Baba ni normalna
Ona, najbolj neredno bitje na svetu, je začela kle vpeljevat nek Red!!
Zdaj sam čakam, da mi naleti kdo, ki bo začel o tem, da je Red zdrav, zakon, pa še kaj. Domov si ga nesi, takoj, kle pa daj mir
Zdaj pa vas zihr skrbi, kaj baba počne. Oslarije, eto kaj počne. Kaj druzga sicer ni bilo za pričakovat, in je vsaj enkrat izpolnila pričakovanja 100% in le-ta celo presegla.
Bolj podrobno je pa tkole: prvič, pod parolo redu dovoljuje nered!!
To ni več kopernikanski obrat, to je salto mortale ki se ga še Korl ne bi sramoval, pa je ta tut svojga dnarja vreden, toda Moja ga šije po dolgem in počez. Vzemimo samo primer prikazan v dodanem dokaznem gradivu. Tista Reč je danes ležal na mizi k ena krava, taka ful indijska, se pravi zanemarjena, smrdeča in precej glupa, toda sigurna, da jo nihče ne bo vrgel v krožnik. Bi sicer rada videla tega obupanca, ki bi se spravil njega pomalcat, še tista najslabša konzerva iz Evrošpinače se s tem ne more primerjat
Pa poglejte malo bolj od bliz, kako ta zanemarjeni bk zgleda. Po hrbtu mu čepi gozd odurnih dlačurd, o nogah, ki niso videle pedikerja že kako desetletje, če sploh, ne bomo zgubljali besed. Če bi slučajno kak fotograf od Voguea ali pa Lady šel mim, bi mi na vrat navlekel tako sramoto, da brez vreče na glavi ne bi več šla ven, četudi bi mi bil lajf o tem odvisen
Pol pa točka dve. Kretenčkov Sine namreč. Ta se za razliko od tiste rdeče gmote rad češe. Ponavadi pleškoti najraje k frizerju hodijo in tale sicer ni plešast, razen po možganih. Mogoče je plesniv boljši izraz, sploh če se mu zagledaš v oči. Oči so ogledalo duše in njegova duša se mi pošteno smili, ker ji ni lahko. Matr. No, baba ga je danes sklenila polepšati in mu na rep obesila... pa ne dišečo smrekco, kar bi bilo situaciji primerno, ampak okras. Okras my ass, to bi bil tak lep reklamni đingl, pa še resničen je
Tele je sicer psihično norel zaradi ornamenta, toda upal se ni narediti N-Č, in je tako trpel cel dopoldan. Naj mi še kdo pove, da so moški rojeni vodje revolucij, in se mu pobruham direkt na čevlje - da ne bi pol govorili, da vas nisem opozorila
Ampak višek nesramnosti se je zgodil ravno v Moji domeni Ker ni mogla najti zamerke Moji lepoti in urejenosti, se je spravila na Moje imetje. Če slučajno tole berete stoje, se zdaj usedite, ker se vam bodo noge spodrezale. Ženska mi je namreč stran vrgla 6 ŠE SUPER UPORABNIH I NA SPLOH ZDRAVIH IN ŽIVAHNIH PEROTOV!!!!!!
Ni samo zafintirala, kot včasih naredi in stvar nekam skrije, pol se pa čez čas dela, da je novo kupila, kokoš skopuška, ampak čist zaprmej je stran vrgla, v kontejner dol pred blokom, pa še vrečo plenic in dreka je čez vrgla.
Pa če to ni zadosti da bi jo pulicija kam odpelala, pol pa res ne vem
Skratka, tole leto se je slabo začelo in bo treba kaj ukrenit. Spremljajte Radijo Svobodni kavč, tam bo objavljeno v šifrah, kdaj se bo začelo.
No passaran,
M.