mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 21:49:14

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Čistokrvni žogar ROXY
Strani: 1 ... 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 ... 68   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čistokrvni žogar ROXY  (Prebrano 194566 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
Soul
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.759

« Odgovor #390 : nedelja, 14.03.2010 : 23:00:48 »

Neeeeeeeeeeeee, kam bežiš, ne mi uiti, neeeeeeeeeee, pridi nazajN Angry

Moja moja, jaz te imam takoooo rad in nikomur te ne dam

Logiran
Soul
rad prihajam sem
*

« Odgovor #391 : nedelja, 14.03.2010 : 23:06:13 »

Kljub vsemu neizmernemu norenju, letanju, pojanju, lovljenju..., je bilo potrebno tudi malo zadihati in nahraniti atome energije z novimi zalogami  predaja

In balerina so naposled le odlebdeli domov Wink

Logiran
fishy
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 97

« Odgovor #392 : nedelja, 14.03.2010 : 23:20:17 »

Krasen je ta žogar!!!!!!!Fotografij pa se ne morem nagledat!!!! bravo
Logiran
luna7
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656

« Odgovor #393 : ponedeljek, 15.03.2010 : 09:14:05 »

Čudovite fotke in še boljše počutje odseva z njih!  Smiley Kiss
Logiran
Trixi
odvisnež
Sporočil: 792

« Odgovor #394 : ponedeljek, 15.03.2010 : 09:20:58 »

bravo Roxy, tebi je pa res zelo, zelo lepo!  Si v najboljšem možnem domu!  Kiss
Logiran
miskica
živim tukaj
Sporočil: 3.338

« Odgovor #395 : ponedeljek, 15.03.2010 : 09:25:08 »

Hehehee, kolk vam je lepo Roll Eyes

In kako je hecen Roxy z ušesi gor. Nisem vedela, da jih zna po ovčarsko gor našpičit Smiley
Logiran
Soul
rad prihajam sem
*

« Odgovor #396 : ponedeljek, 15.03.2010 : 11:12:20 »

Hehehee, kolk vam je lepo Roll Eyes

In kako je hecen Roxy z ušesi gor. Nisem vedela, da jih zna po ovčarsko gor našpičit Smiley

Kakšen ovčar, le? Tongue Šišmiš von Horjulstein Običajno lahko dvigne samo enega, drugega pa le s pomočjo vetra  Grin
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #397 : torek, 16.03.2010 : 14:34:11 »

Kako je lep v tej zimski idili  Kiss in žogica mora bit obvezno zraven  Smiley Grin
Logiran
alexy
midi
*
Sporočil: 1.308

« Odgovor #398 : torek, 16.03.2010 : 15:24:58 »

Ti ti ti Roxy, kaj nisi povedal kam greš.. tudi jaz sem se potepala spodaj pod Vremščico (beri nadaljevali smo pot do Portoroza) Smiley

Tvoja Zara Kiss
Logiran
Soul
rad prihajam sem
*

« Odgovor #399 : torek, 16.03.2010 : 23:19:15 »

Eh, smrk, no  Undecided 
A niso imeli teka na slovenski obali? Sem slišal, da je bila gužva, pa sem jo raje mahnil v planine Wink
Naslenjič grem na ravnino in bom vesel, če se mi pridružiš Kiss
Logiran
Soul
rad prihajam sem
*

« Odgovor #400 : torek, 16.03.2010 : 23:28:54 »

Kako je lep v tej zimski idili Kiss in žogica mora bit obvezno zraven Smiley Grin

Žogica je prijetelj št. 1! Več kot nujen in nepogrešljiv del obvezne opreme Cheesy Komaj je čakal, da je sneg vsaj približno skopnel, da je spet prišel na svoj račun in prenehal zbirati dračje za kurjavo Grin
Če še enkrat pomislim, je pravzaprav žogar na abstinenci, vrhunski drvar...  Azn Ajoj, imam dolgo lajtungo Lips Sealed Hmmm, kdo rabi kurjavo za kamin (naslenje leto sram) Zbiramo naročila  Wink Grin
Logiran
SunnyDay
živim tukaj
Sporočil: 5.364

