Krasen pomočnik je tole
Še dobr, da ga imaš, drugač bohve na koliko časa bi sploh preoblekla posteljo
On te pa spomni na to in še pomaga zraven
.
Če pa kdo zna pospravljat v naši bajti, je pa to Muri, sploh drobtine s pulta
Aaaaaaaaaaaaaaaaa...
A je kdo rekel, da je ze poletje? NE. Tta nasa je mal cez les. Vse tri nas je postrojila in rekla: vsi imate kozuh, skrajni cas je, da ga zacnete uporabljat za gretje, ker se je sezona kurjenja v tej bajti zakljucila, kapis? OMG, zmrznili bomo pri zivem telesu! Za OPOROKO: svojo zalogo 6-ih rib zapuscam svojim bratom po krvi, torej pticarjem.
Samsko zivljenje ji cist prevec skodi! Ne samo, da je skrta z vnosom kalorij, da hladilnik nima kaj hladit??? tud hladna je ze tolk ratala, da ne rabi vec niti cloveskega niti kaksnega koli drugega grelca. Welcome to ice age!
O boh! Ku ku in priklon, znova in znova in znova! Pa sam poglejte si te stumfe po zadnji modi :-S V glavnem, takole ona mene pelje ven na zadnje lulanje! V tako prestizni okolici, ona se pa v javnosti kaze k en klosar. Zelo slabo za ugled crnega pticarja, ki ima ovratnice po zadnji modi in to celo za bule. Zdaj pa zivi z njo in ne posivet!
Kaj pa sonce? Kdaj misli spet ven
Nikoli ne reci nikoli
It v stacuno z njo po piksno fizola, to je sele martranje! Ko ona rece Flip pridi, ce ne prides in pride ona k tebi, ti rata bolj vroce, kot bi ti bilo, ce bi stal na robu vulkana! In ko se ona ustavi na prehodu za pesce, sledi poravnava zraven nje, na levi strani in dokler ne rece gremo cez, strojis mirno, hujs k v vojski, ne gledas niti levo niti desno. Sej ni cudno, da ji je dec usel! Ob vseh teh komandah se ti se spipa!
Moj dan se zacne takole! Ona lezi v postelji in se dere, Flip, prinesi mi copate, Flip, prinesi mi zokne!?!? To je ziher zato, ker sem crn. Crnce so vedno izkoriscali!
Zdaj mi vsaj lososa privošči
Mački so šele bogi. Tkole so morjo učit zraven nje
Takole se pa pavza zahteva
Nč fajn bodte, jaz grem spat
Pa če vidite megleno, to pomeni, ali da ste zaspani in je treba it spat, ali pa to, da kava še ni prjela in je sše prezgodaj