mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 01.12.2024 : 06:03:47

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 209871 krat)
0 članov in 28 gostov pregleduje to temo.
Biby
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 206

« Odgovor #225 : sobota, 22.05.2004 : 20:20:37 »

Dean!
Zelo dobro si naredil to stran s slikcami. Sem rabila nekaj časa da sem jih shranila.
Mary verjami mi da so vsi v "komi" in pridno sanjajo o današnjem dnevu! Hehe
Moja spi kot topek, zbudila se je in hotela ven potem ko je vse opravila pa takoj dam in pankat!!!

LP
Mateja
Logiran
Serial Thrilla
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 85

« Odgovor #226 : sobota, 22.05.2004 : 20:27:23 »

Bok društvo!
Da li je tko bio na CAC Novi Grad u BiH?
Logiran
misha
nekaj malega že vem
Sporočil: 112

« Odgovor #227 : sobota, 22.05.2004 : 20:46:35 »

Vse najboljše Daen Wink
Vsaj malo pa bi lahko namignil, da imaš danes rojstni dan, bi dali na en štrukeljček svečko, pa bi pihal. Še enkrat vse naj, naj... in hvala za družbo. Upam da se spet kmalu srečamo.
Slike pa so super. Jaz bi tudi rada dala svoje, pa ne znam. A mi ti lahko razložiš, kako si to naredil. Jaz nimam toliko izkušenj s tem, ti pa to fulll obvladaš. Sicer bom mogla narediti selekcijo, ker jih je preko 60.

Tudi ostalim danes prisotnim hvala, hvala, hvala.... tistim pa, ki niste bili na pikniku, pa povabilo za drugič.

Lp, Eva & Misha & Kristjan
Logiran
bully lover
rad pišem
Sporočil: 335

« Odgovor #228 : sobota, 22.05.2004 : 21:20:15 »

Pozdravčki vsem Cheesy

Tudi jaz sem si ogledala slikice in so res lepe. Mateja pa vas je prehvalila do nebes in nazaj tako vas kot vaše pse, še nikoli je nisem videla tako navdušene, aja razen takrat ko je dobila svojo lubico Tilly. Cheesy

Dean vse naj naj tudi z moje strani

Lp, Urša
Logiran
caroline
novinec
*
Sporočil: 32

« Odgovor #229 : nedelja, 23.05.2004 : 10:04:01 »

Aa, slike so fenomenalne. Sicer sem mogla čakat 45 min, da mi jih je odprlo (ker mam taaaak hiter računalnik), ampak se je splačalo  Grin

Daen, se pridružujem ostalim čestitkam Smiley

Pa če še bote kdaj to ponovili, se jaz tudi priporočam s svojim ščenetom  Wink

Lp, Lina
Logiran
misha
nekaj malega že vem

« Odgovor #230 : ponedeljek, 24.05.2004 : 21:59:45 »

Halo,

kje ste vsi ? A se še niste odpočili?
Ja z sem poskušala poslati svoj del slik od sobotnega piknika, pa nisem uspešna, ker zadeve ne obvladam. Sem pa dogovorjena z Jan, da ji jih pošljem in jih bo dala v galerijo. Pravtako nameravam poslikati specialko na Dunaju, pa jih bomo spravili nekam.

Kaj se kaj dogaja?

Lp,         Eva
Logiran
Focoso
odvisnež
Sporočil: 767

« Odgovor #231 : ponedeljek, 24.05.2004 : 22:04:45 »

ojla! joj eva jaz sem tako zbita Cry morem pa se še učiti.
ja no lolita spi kaj pa miška se je umirila?
no ja vam bomo poslali slikice z dunaja ko bomo šli da si boste lahko malo oči napasli hehe no pa javite se kako vam je bilo v soboto in če bi kaj takega kdaj ponovili ti daen pa mi povej kako si si svojo stran naredil da bi potem eno skupno za bullterrierje naredili.
papa nočko ana
Logiran
Biby
nekaj malega že vem

« Odgovor #232 : ponedeljek, 24.05.2004 : 22:05:44 »

Ojla!
Eva ne skrbi, smo se odpočili. Ko bom jaz preskenirala vam bom poslala fotkice. So fenomenalne. Sem jih šla že kar v soboto razviti v mercator center- ki v 1h razvijejo slike. Sem bla malo nestrpna. In moram priznati da so super fotkice. Sej Danieli (_Tyra_), tudi neki email štrajka k mi hoče poslati fotkice.

Uživajte pa se pišemo!

