Pišuka Polde
Komaj smo se mal navadili, da Je ni doma in, da hodita dve Zlati Gospe rihtat in futrat in čohat in vse po vrsti
se je vrnila. Kašlja k stara krava, pa zgleda tudi tko. Torej, n-č kaj tazga za met. Pol se je pa še vreme skisalo in je mraz in radiatorji ne grejejo in hrano drži še na poletnem režimu, kar pomeni, da sem lačna k žvau in je tko vse skup za N-Č da to ni za govort.
In pol še k pika na i, da ne rečem tupe na Trampu, ta cirkus
Zjutraj Moja prileti, me zvleče iz postelje, čist panično začne premetavat, spoka v boks in via. Sem vedela, da se to ne bo dobro končalo in sem poskušala dobiti kakšno pomoč. Kljub tako kvalitetnemu dretju, da si je taksist v ušesa tlaču stare štumfe, mi ni pomagal nihče
In me je kljub miroljubnim in milozvočnim protestom vrgla v roke Tisti Moji Dohtarci. TMD je bila ZILO vljudna, me pohvalila, da sem shujšala (pa si Moja vseeno ni upala rečt, kako je to izpeljala
). Celo me je pretipala in ugotovila, da sem lepa
Tega sicer ni povedala, ampak je mislila in eno z drugim je to to. O tem, da mi je neko štango vtaknila v R-T nočem govort
Pol je še Moji nekaj v šifrah govorila in je Moja glumila, da je kul, pa sem prec vidla, kako paničari
Pol je TMD šla ven, Moja mi je delala družbo. Ker je tam bil Mraz, sem Jo mal porabila za centralno:
Ampak
pol je prišla še ena dohtarca in sem vidla, da je hudič prdnil v čeber
ker sta me prijeli, pobrili in mi zapičili iglo v taco
Pa še mal šifriranega pogovora in Moja me je zbasala nazaj v boks in plačala račun. Tega, da mi je dvakrat mal ušlo v hlačke ne bomo omenjali
Skratka, skipala me je doma, še malo težila, pol se je le pobrala v službo. Una dva trota sta me gledala k vesoljca, TR se po novem boji boksa (ki ga je Moja oprala z razkužilom) in mu ne gre bliz. Kreten
In zdaj vi meni povejte, spoštovano občinstvo, če se vam zdi normalno, da nekdo (kdo le??!?!
) cirkus zganja samo zato, ker ste si zjutraj želeli nekoliko dlje spat?? Škandal, škandal in podn, to je to
Bi pisala Borutu, naj kaj ukrene, ma se bojim, da bi se kle prikazal osebno in bi zgubila še to malo apetita, kar mi ga je še ostalo
V pomankanju boljših novic vas lepo pozdravlja trpinčena in uživčnena uboga reva
Mila