mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 19.07.2024 : 19:21:29

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.
Strani: 1 ... 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 ... 167   Dol
Natisni
Avtor Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.  (Prebrano 387084 krat)
0 članov in 18 gostov pregleduje to temo.
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #735 : torek, 02.03.2010 : 17:20:05 »

Ja, tole je ona. Še zdaj ne morejo tele zadeve spravit z ledu, pa so vsi mogoči bagerji in šleparji na delu Tongue.
(Kakšne šikane, Cats, revica je samo malo močna, ti pa tkole! Pazi se, da mačji sindikat ne skliče kake izredne skupščine!)

Drugač smo pa Milenci tolk stresnih dejavnikov na glavo nakopali, da gre teža samo še dol. E.T. recimo jo včasih malo zasleduje in pol mora ubožica pobegnit se kujat v zgornje nadstropje. Da o nesramni Pici, ki ne spoštuje starejših mačjih dam ne govorim. Najhujši šok je bil pa zadnjič, ko smo imeli na obisku eno familijo z dojenčkom - reva uboga je šla poduhat košaro od vozička, potem pa ji je nemudoma postalo slabo in je sredi hodnika od hudega takoj bruhala Shocked!
Jaz za tak odpor do majhnih človeških bitij še nisem slišala, res ne. Revca sploh ne ve, kaj jo čaka Roll Eyes, spet bodo šle kile dol. Edino obdobje, ko je bila ona znosno težka, je bil čas njene mladosti, ko sem jo še spuščala ven (recimo en do dvakrat dnevno za četrt ure, plezala je na drevo in letala okrog, je bila pa ena redkih mačk, ki se sploh ni oddaljevala z vrta, po največ 15min se je usedla pred vrata in hotela not, če sem jo jaz pred tem že popihala na toplo - potem smo to zaradi mojih paranoj ukinli in od takrat je tkole simpatično zaobljena Roll Eyes).



 
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #736 : torek, 02.03.2010 : 17:27:31 »

Še eno poročilo imamo od danes - ker smo se morali znebiti dinarčkov od rojstnodnevnih tortic in ene škatle zdravil, smo se na hitrco ustavili v Horjulu.

Smet je bila polno zaposlena, tako da je nismo gnjavili. Zato je bila pa Ada deležna E.T.nih manir, na katere sem lahko zelo ponosna (sram, sram) - pokazala je, kako se ne skače na ljudi (to drugače zna in upošteva) in jim štemplja oblek, pa kako se ne skoči ven iz prtljažnika, dokler ne greš ven na povabilo (to sicer tudi zna in tudi upošteva), pa kako se na 'hop' skoči v prtljažnik (sem jo morala lastnoročno vzdignit) pa strah jo je bilo iz neznanega razloga in je uprizorila napad tresavice... Skratka, Adi sporočamo, da sicer nismo taki Roll Eyes.

No, ko smo se odpeljali, se je lepo zvila v prtljažniku in filma 'pokaži kaj znaš' je bilo konec. Pol pa kapiraj...
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #737 : petek, 05.03.2010 : 12:32:30 »

Včeraj smo polulali tale tepih iz avatarja Sad.
Gledali v oči kot da ni nič in lu-lu, je teklo kar obilno. Ker se je incident zgodil takoj potem, ko se je ETka spet totalno pretirano turila med mojega in otroka, ki sta se ravno ukvarjala eden z drugim in sem jo jaz odgnala stran, se mi je na hitro naredil temen oblak ('aha, zdej boš mi boš pa še nagajala, ker hočeš skoz pozornost!') - ET ornk okregana in fizično prestavljena v predsobo.

Takoj ko se je oblak razkadil, sem hitela klicat Smetko ('ET pa nagaaajaaa!'). In dobila lekcijo o tem, kako smo včasih prehitri in prepametni... Da velja bit pošten in najprej izključit zdravstvene težave. Pri mački bi mi kliknilo, pri psu pa nisem niti pomislila. Zdaj ji revi skoz otipavam lulo, če je mokra in čakam, ali se bo ponovilo. In sem malo panična, ko mi žveči kong in ostane za njo slinasta lužica, ki bi lahko morda bila tudi... Uroinfekt sumim da ni, na sprehodih še vedno lula samo enkrat, barva ok, količina tudi, pije normalno... Lahko bi bile posterilizacijske težave z mišico zapiralko - tako pravi vet. Čakamo čez vikend, če se uredi. Kregali pa naše Trnuljčice do takrat še/več ne bomo. Hvala bogu za našo Smet Kiss.
Logiran
luna7
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656


« Odgovor #738 : petek, 05.03.2010 : 13:49:48 »

... Hvala bogu za našo Smet Kiss.
To pa res!

