mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 02.12.2024 : 01:04:26

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 210557 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
zoey
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 142

« Odgovor #960 : petek, 03.02.2006 : 18:53:47 »

Na netu nisem našla nobene strani,ki bi jih pošiljala sem po normalni ceni,tako da jih je enkrat prinesla Sebastjanova sestrična,enkrat pa Jana(hvala Jana!)
Logiran
zoey
nekaj malega že vem
Sporočil: 142

« Odgovor #961 : petek, 03.02.2006 : 18:55:38 »

Aja,če ti pa kso kupi in pošlje,pa ni velike poštnine,samo če bo iz Amerike ne pretiravat s količino,da ne bo na carini težav,ker znajo bit zelo zoprni,če pa bo iz aAnglije,pa ni problem.Poštnina gre na težo in če ti pošlje nekso ki ga poznaš,bom plačala samo dejasnko poštnino,prodajalci pa zelo radi služijo na poštnini.
Logiran
Focoso
odvisnež
Sporočil: 767

« Odgovor #962 : petek, 03.02.2006 : 19:57:29 »

Hvala, se bom pozanimala pri kolegih z Anglije pa bom kakšen paket kupila da poskusimo Smiley
Logiran
ika
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #963 : torek, 07.02.2006 : 18:31:02 »

Zanimive igračke so tole. No jst mam za pinkico tudi takšno žogico z luknjico, kjer je bil prej zvonček. Pa sem ga dala ven in ji zdaj priboljške noter devam. Edino v tem primeru jo zaposlim da ne uničuje drugih stvari. Gume je kr močna, ker ji jo do sedaj še ni uspelo nič uničit.
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #964 : torek, 07.02.2006 : 21:27:10 »

Meni je moja mami tudi priporočala, da bi kupila prav tisto žogo ko ima več skrivnih prostorčkov notri, potem daš pa priboljšek v žogo in ko pes kotali ven pada. Morala bi poskusiti samo se mi močno zdi da bi bila aktualna samo žoga in ne priboljški v njej.

No naša dva sta se malo že skulirala, tako da mi ju ni potrebno non stop zamotit da ne bi kaj uničila. Ko pa se pač igramo pa jima dam igračke in če niso trpežne potem gredo v 5 min. Enkrat sem kupila vrv, toliko sem plačala za njo. Ko sem jo domov prinesla pa sta jo takoj odvezala, tako da tega nimam. Večinoma imam žoge na vrvici, navadne, cuz, prej sem imela še eno tako igračo ko je na vsaki strani po ena žoga umes pa je povezano, jah je Lola uničila tisto na sredi tako da imamo sedaj samo 2 žogi Smiley
Rada bi tudi kostke kupila, ker pri naših nič več ne zaleže. Včasih sem jima redno kupovala al bikovke, ali ušesa... ampak ko sem vidla da willy da celo uho v usta, napol pregrizne in kmalu za tem ni ušesa več, sem nehala. Potem sem poskusila razne kosti od pedigreeja, za zobke, pa uno polnjeno pa je tudi brez veze ker nimata več kot 5 min tega. Enako se je zgodilo tudi s tisto zeleno za zobe čistit. Sedaj pa iščem kakšno bolj trpežno zadevo.
Logiran
babyjazz
odvisnež
Sporočil: 694

« Odgovor #965 : torek, 07.02.2006 : 21:33:46 »

ti Anči kaj pa kosti iz bivolje kože? tiste velike bele.  ali pa kosti iz stisnjene kože?
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #966 : torek, 07.02.2006 : 22:11:48 »

ja sem tudi poskusila, pri teh stisnjenih je potem poblem da prevelik kos lahko pogoltnejo, zato mi je bolj všeč nylonbone ker je zoey rekla da so tako mali koščki da se ne more kaj takega zgodit.
Logiran
babyjazz
odvisnež
Sporočil: 694

« Odgovor #967 : torek, 07.02.2006 : 22:15:55 »

kaj pa iz bivolje kože? moj je isti požeruh priboljškov. edino kost iz bivolje kože mu da dela za kakšen teden.
sj res kaj pa svinjska kost. tudi zelo v redu zadeva.
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #968 : torek, 07.02.2006 : 22:46:04 »

