mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 21:53:06

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Moja sreča na vrvici-FLIP, Rokijeva muca-MIŠA in glasni panter-MURI
Strani: 1 ... 100 101 102 103 104 [105] 106 107 108 109 110 ... 474   Dol
Natisni
Avtor Tema: Moja sreča na vrvici-FLIP, Rokijeva muca-MIŠA in glasni panter-MURI  (Prebrano 1011376 krat)
0 članov in 16 gostov pregleduje to temo.
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #1560 : sreda, 25.02.2009 : 13:50:17 »

Kje ste pa sredi mesta našli takole kočico, pa kar tako ˝na izvol'te˝?
Flipi, res si car... Pa kar študiran intelektualec da si postal, a Cheesy?
Logiran
moonbeam
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289

« Odgovor #1561 : sreda, 25.02.2009 : 13:56:59 »

Kje ste pa sredi mesta našli takole kočico, pa kar tako ˝na izvol'te˝?
Flipi, res si car... Pa kar študiran intelektualec da si postal, a Cheesy?

Pred eno trgovino za živali  Smiley  Stanovalcev v tej koči ni. Tale koča je očitno za brezdomce, katerih pa tudi ni. Torej je znamenitost, kako so včasih prebivali psi. Lahko bi rekli, da se šteje za kulturno pasjo dediščino ali pa zgodovinski pasji spomenik mogoče.  Tongue  Tako je bilo včasih. Zdaj pa vsi vemo kako je fajn na kavču  Cheesy. (ko bi le bilo vse to res Smiley)

Intelektualni pa smo res. Dokler ne srečamo goloba, potem se prelevimo v cave dog in letimo za plenom. No, bi želeli leteti za plenom.  Tongue 
Logiran
oaza88
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.748

« Odgovor #1562 : sreda, 25.02.2009 : 14:23:23 »

Flip - Redbull ti da kriiiiiila! Pa boš lah golobe lovil tko, kot se zagre.
 Grin
 Kiss
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #1563 : sreda, 25.02.2009 : 14:24:22 »

A Irina ne pusti a, Flipi? Roll Eyes No, se mi zdi da si tukaj naletel na nekoga, ki bi znal biti bolj ˝pasji˝ od tebe Cheesy Grin.
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
Sporočil: 3.076

« Odgovor #1564 : sreda, 25.02.2009 : 17:00:37 »

... si tukaj naletel na nekoga, ki bi znal biti bolj ˝pasji˝ od tebe Cheesy Grin.

Ja, mora bit kar resna mučiteljica, tale Flipova. Huh
Ko berem, kako gre to pri njih - ne sme sem, ne sme tja, skoz na štriku, nič na lov, pa lepo pohlevno ubogat ... se mi začne še Boštjan smilit, pa ga reveža sploh ne poznam... Sad
A ga ne bi priključila tejle temi ('... in Flipov tihi sotrpin B') -  da zvemo, kako zna na nevidnem fleksiju poleg hodit, kako gre lepo naravnost ne da bi se oziral levo in desno, kako s sprehoda pride brez nepotrebnih ovinkov naravnost domov in take reči.
Tisti del, ko premika lesene čepke in išče pire in solato, lahko tudi zamolčiš Wink Tongue
Logiran
moonbeam
živim tukaj

« Odgovor #1565 : sreda, 25.02.2009 : 18:51:04 »

Jaz pasja  Shocked  Dokler bodo pod mojo streho ziveli, bo red in disciplina  Tongue Mogl bi videt, kako je Muri streniran, da o Misi ne govorim Tongue. Kar se pa Bostjana tice,  je fant komaj k sebi prisel. Prejsnje ga niso nic kaj naucile    Cheesy Grin

Vi se tle hecate, mnogi pa mislijo, da sem res prismukjena. Danes mi je rekla ena, kako ga imam na trdo  Huh
Ej pametn folk, ko bi se zavedal, da gre Flip povsod poleg. Ne morem si privoscit napak. Mimgrede skoci v kaksno luknjo al pa za perjem. 20% svojega casa, ko sva na sprehodu, preskace po zadnjih tacah  Roll Eyes. Pazit moram na vse zivo. Sprehajalci znajo bit tudi ogrozeni, ker se mu priblizajo s svetlobno hitrostjo, nevedoc, da jih bo pohodil. Kam je slo pocasno priblizevanje in vprasanje, ce ga lahko pobozajo pa tudi ne vem. Najboljsi so ti, ki ga malo pobozajo, jaz ga drzim in opozarjam, da ne skace, oni pa, dej spust ga, se nic ne bo, sej lahko skace  Shocked, me ne moti. Halo, moti mene  Angry. Ja trenutno je na haltiju. Meni tudi ne pase to. Bi imela raje, ce bi se mu dalo dopovedat brez. Sem poskusila, 2 tedna. Porazno. Ni slo. Iz dneva v dan slabse. Pa smo spet na halti. Ocitajocih pogledov ne manjka. Ja, sem res pasja za nekatere mimoidoce.  Cool Vem pa samo jaz, zakaj je tako. Nihce nima prave slike o tem, kaksen je tvoj pes in kaj so oz. niso poceli celo leto njegovega odrascanja. Verjetno nic. Pa si drznejo se obsojat  Lips Sealed  Nam gre prav fajn. Lepo sodelujemo. Scasoma pa upam, da bo viden napredek, da bomo sneli haltija.
Sm mal razkurjena danes. Slisala par pametnih, od tistih, ki nimajo pojma. Sm se morala tle zlajat  Tongue Grin tole sm se ziher od Flipa nalezla.