Sem se nasmejala poročilu v "Đekovi" temi.... Meni se je zgodilo, da je deklica iz male šole bila cela navdušena nad Luninimi seski... Ni se jih mogla nagledat in natipat Smiley, da je Luna že kar pred njo bežala Tongue. Seveda, seski so bili izrazito veliki, saj so ji taki ostali od navedeznih brejosti....
Uživajte takole skupaj, vas je res fino brat!  Afro

Logiran
Patapižu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.246


« Odgovor #739 : petek, 05.03.2010 : 17:20:49 »

Dobro, da nisem v začetku posvojitve vedela, da lahko Smetko kličem, ko Župa nagaja. Bi lahko Smetka kar firmo zaprla, ker bi imela mene nonstop na liniji . Šala. predaja

FŽ, mi bi malo fotk te lepe trnuljčice...  veselje sli-ki-ce, sli-ki-ce, sli-ki-ce! veselje
Logiran
kocka
živim tukaj
***
Sporočil: 7.518


« Odgovor #740 : petek, 05.03.2010 : 19:18:36 »

Tudi naši Missy se je zgodilo, da se je polulala, pa sem mislila, da je zunaj vse opravila (in to ne dolgo nazaj). Tele nage babe Azn znajo biti tudi bolj občutljive na mraz (ki je spet malo stisnil) in temperaturne spremembe zunaj/notri. Jaz sem jo potem malo grela kakšen teden pod dekcami Cheesy, in v puloverju vozila na sprehod, pa je popustilo. Aja, pa pol flaše kisa in pol flaše parfuma je zadužil naš tepih... Wink
Logiran
Patapižu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.246


« Odgovor #741 : torek, 09.03.2010 : 20:30:46 »

Zdaj ji revi skoz otipavam lulo, če je mokra in čakam, ali se bo ponovilo. In sem malo panična, ko mi žveči kong in ostane za njo slinasta lužica, ki bi lahko morda bila tudi... Uroinfekt sumim da ni, na sprehodih še vedno lula samo enkrat, barva ok, količina tudi, pije normalno... Lahko bi bile posterilizacijske težave z mišico zapiralko - tako pravi vet. Čakamo čez vikend, če se uredi.
Kako je E.T.?

Župa je dolgo lulala samo enkrat na sprehodih - na vsakem sprehodu. Zdaj pa lula enkrat samo še na jutranjem in večernem. S tem ni nič narobe.
Logiran
Rossy
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.658



« Odgovor #742 : torek, 09.03.2010 : 20:47:46 »

Ja, prvo izključite zdravstvene težave... naprej pa okoli lulanja jaz ne bi nič več rekla  Roll Eyes
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #743 : petek, 12.03.2010 : 19:00:44 »

Evo, mi ne lulamo več Tongue.
Oziroma še, ampak samo, kadar je treba. Nekaj dni smo res 'puščali' mini kapljice kadar se je mudilo, pa je bilo zgleda prej prehladno kot kaj drugega. Z malo skrbi, da je dosti pila in podobno, je bilo čez vikend že bolje, sredi tedna pa sploh nobene sledi o ničemer več. Pa redno oblačenje izgleda pomaga. Tole je ena naša zmrznjenka Roll Eyes. Da ne razlagam, s kako ledenimi ušesi pride vsakič s sprehoda - jih šele po kaki urci uspe segret. Mi smo se že veselili pomladi, zdaj je pa spet snežna pravljica in mraz. E.T. je bolj za toplo, tako da že kooomaj čakamo pomladne dneve. Slikce bodo kmalu - takoj ko spet ratajo kakšne zanimive zunanje (se mi zdi, da smo vedno na fotkah samo noter). Do takrat si nas pa lahko podrobno ogledujete na natečaju 'človek in pes' Wink.
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.076


« Odgovor #744 : nedelja, 14.03.2010 : 03:52:01 »

Evo, mi ne lulamo več Tongue.

