mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 12:50:48

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Angleški in Ameriški koker španjel
Strani: 1 ... 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 ... 110   Dol
Natisni
Avtor Tema: Angleški in Ameriški koker španjel  (Prebrano 263727 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
Cats
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266

« Odgovor #1230 : četrtek, 30.06.2011 : 19:44:35 »

nezzek, skrajnji čas, da ti začneš pisat Wink
Logiran
nezzek
živim tukaj
Sporočil: 4.483

« Odgovor #1231 : četrtek, 30.06.2011 : 20:40:03 »

Hehehe a se ti zdi Wink Veš kaj bi bilo še huje? Da bi bila sodnica... Tongue
Logiran
nezzek
živim tukaj

« Odgovor #1232 : ponedeljek, 18.07.2011 : 22:09:36 »

Tako še zadnja razstava za nekaj časa... Smiley Specialka v Nemčiji.

V bistvu sem si že nekaj časa želela v nemčijo ker sem videla že veliko lepih psov na spletnih straneh.. tako da je blo treba ob priliki preverit. Smiley In pretekli vikend smo to priliko dobili. Popokala sem Kasjo ter Buxija ter se odpravila na pot v dobri družbi. Smiley

Oba Buxi in Kasja sta potovanje prestala brez problemov in tudi v sobi sta se počutila ok. Ker smo zaradi dolge poti šli par dni prej od doma smo imeli pred razstavo še cel dan prost. Tega sva človeški riti izkoristili za ogled mesta Herbozheim kjer je tudi potekala razstava. Mestece je res lepo, tako "starinsko", všeč mi je bilo ker so vse stavbe v istem stilu, vse je bilo povezano, nikjer ni niti ena hiša bila "izven sistema". Res lepo.

Po krasnem ogledu sva se vrnili nazaj, ter počasi začeli s kopanjem prvega - Buxija. Naslednji dan sta naju čakala še Kasja in ameriški sorodnik Solo. Ker je bila razstava popoldanska/večerna sva lahko kopali isti dan kot se je razstavljalo. Vsi so bili tipi topi pripravljeni na razstavo. Pred odhodom se nam je pridružil še prijatelj iz Švice tako da smo imeli na koncu že celo španjelsko skupino! Smiley
Sodila je slovenska sodnica - Alenka Pokorn.
Buxi je bil prijavljen v razred za IntCh iz katerega se konkurira samo za BOB. Buxi je kljub konkurenci dobil 1 mesto, za BOB pa nam je očitno zmanjkalo sreče.. Wink Je pa zato Kasja nadomestila ter dobila BISS puppy na specialki! Smiley Smiley Nato sva skupaj tudi zmagali v JH-ju. Mala je bila prvič v tem tekmovanju ampak je resno zažigala - brez problemov sem jo pripeljala skozi najtežji lik (8-ko). Res je iz pravega testa. Smiley
Zelo sem bila vesela nad njenim rezultatom, saj je to njena zadnja razstava v puppy-jih. Od zdaj naprej bomo konkurirali velikim. Smiley Prvič pa predvidevam da bomo videli malo v mladih v Trbovljah... nekako se ne morem izognit tej razstavi pa tudi če sem imela letos druge plane.. Tongue
Bomo videli..

No da neham čvekat.. še malo slikic. Smiley

Buxi

Ter Kasja.. Smiley

Tole pa sta BISS - Zodiac Black Petrs in rBISS - Ch Layton Sole Di Genaro

Tako.. po razstavi in počitku je bil čas za odhod.. Wink

Tako, zdaj pa za nekaj časa dovolj, v 2 tednih sem prepotovala okoli 4200km, tako da mislim, da si res zaslužim počitek. Cheesy Cheesy
Logiran
Itlam
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.168

« Odgovor #1233 : ponedeljek, 18.07.2011 : 22:13:55 »

Super, čestitke za vse uspehe! Cheesy
Logiran
nezzek
živim tukaj

« Odgovor #1234 : torek, 19.07.2011 : 17:43:06 »

Hvala Itlam! Smiley Smiley Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj
Sporočil: 7.504