LP, Mateja
Logiran
misha
nekaj malega že vem

« Odgovor #233 : ponedeljek, 24.05.2004 : 22:40:35 »

Ja, Misha se je malo umirila. Žal mi je, da jo imam tako, ampak si res ne morem privoščiti kakšnih dolgodlakih bullterierjev. No ja tisti ki jo tako vztrajno zasleduje in čaka pred vrati je majhen, pa bi potem lahko prišel ven kakšen miniaturen bullterier.

Ampak nekaj mi je čudno!?
V četrtek je nehala krvaveti in zdaj sem opazila (že dva dni traja) da tam kjer leži je mokro (pod tazadnjo) kot bi se polulala. A se komu kaj svita kaj bi to bilo? A to še spada pod gonitev.? Huh

Drugače pa sem res vesela da smo se spoznali in sploh da so se naši kužki malo naigrali.

Lp, Eva
Logiran
Focoso
odvisnež
Sporočil: 767

« Odgovor #234 : torek, 25.05.2004 : 07:41:20 »

ne nevem kaj bi bilo to ampak oćitno ji že paše če sedi tam Grin
Logiran
Petra in Omi
novinec
*
Sporočil: 14

« Odgovor #235 : torek, 25.05.2004 : 09:52:21 »

Ojla!
Končno mi je uspelo se prijaviti na forum. Bravo jest! Cheesy Cheesy Zdaj ne bom samo brala, kaj vi pišete, ampak tudi kaj napisala.... Smiley
Piknik v soboto je bil suuuuper.... Vsi so bili enkratni. Tako kužki kot lastniki kužkov. Vsi prijazni, topli.....
Moja Omi je prespala cel popoldne....čist utrujena.
Nujno moramo še kdaj ponoviti.  
Stran o bullterrierjih je the best ideja.....da še kdo, razen nas zve kako čudoviti so ti psi. Skrajni čas bi že bil.

Daen: Slikce so čudovite!

Pozdravček vsem.....Petra in Omi
Logiran
_Tyra_
nekaj malega že vem
Sporočil: 159

« Odgovor #236 : torek, 25.05.2004 : 09:56:39 »

Ojla...

Lep pozdarv vsem... Petra, Tyra je čist navdušena nad Omi Smiley.

Kolikor berem so spali samo vaši kužki   Tongue

Midve s Tyro sva kar obe prespali dober del popoldneva  Grin. Tyra je bila čisto zmatrana, še zvečer se ji ni dalo ven.

Tudi jaz upam, da se bomo čim prej dobili Smiley

Lp
Logiran
Biby
nekaj malega že vem

« Odgovor #237 : torek, 25.05.2004 : 10:08:31 »

Pozdravček!
O Petra pozdravljena med nami še na forumu. Mojemu fantu se full dopade tvoja lepotica Oma! Meni so pa vsi tako pri srcu da ne moram izbrati kateri je lepši, ker si vsi pravi cukri!!!
Eva (Misha), ko je moji Tilly nehala kri teči je imela tiste dneve za gonitev ko pusti. Tako da smo potem pazili kar ene 7-10 dni. Se ne spomnim več točno. Vendar sem imela to srečo da ona ni pustila nobenemu samčku razen sosedovemu Tačku ki je vanj noro zaljubljena. Vprašaj Serial Thrillio ( ne vem kako ji je ime) kako je pri bullterrierjih z gonitvijo? Na koliko časa se pa gonijo bullterrierji? A to veste? Ker moja se je oz. Whippeti se na kake 10-12 mesecev!!!
Kolkor se spomnim je moja potem puščala prozorne flekce vendar male, ni glih izgledalo da se je polulala vendar je bilo malo mokro. Mislim da to spada pod gonitev oz. tiste plodne dni? Ne bom pa trdila! Raje se pozanimaj še, ne mi točno verjeti ker nisem 100%!

LP vsem, Mateja & Tilly
Logiran
Serial Thrilla
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 85

« Odgovor #238 : torek, 25.05.2004 : 11:37:45 »

Na Mishu če trebati paziti još neko vrijeme, da bi bili sigurni pazite do 20-22 dana od početka tjeranja.... ja svoju azru parim 15,16,17 dan tjeranja.....
Logiran
Biby
nekaj malega že vem

« Odgovor #239 : torek, 25.05.2004 : 13:00:58 »

Ojla!
Serial Thrillia veste kaj me zanima. Na pribljižno koliko časa se psička pasme bullterrier goni?!
Eva a Misha je tvoja prva psička?

LP, Mateja
Logiran
Strani: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.