Tako še zadnja razstava za nekaj časa...
Specialka v Nemčiji.
V bistvu sem si že nekaj časa želela v nemčijo ker sem videla že veliko lepih psov na spletnih straneh.. tako da je blo treba ob priliki preverit.
In pretekli vikend smo to priliko dobili. Popokala sem Kasjo ter Buxija ter se odpravila na pot v dobri družbi.
Oba Buxi in Kasja sta potovanje prestala brez problemov in tudi v sobi sta se počutila ok. Ker smo zaradi dolge poti šli par dni prej od doma smo imeli pred razstavo še cel dan prost. Tega sva človeški riti izkoristili za ogled mesta Herbozheim kjer je tudi potekala razstava. Mestece je res lepo, tako "starinsko", všeč mi je bilo ker so vse stavbe v istem stilu, vse je bilo povezano, nikjer ni niti ena hiša bila "izven sistema". Res lepo.
Po krasnem ogledu sva se vrnili nazaj, ter počasi začeli s kopanjem prvega - Buxija. Naslednji dan sta naju čakala še Kasja in ameriški sorodnik Solo. Ker je bila razstava popoldanska/večerna sva lahko kopali isti dan kot se je razstavljalo. Vsi so bili tipi topi pripravljeni na razstavo. Pred odhodom se nam je pridružil še prijatelj iz Švice tako da smo imeli na koncu že celo španjelsko skupino!
Sodila je slovenska sodnica - Alenka Pokorn.
Buxi je bil prijavljen v razred za IntCh iz katerega se konkurira samo za BOB. Buxi je kljub konkurenci dobil 1 mesto, za BOB pa nam je očitno zmanjkalo sreče..
Je pa zato Kasja nadomestila ter dobila BISS puppy na specialki!
Nato sva skupaj tudi zmagali v JH-ju. Mala je bila prvič v tem tekmovanju ampak je resno zažigala - brez problemov sem jo pripeljala skozi najtežji lik (8-ko). Res je iz pravega testa.
Zelo sem bila vesela nad njenim rezultatom, saj je to njena zadnja razstava v puppy-jih. Od zdaj naprej bomo konkurirali velikim.
Prvič pa predvidevam da bomo videli malo v mladih v Trbovljah... nekako se ne morem izognit tej razstavi pa tudi če sem imela letos druge plane..
Bomo videli..
No da neham čvekat.. še malo slikic.
Buxi
Ter Kasja..
Tole pa sta BISS - Zodiac Black Petrs in rBISS - Ch Layton Sole Di Genaro
Tako.. po razstavi in počitku je bil čas za odhod..
Tako, zdaj pa za nekaj časa dovolj, v 2 tednih sem prepotovala okoli 4200km, tako da mislim, da si res zaslužim počitek.