Pozdrav od pasje moon   Angry Wink
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #1566 : sreda, 25.02.2009 : 19:30:10 »

Ej, moonbeam, kaj se sekiras s tem skakanjem. Jst na sprehodih lepo povem, da jo lahko pobozajo, ampak da skace in bodo umazani. In so umazani. Seveda zraven zarad lepsega govorim "ne skakat", ampak ce se kdo ravno zelo zanima, mu lepo povem, da je meni zelo vsec, da moji psi skacejo po meni. Ce pa komu ni vsec, da skacejo po njemu, naj jih pa pac ne boza, saj niso pliskoti.
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #1567 : sreda, 25.02.2009 : 19:33:48 »

Aja, joj, ne narobe razumet, meni je cisto ok, da ti Flipu ne pustis skakat in ga poskusas odvajat. Tisto moje je sam tako ma-lo-za-sa-lo-ma-lo-za-res. Cheesy
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
moonbeam
živim tukaj

« Odgovor #1568 : sreda, 25.02.2009 : 19:45:29 »

He he Smiley  Najboljsa izjava je ta, da so si ravno danes oblekli sveze oprano jakno, zdaj bodo pa moral spet prat  Roll Eyes  Grin
Logiran
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #1569 : sreda, 25.02.2009 : 20:26:12 »

Saj pri nas je tudi spartanska vzgoja, kot pravi moja mama. Je se takrat, ko jaz recem. Na sprehod se gre takrat, ko jaz recem. Pretepanj ni, rencanje dovoljeno, tazaresno grizenje absolutno prepovedano, kraja obcasno dovoljena,... Aja, ce skuham riz in purana in ohrovt, se poje, ne pa zmrduje, da bi tunino v lastnem soku, makarone in kolerabo. Angry
Logiran

Oxer
odvisnež
Sporočil: 917

« Odgovor #1570 : sreda, 25.02.2009 : 22:44:12 »

Moon, 100% te podpiram.  Wink Tisti, ki te najbolj čudno gledajo nimajo pojam al pa nimajo 5 jasnih!  Smiley
Logiran
skogkatt
midi
Sporočil: 5.691

Dogs have owners, Cats have staff ;)

« Odgovor #1571 : sreda, 25.02.2009 : 22:52:36 »

Največ "škode" naredijo tisti, ki se jim ne da dopovedat in kljub vsem opozarjanjem, prošnjam, grožnjam že izvorno hiperaktivnega psa čist znorijo pri pozdravljanju, potem se pa čudijo, ko fašejo buško Tongue Roll Eyes  Grin Kiss Wink Tongue

A ne, Oxer  Tongue Tongue Tongue
Logiran

Oxer
odvisnež

« Odgovor #1572 : sreda, 25.02.2009 : 22:56:18 »

In za vsako buško od Maja sem vesela (ok prva dva dni ne, ker boli  Tongue), ker vem, da me ima neskončno rad!  Wink Grin Cheesy  Tongue Tongue Tongue
Logiran
skogkatt
midi
Sporočil: 5.691

Dogs have owners, Cats have staff ;)

« Odgovor #1573 : sreda, 25.02.2009 : 22:57:19 »

Evo, sej pravim: brezupni primer  Roll Eyes Kiss Tongue
Logiran

Oxer
odvisnež

« Odgovor #1574 : sreda, 25.02.2009 : 23:06:27 »

Dvakrat na mesec vidim "mojega" pasjega otročka, pa mi povej kako bi se ti zadržala ob taki situaciji?! Angry Grin To je refleks! Grin Tongue
Ti si ista, sam maš srečo, ker je moj pes 5× manjši od tvojega in ti ne more narediti buške.  Tongue Tongue Tongue Cheesy Grin

Moon ... pozdravčke celi familiji!  Kiss

Logiran
Strani: 1 ... 100 101 102 103 104 [105] 106 107 108 109 110 ... 474   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Moja sreča na vrvici-FLIP, Rokijeva muca-MIŠA in glasni panter-MURI
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.