja, Oxa, Tayos, Maik, Indy Smiley
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #82 : sobota, 31.01.2009 : 10:47:54 »

Ne morem verjet, da ti tukaj sploh se nisem cestitala. Cheesy Vidim, da se z Indy krasno ujameta in ful sem vesela za vaju. Kiss Le tako naprej. Wink Wink
Logiran

Yo
živim tukaj
Sporočil: 3.836

« Odgovor #83 : sobota, 31.01.2009 : 10:51:11 »

Mislim, pa sem mislila, da jo boš mela včeraj s sabo. Eh, bo že.
Logiran
alfa
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 71

« Odgovor #84 : sobota, 31.01.2009 : 10:56:43 »

Lepo vas je brati, da ste se tako lepo ujeli.
Kar pa se tiče hrtov in poslušnosti pa  Tongue, hrtom hitro postane dolgčas pri ponavljanju vaj poslušnosti  Roll Eyes. Pa se jim ne da, če ni prave potrebe ali interesa  Grin. Bolj zanimivo je spremljati okolico kot "šefa"  Smiley.

Lp
Logiran
Teja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #85 : sobota, 31.01.2009 : 12:21:26 »

kaja, ja, Indy me je zelo sprejela, kar ne morem verjet, ampak še dobro da je tako Cheesy
Yo, včeraj sem imela za spremembo le Oxo, ker sva šle v zavod po poškodbah možganov... saj veš da imam drugače vse zveri s sabo, pa drugič Smiley
alfa, nisem opazila, da bi se Indy dolgočasila, samo dojela ni takoj kaj želim. Ona gleda v moje roke, jaz želim, da gleda mene v oči Wink
ne vem, nisem opazila, da se ji ne bi dalo (seveda pa nič ne pretiravamo), kako je pa z igro pri hrtih? Grin
Ker Indy po moje v življenju ni cofka vlekla, ampak je kar zainteresirana, tako da počasi se navajamo tudi na igro z vlečenjem. Dvomim pa, da bi kdaj za žogico norela, kaj šele da bi jo prinašala Roll Eyes
Logiran
nezzek
živim tukaj
Sporočil: 4.483

« Odgovor #86 : sobota, 31.01.2009 : 12:25:23 »

S takim veseljem preberem tole!
Super Teja sem prev vesela zate in vse tvoje kosmatince Wink
Logiran
alfa
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 71

« Odgovor #87 : sobota, 31.01.2009 : 15:41:06 »

Kar se tiče igre so hrti lahko zelo različni, eni se zelo radi igrajo, drugi pa ne preveč  Smiley Moj npr. teče za žogico bolj poredko, frizbi ga sploh ne zanima  Roll Eyes. Poznam pa tudi take, ki so čisto nori na žogico in frizbi. Vlečenje  pa sploh ne mara  - so me v šoli vprašali, če sem ga učila, da ne sme vleči  Huh Nor pa je npr. na belo krpo, ki se premika in jo vneto lovi  Cheesy.
Kar sem prej pisala o hrtih je bilo mišljeno, da pri hrtih ne moreš pričakovati takšnega navdušenja za delo kot npr. pri delovnih pasmah. Tudi pozornost na vodnika je manjša, ker hrti so pač psi, ki lovijo z vidom in jih zelo zanima okolica. Kar pa ne pomeni, da jih ni možno naučiti marsikaj. Pač malo drugače  Wink.

Lp
Logiran
nezzek
živim tukaj
Sporočil: 4.483

« Odgovor #88 : sobota, 31.01.2009 : 15:46:53 »

Zdaj bom povedala za primer na whippetu, ker IVH-ja nobenega ne poznam..

Moja prijateljica ima Sajo, ki je nora na sir, frizbi, žogice, piskajoče igrače, toplo posteljo,.. V glavnem vse ima rada, pa uči se tudi lepo.
V pasji šoli pa sem videla, da je bil hrt ki je tudi bil zelo igriv. Nevem, pa ali so zdaj celo na agilitiju z njim ali ne.. Wink
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #89 : sobota, 31.01.2009 : 16:22:05 »

Saja in tudi še kakšen drug whippet, ki je bil moj tečajnik, so imeli zelo radi plensko igro in so zelo radi vlekli igračo/cunjo/vrv.
Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 19   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 10  |  Tema: Uresničene sanje - INDY
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.