Nevem jaz sem kupila že tukaj v tukanu vse mogoče kosti in kože pa nič ne traja dolgo. Tista stisnjena koža je ok samo potem na koncu lahko tisti velik kos kar pogoltne.
Logiran
ika
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #969 : sreda, 08.02.2006 : 22:26:38 »

potem imamo iste težave pri iskanju teh priboljškov. Tako kost iz kože ko jo ima foxterrier za 1 teden, Pinky zmažev pol ure. To lahka še bankrotiram. Grin
Logiran
bullyzone
rad pišem
Sporočil: 398

« Odgovor #970 : četrtek, 09.02.2006 : 01:41:00 »

No no, kar se tiše priboljškov ponavadi kar reskiram in kupim tiste bele kosti, pa čeprav jih zmažejo v parih minutah. Pa si mislim ''sebi pripiši, če ne znaš počasi jest''.  Tongue Tiste zelene (zeliščne) pa dam občasno in tudi te zmažejo zelo hitro. Kaj češ, BT imajo dobre in močne zobe in v zakup je treba vzet da vse hitro zgrizejo.

Kar se tiče igrač pa je povsod že tako dobra izbira in problem kaj najti.

Zadnjič sem pri veterinarju kupila eno žogico, ki spušča neke ''kravje'' ali ''gosje'' zvoke. Joj, joj, kakšne sta Misha in Buddy pokala.  Cheesy Res dobra fora. Še Kristjan je bil navdušen. Grin

Drugače pa za bulle ne priporočam nobenih, preveč mehkih piskajočih zadevic ali kakšnih imitacij crknjenih kur, klobas itd...vse to lahko v zelo kratkem času pristane v želodcu in težave so tu. Potem pa sledi čakanje in buljenje v kakce ali je tisti košček prilezel ven ali ne. Rajši malo več denarja za dobro igračo! Smiley

Lp, Eva
Logiran
Right_Thing
nekaj malega že vem
Sporočil: 114

« Odgovor #971 : sreda, 15.02.2006 : 23:42:29 »

http://www.westminsterkennelclub.org/2006/photos/bis/bis.jpg
 Smiley
Logiran
bullyzone
rad pišem

« Odgovor #972 : četrtek, 16.02.2006 : 11:58:54 »

Pozdravljeni!

Danes sem ravno dobila obvestilo iz Anglije (Gary & Andrea - Ukusa Bullterriers), da je končno natisnjena knjiga Yearbook 2005. Cheesy

Za tiste, ki knjige ne poznate, naj povem, da je zelo kvalitetna knjiga v kateri je predstavljeno veliko dobrih bullterrierjev, pedigreeji, poročila in slike z razstav, predstavljeni so tudi vzreditelji iz celega sveta (kateri so naročili objavo) za leto 2005.

Jaz že imam prejšnji dve izdaji 2003 in 2004 in lahko povem da je knjiga vredna svojega denarja.

Za naročilo knjige me lahko kontaktirate na ZS (tako prihranite nekaj denarja ) ali pa si jo naročite sami na  www.btyearbook.com.

Lep pozdrav, Eva
Logiran
bullyzone
rad pišem

« Odgovor #973 : četrtek, 16.02.2006 : 12:02:36 »

Pozdravljena Right Thing!
Ali je bil ta link dan s kakšnim posembnim namenom?

Lp, Eva
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #974 : četrtek, 16.02.2006 : 15:06:06 »

Ja jaz jo bom s tabo naročila Eva Smiley
Ta link je bil dan z namenom da je BIS Westministra dobil bull terrier Rufus, očka Andreine Cheeky in pes naših dobrih znancev psarne Bullful Smiley Tako sem vesela za njega sploh ker zastopa naše barve ha ha Wink

Mimogrede, Annabelle, As, Berthica VSE NAJBOLJŠE. Ne morem verjet kako hitro je minilo. Se še spomnim ko sem vas kot 1 dan stare pujske mela na rokah, ko sem vas ujčka,a vam kazala kje morate cuckati, ko smo bili vsi polni veselja zaradi vašega prihoda na svet. Pridni bodite še naprej! Vaša botrica Kiss****
Logiran
Strani: 1 ... 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.