Majas, ko bomo kaj v Lj, se slišimo. Ti pripelji tri majhne, jaz bom pa enega velikega pa bo
.
moonbeam,
ful vam privoscim, res. Ob psu, kot je Flip, najbrz ni nikoli dolgcas. Veliki cunami
Cisto po krivici spregledan...dokler nisi prisla ti
Krasen pes, taksen s principi, pa se kuza meseca po vrhu
Le glej, da ne bo v hribih res kaksnega klina kje sunil
LP, Zelo, zelo, zelo, zelo, zelo vesela Maja
Ja krasen je. Takole razmišljam, kaj hudiča mislijo ljudje, ko zapustijo takšno kosmato kepo. Kakšna ketna. Ne razumem, res ne. Kar se pa hribov tiče, pa nč skrbet. Boštjana je tko groza klinov in si ponavadi izberemo takšne poti, kjer ni klinov. Sej je tko bolje. Na kakšen Triglav, če bomo kdaj šli, pa brez Flipa. Triglavska jezera si pa gremo pogledat, pa Krn, pa Pokljuko, pa Raduho, pa tolk jih je
.
Seveda, do Velenja se pa že zapeljemo
. Mora Agota spoznat
. Pa Maja, pa Oskarja...
O, kako lepo!
Sem držala pesti, da bo huda žalost čimprej minila in se ojunačiš za novega psa. Pravijo, da se klin s klinom zbija!
Sedaj pa čimprej slikce!
Ja, žalost ne pozna meja. Rokija ni nihče zamenjal. Zamenjaš lahko avto, službo, fanta
, a psa ne moreš zamenjati. Lahko se samo srečaš z novim, še enim prijateljem. In to je Flip, še en prijatelj. Še vedno pa boli, ko se spomnem na Rokija. A zdaj ne jočem več sama. Imam Flipa in Mišo.
Zdaj bo lažje. Slikce pa pridejo. Tole je res cunami. Xena je navajena lovit te navihance
.
No, Irina, zdaj pa imaš svojega črnuha
Te bomo zapecali za kak superzmešančrnuharski sprehod, ajprov?
Ja seveda. Pax-ija moram še spoznat. Sprehod nam ne uide
. Pa vedno sem si želela temnolasca
. Je rekel fant, da zdej ga pa imam.
Irina čestitke!
Sem zelooo vesela zate! Bi te pa rada spoznala, pa tvojega Flipa tudi! Bo ime obdržal?
Ej Zalarjeva, vsekakor se mormo srečat, da vidim tvojega eskimčka Nika
. Mislim, da bosta kr podobne velikosti, pa lepote seveda tudi
. Ja, ime bo pa obdržal, ker mu takooooo paše. Flip flop
, pa si na tleh
.
Pri nas se pa tako fleten soncek dela, da sem prepricana, da je to Rokijev smehljaj, namenjen klopku in tebi.
Ja, Roki je naravnost oboževal sonce. Takrat je bil še ekstra dobre volje. Komaj čakam, da ga obiščeva skupaj.
Roki