A dej no, kocka, kaj ga bodo bejbe spraševale? Sori, gospod, kje ste pa psa na barvanje pelal?
glavno, da mene noben ne opazi
Mislim kva se men dogaja tle. A vi veste, da se tle še posrat nimaš kam
. 15 minut sva hodila, da sva našla tole:
Jaz misli, da so ta del pozabili asfaltirati, ker ziher ni bilo mišljeno kot wc za pse, s pogledom na morje
Tole se boste šele režali
. Šefico je skoraj kap. Glih pojeva in sva mislila šibat, ker je začelo škropiti, ko slišimo nekoga, ki se dere Moonbeam, Moonbeam. Šefica je bla tko
. A vi veste, koga smo videli?
Se spomnete natečaja za težo. No, videli smo prvo uvrščenega, ki dobi mačko, pa to ni Soul ampak njena boljša polovica
No pa nadaljujemo in se ustavimo pri trgovini za spominke. Punce so bile itak čist navdušene nad mano in me pazile in mazile, medtem ko je moja gledala po trgovinci. Pa pride noter in vpraša, če imajo kej mačk (kot okras
).
A berete tole. Pa reče punca, da imajo eno. Pa šefica nazaj, a jo lahko vidim. Pa reče punca ja, lahko. In odgrne zaveso in za zaveso ena taka
bajsa od mačke, da lahko rečem, da ji Merlin iz sosednje teme niti do kolen ne seže. In itak moja šefica takoj, ko pride k sebi, ker je mislila, da skrivajo suvenirke za zaveso in švercajo in buhve kva še vse, vpraša, zakaj je pa tko debela in naredi tak look
. Pa rečejo, ker je sterilizirana
.
No tko. Šefica je bla čist nekam čudna, zato sem jo pa domov peljal, da se malo odpočije. Rekla mi je celo, da bo danes zvečer ostala z mano v kopalnici in da nikamor ne gre, pa res nimam pojma, kaj bi to pomenilo
.