mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 05:30:51

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: TIBETANSKI MASTIF - čvek
Strani: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 29   Dol
Natisni
Avtor Tema: TIBETANSKI MASTIF - čvek  (Prebrano 83806 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
do-khyi
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 376

« Odgovor #150 : ponedeljek, 26.06.2006 : 23:30:59 »

bolha2 res krasne fotke, res škoda, da nisem mogla priti in videti tehle tibetančkov oz tibetank..lp
Za zgornji post je bil  v resnici namenjen tale citat Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes sram Cheesy
Logiran
do-khyi
rad pišem

« Odgovor #151 : četrtek, 03.08.2006 : 10:33:12 »

Tole pa je naša švedinja na dopustovanju ob reki Kolpi:

http://www.slo-do-khyi.s5.com/images/dsc04181.jpg
Logiran
aska2005
živim tukaj
Sporočil: 3.672

« Odgovor #152 : četrtek, 03.08.2006 : 22:10:30 »

o lepa je tale vaša švedinja Smiley
Drugače pa res enkrat se oglasim pri vas in si ogledam tele TM-čke..lp
Logiran
do-khyi
rad pišem

« Odgovor #153 : petek, 04.08.2006 : 13:03:05 »

Dobrodošla! Smiley
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #154 : ponedeljek, 14.08.2006 : 17:24:20 »

OOO Urša kako raste tvoja baba!

Mi smo pa imeli čast pazit Koro cel tedn ko so lastniki bili na dopustu - moram priznat da je zelo pridna psička.
Preživeli smo lep teden, imeli ogromno izletov (obiskali smo Trojiško in Blaguško jezero) in vedno se je nekaj zanimivega pripetilo.

Od tega da se je Kori zdela kokoš neznansko zanimiva in se je zapodila v njo - na koncu smo jo reševali z njenega gobčka Smiley (kokoš je bila prikrajšana za par peric, Kori so pa prav lepo pristajale v gobču - je zgledala kot en indijanec)

Prav tako je imela prvo izkušnjo z električnim pastirjem, ki se mu ni pustila zafrkavati in se je vanj zagnala v stilu  - kaj pa trosiš a misliš da si močnejši od mene - seveda je tulila nekaj časa ampak je se je prav hitro koražno pobrala Smiley

Tudi v hiši je bila reden gost in se mi je redno smukala  izza hrbta  (bila je kot neviden duhec).
In kaj je bilo tako zanimivega - ja mehki kavč v dnevni sobi.
Da pa je bilo še bolj zanimivo te milo pogleda in hitro vrže svoje velike šape preko oči - v stilu pa saj me sploh ne vidite!  Grin

Prišel je tudi dan ko sva z fantom morala po nekaj stvari v MB - tako se odpraviva in ko že skoraj zavijeva na glavno cesto (ki ni tako blizu od doma) vidiva črno mrcinico dirkati za nama - a name sta pa kr pozabila??? - no ker so se ji najini izleti tako zelo dopadli sva tudi torat odprla vrata avtomobila, črna kepa skoči not in že drvimo naprej - seveda družno kot zadnjih nekaj dni Smiley

Tako smo v zadnjem tednu ugotovili da znajo mastifi biti prav zanimiva družba - predvsem za smejanje, saj imajo velik stil za humor!
Moram priznati da se že dolgo nisem tako nasmejala kot v tem tednu!

Logiran
do-khyi
rad pišem

« Odgovor #155 : nedelja, 20.08.2006 : 23:04:04 »

Me veseli, da ima Kora tako skrbno varuško. Ko bi le vsi psi imeli take Smiley Vidim, da ste se imeli lepo  Cheesy
Ob tibanskih mastifih človeku res ni dolgčas Grin Wink.

A jo bodo lastniki prijavili na TDE?
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #156 : torek, 22.08.2006 : 15:16:10 »

UFF Urša ne vem - kar ti vprašaj!
Amapak kolikor vem je še niso.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #157 : nedelja, 17.09.2006 : 21:29:17 »

Na pikniku moj pes pika net je bilo kar nekaj Tibetanskih Martifov - eno luštno psičko sem tudi mal fotknil.

lp

m

[attachment deleted by admin]
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #158 : sreda, 20.09.2006 : 00:32:16 »

Hehe, Marko, so tudi tebe ocarale Ursine mrcine?

