Jah slikice se od nedelje še niso naložile.. bom samo od sobote dodala.
Avtorica: Bella
Vsi so nekaj začeli pakirat.. vedela sem, da se nekaj dogaja! In res se je, namreč šli smo v Žiri! Vožnja je bila tako kot vedno prijetna. Tam pa nas je že pričakala moja frendica Murka!! Kako sem je bila vesela!! Takoj sva se pozdravili, in šli smo na krajši sprehod. Seveda sem cel travnik prevohala, saj se je od poletja tam veliko dogajalo.
Ah ja.. "zmatrani" od sprehoda smo šli noter. No z Murko imava svojo sobo, ki je v pritljičju hiše. Fino je, ker ne rabiva biti privezani, ampak se lahko čisto lepo igrava v tistem prostoru.
Če pa Murka teži se skrijem v box, kjer mi nič ne more saj je prevelika!
Zvečer je Murka mogla "domov" in jaz sem ostala sama v sobici.. Se me je Neža zato "usmilila" in me je spustila v kuhinjo!! Jejjj!!
Tam sem se malo "pačila" nato pa smo šli spat.
Drugi dan je bil še boljši. Z Murko in Nežo smo tekali po travniku in Neža naju je poskušala ujet v "gibanju" za nek natečaj.. al kaj jaz vem.. No tako se je trudila, da se je na koncu spotaknila čez krtine in čmoknila na tla.. Hehe sem se ji tako smejala!!
Neža je nato še z Murko vadila like za JH, jaz pa sem ju gledala s klopce (saj niste mislili, da bom na tleh sedela?!?). Popoldne smo se vrnili v Ljubljano. Bila sem zelooo zmatrana, tako, da sem takoj zaspala.
Takole smo izkoriščali mi "zadnji" dan brez snega..
Danes pa je bil prav poseben dan. Prvič je zapadel sneg! Seveda ga zjutraj ni bilo. Ko pa se je Neža vrnila, je bila tako dobre volje.. pa nisem vedela zakaj? No ko sem prišla ven mi je bilo vse jasno! Bil je sneeeg!! Kako sem uživala!!
Me je Neža snemala.. pa bo dodala filmčke jutri, ker danes nekaj ne dela..
Kasneje sva se na večernem sprehodu kepali in igrali!! Samo tele kepe so pa tako "nesramne". Nikoli se ne pustijo ujet.. ko pa jih ujamše kar zginejo!?!
Kr neki..
No to je malo o zadnjih dneh
lp
PS upam, da mi jutri uspe slikice nalimat.. danes je tale intrnet .. (bolje da ne rečem kaj..)