Heh, pa je šel Smetkin plan po vodi.
A veš, Moonbeam, kako to ona naredi? Najprej ti podtakne najbolj živega mačka, kar ga premore.
Hmmmm...ampak sej Smetka mi ni nič podtaknila. Ona bi mi nekaj druega podtaknila
. Sama sem si tega izbrala
. Res pa je, ko sem prvič pisala v njegovo temo, je bil Smetkin odziv več kot vzhičen
. Now I know why
.
Potem ko starejši mački od nervoze dlaka že začne vlečt na kodrlajsasto zeleno, tebi pa odpadejo vsi lasje in se ti začneta obedve fejst smilit,
a to se tud dogaja?
ti 'predlaga' še tretjega - za družbo ta drugemu in da ta prvi ne bo tako bogi!
Bolš da ne. Si predstavljate Boštjana
Sicer pa, če pomislim, sej je hotu dvojčke
No, pri nas od živcev še ne odpadajo lasje, pa si je vseeno zadnjič po telefonu drznila tole 'predlagat', ccc... Sem jo nasrečo spregledala, huh...
Samo povem, v tvoje dobro...
To si drzne predlagat samo tistim, za katere ve, da so že itak od travme tko šokirani, da bi poskusili skoraj vse. Meni gre čist ok
. Ponavadi pa kr sama sebi kaj takega predlagam in Smetka se trudi samo okrog teh šibkih (...), ki jih je potrebno še spreobrnit, a ne FŽ
.
Naša vesela trojica je prav zadovoljna tle v našem brlogu. Flipi je končno dobil noro divjanje po letališču. Po včerajšnji noči sem si prav oddahnila. Se je pa včeraj zvečer še v klop zaletel, lump. Pa me je gledal, kot da sem ga jaz počila
. Takoj je šel na poleg in se ni odlimal od noge. Pogledi so bili pa ponižni in taki, sej bom priden. Pa bolj, ko sem mu dopovedovala, da ga nisem jaz usekala, bolj prestrašeno me je gledal
. Ima pa majhno ranico nad očko, ampak nič resnega.
Muri je pa eno tako majhno, čudovito bitje (če odmislimo arije, ki jih poje v kopalnici
). Zdaj je meni jasno, zakaj jih Smetka ni dala nazaj. Sm pa kr v šok padla, ko mi je nekaj strani nazaj predlagala, da ga lahko kadarkoli prinesem nazaj
. Mislim ej, na to foro pa jaz ne padam. Po mojem, se ji zdaj slabo godi, ko vidi kako smo zadovoljni in presrečni, ker imamo Murija
in reklamacije pač žal ne bo
.
Je pa to en pravi solist. Bolj kot mu razlagam, da ne bo s svojim vokalom uspel narest kariere, manj me posluša. Sej če odmislimo glas, je pa malo Pavarotiju podoben, tak črn pa kosmat
, to je pa tudi vse. Ko se spomne, da mu kaj ne paše, se spravi v kopalnico in poje. Potem pa pride Irina in se dretje mora končat.
Danes se je pa zgodilo. Šel je kot ponavadi v kopalnico in začel pet. Pa prileti MIša in ga ven nažene. Sm kr gledala, ko je letel ven, za njim pa Miša
. Seveda mu to ni bilo dovolj in je čez nekaj čaša šel spet prepevat. MIša pa, here we go again. Pa je spet letel iz kopalnice. Skratka, Miša je kot prerojena. Vzela je stvari v svoje tačke. Prava sta skupaj. Upam, da jima tole druženje ne stopi v glavo in si ne omislita, kaj ferdirbat