Jaz sem bila prav fascinirana nad mirnostjo in njihovim spokojnim polezavanjem Smiley

Res krasni pesjani, pa take fensi frizurce imajo Grin
Logiran

MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #159 : sreda, 27.09.2006 : 13:27:23 »

TIBETANSKI MASTIFI PA SO RES ... SEJ NE VEM KAJ NAJ REČEM ... TISTA KARIZMA, MIRNOST, ... TE KAR NEKAKO POTEGNE DA BI GA IMEL.

Cheesy ZDEJ PA AKCIJA

Včerja sem govoril z Miro Bizjan in g. Peerom.  Pravijo, da je običaj, da se za klubski dan kaj malega speče in ponudi. vse pa je seveda prostovoljno. Za kavico in sokove pa je menda poskrbljeno 

Wink Torej gospodinje in gospodinjci (manjšina) čakamo na vaše slaščičarske dobrote in upam, da se boste izkazali. Moje punce obljubljajo marsikaj. Ne pozabite tudi na kakšno kamping mizo, da bomo zadeve lahko postavili gor in ponudili. Dobrodošli so tudi prtički, plastične žličke, vilice, podstavki, ... in podobna oprema. ...

Večja debata o klubskem dnevu in slaščicah pa poteka tudi na ostalih TIBETANSKIH FORUMIH - predvsem na TIBETANSKI TERIER ČVEK.

lp

MARKO
Logiran
do-khyi
rad pišem

« Odgovor #160 : sreda, 27.09.2006 : 21:45:33 »

TIBETANSKI MASTIFI SO ZAKON.
Sem prav vesela, da so še komu všeč. Pa majhne kužke imajo tudi radi in prav lepo se znajo igrat z njimi Smiley

V soboto vsekakor pridem. Če bo čas tudi kaj spečem, če pa ne pa drugič Grin
Logiran
aska2005
živim tukaj

« Odgovor #161 : sreda, 27.09.2006 : 21:50:49 »

do-khy se vidmo v soboto, se že veselim tolko lepotcev in lepotic na kupu Smiley.Pridem oborožena z fotičem Wink Smiley....lp
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #162 : petek, 29.09.2006 : 13:44:15 »

NOVO - KLUBSKI DAN - NOVO

Po dogovoru z g. Peerom se nam bo na klubskem dnevu pridružila tudi "pasja zobozdravnica" Vladka, ki bo z veseljem pogledala tudi zobke naših kosmatincev. Pri njej boste izvedeli vse o preventivi, negi in eventuelnem zdravljenju. Torej vašim kosmatim kepam lahko zapojete "jutr maš zobarja, jez bom s tabo šla, se bova skupaj drla kr oba....  Ampak Vladka je tako prijazna "zobarca" da se je kužki sploh ne bojijo - to vem iz prve tace  ker je naši Indiji izrula dva mlečna zobka, ki nista hotela sama ven.

lp

MARKO
Logiran
aska2005
živim tukaj

« Odgovor #163 : sobota, 30.09.2006 : 17:33:24 »

do-khyi lepo te je bilo spoznat in končno videti tvoje lepotice in videti tudi vse ostale TM-je in ostale Tibebančke. Nekaj fotk je že na albumu:
http://aska-zivali.moj-album.com/album/5146779/
Sicer niso vse ravno dobro ratale, ostale, ki so bile narejene z navadnim fotičem, pa sledijo kasneje.

lp
Logiran
aska2005
živim tukaj

« Odgovor #164 : nedelja, 15.10.2006 : 17:24:51 »

Sedaj je na prejšnjem linku še malce novih fotk dodanih iz vašega srečanja Tibetančkov...lp
Logiran
Strani: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 29   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: TIBETANSKI MASTIF - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.