OOO Urša kako raste tvoja baba!
Mi smo pa imeli čast pazit Koro cel tedn ko so lastniki bili na dopustu - moram priznat da je zelo pridna psička.
Preživeli smo lep teden, imeli ogromno izletov (obiskali smo Trojiško in Blaguško jezero) in vedno se je nekaj zanimivega pripetilo.
Od tega da se je Kori zdela kokoš neznansko zanimiva in se je zapodila v njo - na koncu smo jo reševali z njenega gobčka
(kokoš je bila prikrajšana za par peric, Kori so pa prav lepo pristajale v gobču - je zgledala kot en indijanec)
Prav tako je imela prvo izkušnjo z električnim pastirjem, ki se mu ni pustila zafrkavati in se je vanj zagnala v stilu - kaj pa trosiš a misliš da si močnejši od mene - seveda je tulila nekaj časa ampak je se je prav hitro koražno pobrala
Tudi v hiši je bila reden gost in se mi je redno smukala izza hrbta (bila je kot neviden duhec).
In kaj je bilo tako zanimivega - ja mehki kavč v dnevni sobi.
Da pa je bilo še bolj zanimivo te milo pogleda in hitro vrže svoje velike šape preko oči - v stilu pa saj me sploh ne vidite!
Prišel je tudi dan ko sva z fantom morala po nekaj stvari v MB - tako se odpraviva in ko že skoraj zavijeva na glavno cesto (ki ni tako blizu od doma) vidiva črno mrcinico dirkati za nama - a name sta pa kr pozabila??? - no ker so se ji najini izleti tako zelo dopadli sva tudi torat odprla vrata avtomobila, črna kepa skoči not in že drvimo naprej - seveda družno kot zadnjih nekaj dni
Tako smo v zadnjem tednu ugotovili da znajo mastifi biti prav zanimiva družba - predvsem za smejanje, saj imajo velik stil za humor!
Moram priznati da se že dolgo nisem tako nasmejala kot v tem tednu!