mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 01.12.2024 : 14:44:51

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 93 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 103 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 210242 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
Focoso
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 767

« Odgovor #1455 : četrtek, 19.06.2008 : 13:53:03 »

S katere kombinacije pa je tvoj King?

lp, ana
Logiran
Eyecatcher
novinec
*
Sporočil: 10

« Odgovor #1456 : četrtek, 19.06.2008 : 14:04:58 »

King je iz psarne ***** in je Yoeckydoe's Yes its me  x Laureola's Sweet Sensation kombinacije.
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #1457 : četrtek, 19.06.2008 : 18:19:00 »

ne smeš pisati psarne, reklama, zato sem te vprašala za kombinacijo Smiley ampak ja vem od kod prihaja. s kje pa ste drugače? kaj razstavljate?
Logiran
Eyecatcher
novinec
*

« Odgovor #1458 : četrtek, 19.06.2008 : 18:25:30 »

Nisem vedel, da ne smeš pisati psarne. Prihajam iz okolice Ptuja, zaenkrat pa še nisem nič raztstavljal.
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #1459 : četrtek, 19.06.2008 : 19:40:22 »

No potem pa smo skoraj sosedi Smiley Mogoče se pa kaj vidimo hehe
Logiran
bullyzone
rad pišem
Sporočil: 398

« Odgovor #1460 : petek, 20.06.2008 : 06:31:33 »

Tole je pa popolnoma mimo. Po tvojem mnenju ni nič narobe z briketi, torej predvidevam, da jih ješ tudi sama?
Z briketi je po mojem mnenju manj narobe kot z surovim mesom. Že Focoso je omenila nekaj v zvezi z tem, kaj lahko ''pridobiš'' z malo ''nesreče''. Menim da je prav da je meso termično obdelano oz predelano. Pa ja, tisti ki hranimo svoje štirinožne prijatelje z briketi smo malo komot a ne?! Priznam! Ob vsem tem kaosu in vsakdanjih obveznostih res nimam časa za pripravo slastnih obrokov za pse. Focoso lahko potrdi, kako pester dan imamo pri nas, saj je še v dobrih časih preživela nekaj časa pri meni.
Citat
Kot si napisala zgoraj "le človek je tista žival...", hm, si pozabila, da sem jaz človek in ne pes?
Tole se pa meni zdi mimo! Ja prav verjetno vem da si človek in ne pes. Koliko psov pa piše po forumih?
Če bi se malo poglobila v moj stavek, bi mogoče doumela njegov pomen. Pa ga očitno nisi.
Citat
In ja, moji jedo poleg briketov tudi doma pripravljeno hrano, kamor spada tudi surovo meso. Neoporečno, seveda.
Super! Smatraš da je tako vredu...kar nadaljuj. Si mogoče kje zasledila, da sem napisala, razen mojega zgražanja, da mora kdo s tem prekiniti?
Neoporečno, praviš?! Kako pa to veš? Lahko trdim, da je neoporečno samo tisto za kar vem, kje je raslo in kako je raslo in seveda kako in z čim je bilo hranjeno in po kakšni poti je prišlo k meni!

Sicer sem pa tako ali tako že Tini.g napisala, da je to samo moje mnenje.   

Moja Chilly obožuje surovo meso. No, saj ga jem tudi sama Grin! Obožujem biftek, pa kašnega sočnega steaka se tudi ne branim.
 Seveda pa svojega psa ne hranim z nekimi ostanki, ampak s kvalitetnim mesom, da me je včasih pri mesarju kar sram povedat, da je za psa. Tudi rumanjake dajem surove. Tudi te sem kot otrok sama jedla surove pomešane s sladkorjem. Pa sem še vedno tukaj Cool.

Treba je biti previden pri kurjem mesu, zaradi nevarnosti salmonele, drugo meso pa ni nek problem.

Dober tek ti želim draga Tina.g, pa veliko sreče!!!  Za kakšen dober recept pa te bodo prav veseli v kuharskem kotičku.
Sicer pa ne vem zakaj praviš, da te je pri mesarju sram povedat, da je tisti KVALITETEN kos mesa namenjen tvoji psički. Če to zagovarjaš in če se ti zdi to prav, res ne vidim razloga za sramežljivost.

Ja pa BARF, res priznam da nisem vedela da je uporabljeno surovo meso. Me ni sram priznati, saj nisem vsevedec. Se do sedaj nisem nikoli poglabljala v to. Tudi če bi začela hraniti svoje pesjančke na tak način, se nebi odpovedala svojim načelom. Se pravi da bi uporabila kuhano meso, kar pa verjetno ne bi bil več BARF.

Sicer pa se z vama ne mislim spuščat v prehrambene debate. Bo bolje če svoja priporočila, nasvete in izkušnje delita v prehrambenem oddelku tega foruma....tule je pa tema BULLTERIER.
Pa tudi trenutno imam preveč dela v firmi, pa še težave z Berthino brejostjo.