Zato pa si drugače popestrimo dneve.
Danes smo začeli ob 5h s cviluhanjem in drugimi žalostnimi glasovi. FŽ se je prisilno preselila v dnevno na kavč in začela ugotavljat vzroke. E.T. se je medtem spravljala na svoj rep in zraven skladala zelo žalostne obraze. Na hitro je dobila par doz homeopatske prve pomoči za ob poškodbi, se potem nekako pomirila in šla spat, rep je pa še vedno visel proti tlom, čeprav ima sicer čisto svoje (in zelo živo) življenje.

Dopoldne smo se odločili, da tole ne bo šlo samo od sebe in odšli obiskat strička veterinarja. Diagnoza - zvit rep, ker trapica tako tolče z njim okrog od samega veselja nad čisto vsakodnevnimi stvarmi. Kdaj ji je uspelo, ne ve nihče, pa je skoz pod kontrolo. Premaknjenega nič, boleti zna pa baje fino... Opornice so pri navdušenih mahalcih baje dosti neuspešna rešitev, smo pa dobili Rymadil proti bolečinam pa še tabletke za domov. Pa stisnili so ji tiste smrdaste žleze, ki bi jo tudi lahko malo motile...

Popoldne smo imeli naročenega Flipa, mikastenje ji kljub vsemu ni ušlo in čeprav bi morala injekcija že popuščat, ni delovala nič preveč žalostno.  Priložnost bi bilo škoda izpustit, ker je zanjo sledilo eno boljših sobotnih popoldnevov sploh, zdaj pa spančka, rep se pa - upam -  v miru celi in zdravi.
Logiran
teycha
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 69


WWW
« Odgovor #745 : nedelja, 14.03.2010 : 09:06:18 »

Dobronamerni nasvet za naslednjič: ko dobite Rymadil je dobro 24 ur po dozi počivat, saj pes ne čuti več bolečine, misli da je zdrav in se ob tem lahko še dodatno poškoduje. Vsaj tak nasvet sem jaz dobila od veta ko smo imeli pretegnjeni zadnji del.
Logiran
skogkatt
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 5.691


Dogs have owners, Cats have staff ;)


WWW
« Odgovor #746 : nedelja, 14.03.2010 : 13:19:53 »

O uboga E.T. Kiss meni je ravno rep tako všeč na njej Cheesy
Želim vam, da se hitro poštima Kiss
Logiran

moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #747 : nedelja, 14.03.2010 : 13:45:43 »

Meni je repek od ET cisto iz glave usel    Undecided. Upam, da bo cimprej bolje  Kiss
Drugace je pa ET zelo pridna in poslusa mamo in atija, celo mala Ronja, ki je stara komaj dve leti, jo ze zna pripraviti da jo poslusa.  Kiss
Milenca se je cisto zgrozena pobrala ven. Je pa bila malo radovedna in prisla pokukat, koga je dobila na obisk. Ko je ugotovila, da ta druzba ni za njo, se je umaknila .
Pici je pa taka mini muca, pa tko pridna, da ne vem, kdo vse te lazi siri o njej  Roll Eyes Tam kjer je bil Flip, tam je bila Pici. Flip jo je samo debelo gledal, to brezrepo bitje. Tongue 
Logiran
Smetka
Moderator
*****
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #748 : nedelja, 14.03.2010 : 14:20:45 »

pa tko pridna, da ne vem, kdo vse te lazi siri o njej  Roll Eyes

Anede, no... hehehe....
Logiran

moonbeam
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.289


« Odgovor #749 : nedelja, 14.03.2010 : 14:52:20 »

Anede, no... hehehe....

 Grin Če si jo vprašal, kaj je Pici, je spustila taki nežni in tihi miiijav, da si jo komaj slišal  Tongue 
Sem prepričana, da se bodo sindikalisti takoj oglasili, kakšne laži se širi o njihovih članih okrog  Roll Eyes Tongue Wink
Logiran
Strani: 1 ... 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 ... 167   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Leteča Pici, gospa Milenca in njuna speča trnuljčica E.T.
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines