Še tri dni, še tri dni
Še dva, še dva
. Saj vreme ste naročili, ane
?
E.T. se že veselo pripravlja na pohajkovanje po vaših koncih, jaz pa tud komaj čakam - predvsem na ovčke in ostalo živad. Moj v bistvu ne čaka na nič, ker bo za rd presenečen, ugrabljen in odpeljan v neznano, na večerjo z bovškim sirom in ostalimi dobrotami, ki si jih bomo nad ognjem pekli v Anini pastirski kočici
. In na nekaj dni nature pure oddiha. Če se tega ni za veselit, pol pa tud ne vem
. A lahko dodam, da poleg tega, da so kosmatinsci dobrodošli, Anina soška klapa po potrebi za kako urco odstopi celo pesjak, da lahko dvonožci skočimo še kam, kamor štiri tace ne smejo. Se že zdaj bojim, da postanemo odvisni od takih dopustovanj...
In ker je tam naokoli baje vse v strminah, se E.T. za vsak slučaj uči plezat (sicer po ravnem, ampak za vajo bo):
no ja, mal bo treba še vadit:
http://www.youtube.com/watch?v=ZwtXsJbz0UEaha, zdaj pa bo:
http://www.youtube.com/watch?v=sRn8D21O3_kNasploh ugotavljam, da bi bila E.T. še najbolj primerna za agility, resne teme je ne zanimajo preveč, ko je treba pa po kakem ozkem zidku plezat, pa juhej! - ni nobenega problema. Sicer je pa zgornji filmček iz Preddvora, kjer je pohajala v soboto. Še fotke:
Lej jo, vodo! Sej bomo šli gledat račke, ne?:
Itak, E.T. Cel krog okrog tegale jezerca gremo, samo zate in za tvoje gage:
Drevo, ki nas je prav na glas klicalo k pikniku
:
Uživanje v razgledih:
No ja, oni uživajo, mene pa privežejo
. Auuuuuuu, kam greste brez mene, auuuuu:
Sem boga pa delam trapaste face:
In jezikam na ves glas
(ona dobesedno jezika - kadar ji kaj ni prav, postane zelooo gostobesedna
):
No, na koncu za račke sploh ni bilo zanimanja... Psi in čolni, to je pa drugo!
Prvi so za dirjat in lovit, drugi pa - hja, nič me niso spustili, zato ne boste nikoli izvedeli!
In ker je bila pridna, je zavila še v tole romantiko na sadno kupo (na sliki je ni prav zato, ker je res pridna - leži skrita pod mizo):
In še en profil za v revijo...:
(danes zjutraj na kavi ji spet en stric ni verjel, da je pasme mešani odnašalec, tko da postaja kar preveč ponosna na svoj videz
)
In še pozdravčki od nas
!