« Odgovor #1235 : četrtek, 21.07.2011 : 01:05:32 »

Super Neža, čestitke, fajn slikce! Cheesy Cheesy
Logiran
nezzek
živim tukaj

« Odgovor #1236 : petek, 22.07.2011 : 19:55:53 »

Hvala Lynn. Smiley
Logiran
nezzek
živim tukaj

« Odgovor #1237 : ponedeljek, 25.07.2011 : 19:34:18 »

Nekaj svežih fotk naših bučk!! Cheesy Cheesy Cheesy
Mladički so zdaj stari že 2 meseca in izgledajo super. Nekateri še vedno iščejo tople domove, upam, da bodo kmalu..

Dali samček

Doli psička

Dino samček, ki bo kmalu letel daleč stran na mrzlo Finsko... Wink

Dana

Dafni

Pa še par dni uradni puppy, potem pa (končno) med mlade.. Kasja Kiss
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #1238 : torek, 26.07.2011 : 00:53:36 »

Vau, vau, kakšna pocukrana lepota je to, vsi so krasni! Cheesy Cheesy ljubezen ljubezen
Logiran
nezzek
živim tukaj

« Odgovor #1239 : torek, 26.07.2011 : 09:26:07 »

Poleg tega da so krasni imajo super karakterje! Doli je meni osebno naj naj naj. Ostali pa so prav tako super, nič cvileči, prav pogumni in pridno raziskujejo.
Kar pa je meni res veliko vredno je, da imajo vsi zelo močne kosti in šape, ki se žal izgubljajo pri kokrih.. vse preveč je namreč suhih drobnih, špičastih psov, tu pa so vsi močni, že od rojstva naprej.
Za Dinota sem zelo vesela, saj bo šel v krasen dom na Finsko, kjer bo (če bo vse po sreči) lahko nadaljeval vzrejo in kazal iz kakšnega testa je na razstavah. Mali je res nekaj posebnega, in čez par let (ko bo svetovna na Finskem) bomo mi lezli tja, da vidimo v kakšnega mladeniča se je razvil Grin No to so le sanje, najpomembneje je, da bo bil srečen z novo lastnico. Smiley Upam, da tudi ostali hitro najdejo take lepe domove. Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #1240 : sreda, 27.07.2011 : 01:36:20 »

Držim pesti tudi jaz da najdejo vsi super domove! Smiley Res so krasni in zelo prisrčni! Kiss
Logiran
Itlam
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.168

« Odgovor #1241 : sreda, 27.07.2011 : 20:30:57 »

Vau, Kasja je! ljubezen

Dva še nimata novega doma?! Shocked Halo, kupci, jaz bi se tepla zanje! Shocked Wink Krasni so. ako obravani kokri bodo meni vedno naj. Kiss
Logiran
nezzek
živim tukaj

« Odgovor #1242 : sreda, 27.07.2011 : 21:03:56 »

Itlam, še 4 iščejo dom.. 2 psički razstavnega. :-/ Res ni nobenega zanimanja prav grozno je Sad
Kasja je pa res <3 ja Smiley Smiley Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #1243 : četrtek, 28.07.2011 : 23:49:08 »

Hm, ampak res čudno da ni zanimanje za mladičke, ker so tako lepi, a misliš da ljudje zdaj manj kupujejo pse ko povsod samo poslušamo kako podjetja propadajo, mogoče se zdaj psi manj prodajajo, no samo razmišljam....

Držim pesti da pokličejo za mladičke pravi ljudje! Smiley
Logiran
nezzek
živim tukaj

« Odgovor #1244 : sobota, 30.07.2011 : 14:24:12 »

Moraš računat da je veliko ljudi na dopustih, vsaj tistih, ki si počitnice lahko privoščijo. V tem času se vedno slabo prodajajo. Dejstvo pa je da je to že letošnje 3 leglo kokrov in prav vsa so bila polna mladičev..   Undecided Eno je bilo koteno slab teden za našim.. po vrhu vsega pa je polno nerodovniških, ki so cenejši..  Angry
Logiran
Strani: 1 ... 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 ... 110   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Angleški in Ameriški koker španjel
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.