Eyecatcher....dobrodošel na forumu! Si bil z svojim BT slučajno lani na MB razstavi? Kot gledalec?

Lp,Eva
Logiran
Eyecatcher
novinec
*

« Odgovor #1461 : petek, 20.06.2008 : 08:59:06 »

Ja Eva sem bil, vendar kot gledalec. Vedno grem rad malo pogledat te razstave.
Logiran
bullyzone
rad pišem

« Odgovor #1462 : petek, 20.06.2008 : 09:09:23 »

Ja, zato sem te vprašala, ker mi je nekdo omenil, da je bil tam en full lep bel samček.
Upam da nam boš postregel še z kakšnimi slikicami.

Držite pesti za našo Berthico, da bo vse vredu.  Cry
Logiran
Eyecatcher
novinec
*

« Odgovor #1463 : petek, 20.06.2008 : 09:20:04 »

Ne vem, če se spomnita Ana in Eva, lani ko sva začela s punco iskat bulterierja sem se z obema pogovarjal po telefonu in po e-mailu. Pri Evi sem malo zamudil, ker so bili že vsi oddani, Sta pa bili obe zelo prijazni, ker sta mi poskušali pomagati pri iskanju legla. Ja Ana, pol ure vožnje sva narazen, se kar valikokrat tam mimo peljem.
Lp, David
Logiran
Eyecatcher
novinec
*

« Odgovor #1464 : petek, 20.06.2008 : 10:00:04 »

Tukaj še prilagam par slikic. http://eyecatcher.moj-album.com/   
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #1465 : petek, 20.06.2008 : 10:11:25 »

He he, mene toliko ljudi pokliče ponavadi s podobnimi vprašanji da na koncu ne vem več kdo je kdo, razen če kdo ekstremno izstopa Tongue

Eva, kaj pa je z Berthino brejostjo? No upajmo da se vredu isteče.

lp, Ana
Logiran
bullyzone
rad pišem

« Odgovor #1466 : sobota, 21.06.2008 : 08:14:09 »

Ne vem, če se spomnita Ana in Eva, lani ko sva začela s punco iskat bulterierja sem se z obema pogovarjal po telefonu in po e-mailu. Pri Evi sem malo zamudil, ker so bili že vsi oddani, Sta pa bili obe zelo prijazni, ker sta mi poskušali pomagati pri iskanju legla.
Lp, David

Tudi jaz lahko rečem, da me kliče veliko ljudi z željo po bullterierju žal pa se te res ne morem spomnit. Me pa veseli da je v SLO nekaj zanimivih importov. Upam da bo to prineslo veliko pozitivnih sprememb pri slovenski vzreji.

No včeraj pa nas je doletela žalostna (vsaj za nas) situacija.  Cry Cry Cry
V sredo je pri Berthi prišlo do črnega izcedka, ki je trajal en dan. Mladički so bili na UZ vidni in živi. V četrtek pozno zvečer pa je povrgla eno mrtvo psičko. Včeraj so na UZ kontroli videli da so vsi mladički neaktivni, kar je pomenilo, da morajo ven. Z Oksitocinom so ji sprožili porodne krče in v kratkem času je bilo vsega konec. Zdaj je Bertha na antibiotikih, da ne bi prišlo do kakšne okužbe. Naslednjih par dni se bo vse razjasnilo ampak menim da so veterinarji kar skrbni in da ne bi smelo priti do težav.
Tako, ta zgodba je končana. Verjetno mladičkom ni bilo usojeno.

Lp, Eva
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #1467 : sobota, 21.06.2008 : 09:56:10 »

Sad Žal mi je, upam da vsaj Berthici ne bo hujšega. Tako je pri vzreji. Tudi mene so doletele neprijetnosti pa ne enkrat, pri mali ChiChi se mi je svet totalno podrl, ker je zelo drugače ko se kaj zgodi tvojim psom in tvojim mladičem kot pa ostalim. Pa verjetno ravno nisem idealni vzreditelj saj si vse preveč k srcu jamljem, ampak si ne morem pomagati Lolini "otroci" so bili kakor moji ... Je pa res da čas celi rane.
Logiran
bibaleze
nekaj malega že vem
Sporočil: 136

« Odgovor #1468 : sobota, 21.06.2008 : 10:57:43 »

Sad Tudi meni je žal za malčke...se pridružujem Aninim željam, da bo s psičko vse ok...

Ana, greš v Velenje na BAER test?

Lp
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #1469 : sobota, 21.06.2008 : 11:23:15 »

Prijavljena sem, upam da me bo kateri od staršev peljal, če ne pa ne vem kje bom našla prevoz. Greš ti? V primeru da greš, bi bilo mogoče da greva skupaj?
Logiran
Strani: 1 ... 93 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 103 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.