« Odgovor #401 : torek, 16.03.2010 : 23:31:30 »

Roxy, gledali smo te z drugega hriba Tongue. Pa malo manj noreli Cheesy.
Dej ti meni nekaj pojasni. Kje zavraga je na Vremscici cerkvica? Huh Shocked
Logiran
SunnyDay
živim tukaj
Sporočil: 5.364

« Odgovor #402 : torek, 16.03.2010 : 23:36:08 »

Nasla, Roxy. Na novo postavljena, takorekoc se lani v razvalinah - nikoli vidla. Sem se ze ustrasla, da me bos moral spet kaj ucit, tako kot Stajerka in Gorenjka o teranovih pirhih.
Logiran
Soul
rad prihajam sem
*

« Odgovor #403 : torek, 16.03.2010 : 23:45:40 »

Moraš priti v LJ, tukaj je stičišče vseh "narodov"  Grin Wink
Logiran
Soul
rad prihajam sem
*

« Odgovor #404 : ponedeljek, 22.03.2010 : 01:11:36 »

Verjetno veste, da je priljubljen izraz totih štojercev "Ma ka si ti nor"  Grin Če verjamete ali ne, "ka si to noooor" je zame dobil nov pomen. Ne le kot zaključek vsakega petega stavka, ampak dobeseden prevod!!! Cheesy
Toti štojerci, z "norim" pesom, so vsi skup en mičkeno noooriiii Grin A veste kam so nas vlekli?!?! In kaj smo vse videli?!? Roll Eyes Cheesy

"Ka si ti nor" izlet Cheesy se je začel pod Gradom Podčetrtek, ki so ga arhivih zasledili v že začetku XI. stoletja. Ves čas je imel različna tuja imena, slovensko ime pa je dobil kraj po četrtem dnevu v tednu, ko je pod grajskim gospostvom potekal v trgu sodnijski in tržni dan. Ime izvira iz dveh besed po in četrtek. Grad ima bogato zgodovino v kateri je zamenjal tudi več lastnikov. Po letu 1945 je grad postal splošna ljudska last; postopoma so ga popolnoma izropali. Rešili so le nekaj umetnin, ki jih hrani Posavski muzej v Brežicah. Sedaj je stavba v zasebni lasti. Mogočni rumeni grad (na sliki v zgornjem levem kotu) je prava pokrajinska in zgodovinska znamenitost, ki pa žal propada Undecided
Bili smo tako blizu, pa vendarle tako daleč Wink

Pot do gradu nas je vodila skozi SVINJSKI GRABEN, ki je tudi priljubljena kolesarska pot, dolga 11 km. No, nismo bili s kolesi, ker je Flipi pozabil povedati, da jih vzamemo s seboj.  Roll Eyes Sicer se pa vedno obnese lastna, serijsko vgrajena oprema, torej leva-desna izmenično Cheesy Grin In smo šli

Roxy ne bi bil Roxy, če ne bi s seboj vzel najnujnešega pripomočka, ŽOGE!!! Cheesy In Flip, ne bi bil Flip, če tega nujnega pripomočka ne bi PREC in TAKOJ hotel imeti Tongue Cool. Pa ne zato, ker si ga na smrt želi. Neeee, kje pa. Samo zato, da ga drugi nimajo Grin

"Moon, dej pomagi, proooosiiiim. Flip mi je vzel ŽOGOOOOO Cry sram

Roxy: "He-he, če ne gre z lepa gre pa z grda. In ne, nisem špec kahla" Roll Eyes
Flip: "Ka si ti orng nor, da me takole zašpecas, rit žabarska, dej mi jo nazaj. Dej mi žogo, če ti pravim Angry Angry

Na koncu Svinjskega grabna smo ugotovili, da nismo srečali nobene svinje Huh Aja, saj smo imeli dve s seboj Grin Ki sta iskali vsako priložnost za skok v vodo...

...blato ali pa "le" listje, ki je ležalo na BLATU! Angry

Logiran
Strani: 1 ... 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 ... 68   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Čistokrvni žogar ROXY
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.