No kljub vsem naporom in problemom s prijavnicami smo uspeli uredit in Bella je lahko uradno tekala po ringu!!
Tako je bilo torej.
Prvi dan. Zjutraj sva prispeli malo čez sedem, tako da smo uredili papirno vojno. Prej smo se udobno namestili, družbo pa nama je delala Ester. Tako. Malo sva jo mučili s postavljanjem nato še striženjem. Vmes sem še skočila do nekaterih ringov, kjer sem peljala noter še ostale pasje lepotce.. nato pa se je začelo s španjeli. Bili smo zadnji na vrsti, tako da me je malo skrbelo, da bi bil sodnik že naveličan sojenja. A kljub vsemu je odsodil odlično. Sodnik je bil Theo Lennen - B. Bella je bila sama v razredu odprtih barvastih psic. Sodniku je bila na prvi pogled všeč, videl je vse njene kvalitete katere je tudi omenil v opisu. Nato, smo morali noter za CACIB:
(Bella 2 iz leve)
Ni se pustil motiti, zelo podrobno je izbral najboljšo psico.. ta slika dobro kaže kako veš da se nekdo spozna na kokre.. šel bo preverit njihove poglede (Expression), ki mora bit tak, da te stopi v trenutku
Žal to vedno redkeje vidiš pri kokrih, nekateri so enostavno mrtvi.
Od vseh štirih ne bi mogel izbrati bolje... Bella je osvojila svoj drugi CACIB!!!!
Wooohoooooo ves trud od poletja naprej se je poplačal!
Še 2 in bo postala Int Sh Ch
BOB je osvojil rdeč samec iz Italije, ampak sem ponosna da sva stale v tej četici
Se je kar težko odločil..
Drugi dan smo bili prav tako čisto zadnji na vrsti. Tokrat je sodil Davor Javor - Hr. Bilo je manj prijavljenih kokrov.. le z Bello sem imela v razredu konkureco.
Kljub vsemu je dobila odlično oceno s krasnim opisom in še svoj šesti slovenski CAC!! Za CACIB je izbiral le med rdečo psičko in Bello, kjer mu je bila tokrat rdeča bolj všeč. Tako so tisti dan pobrali vse nazive (oba CACIB-a in JBOB) psi iste italjanke..
Kljub vsemu sem presrečna saj je Bella tokrat res presegla vsa moja pričakovanja.. v petih zaporednih razstavah je osvojila 2x CACIB in 3x rCACIB in to v 3 različnih državah (SLO, HR, SK).
Ne bi mogla bit bolj ponosna na to mojo babo