mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 01:42:40

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 209221 krat)
0 članov in 11 gostov pregleduje to temo.
Daen
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 143

« Odgovor #885 : sobota, 19.11.2005 : 00:18:35 »

Se pravi sem bil prej pa direktor sekcije al kako Cool? Nehaj jemat stvari iz konteksta, oba veva da je slo za salo.

Ocitno ti je tuje, da se je kdo pripravljen za kaj angazirat, ne da bi imel od tega kaksno korist ali pa vsaj neko odmevno funkcijo.
Logiran
bullyzone
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 398

« Odgovor #886 : sobota, 19.11.2005 : 00:39:51 »

Se pravi sem bil prej pa direktor sekcije al kako Cool? Nehaj jemat stvari iz konteksta, oba veva da je slo za salo.
Aha, potemtakem, če se določeni člani sekcije šalijo na tak način, je samo še vprašanje ali lahko sekcijo in njene določene člane sploh jemljemo resno!?!

Citat
Ocitno ti je tuje, da se je kdo pripravljen za kaj angazirat, ne da bi imel od tega kaksno korist ali pa vsaj neko odmevno funkcijo.

Ne bom ponavljala besed, ki so bile že neštetokrat napisane, kar se tiče očitanega. Ali mogoče sodiš po sebi.

Eva

Logiran
Daen
nekaj malega že vem

« Odgovor #887 : sobota, 19.11.2005 : 08:27:58 »

Sej pridem, veš?!? Roll Eyes
Prišla bi pa četudi bi bilo v gmajnicah, Wink ker je ta viken pretežno bolj namenjen kužatom!

Eva

Res si pokazala ogromen interes za predavanje. Prijavila si se vceraj, zadnji dan prijav je bil pa v sredo. Pozdravljam tvojo predanost.
Logiran
Daen
nekaj malega že vem

« Odgovor #888 : sobota, 19.11.2005 : 08:36:48 »

Aha, potemtakem, če se določeni člani sekcije šalijo na tak način, je samo še vprašanje ali lahko sekcijo in njene določene člane sploh jemljemo resno!?!

Ne bom ponavljala besed, ki so bile že neštetokrat napisane, kar se tiče očitanega. Ali mogoče sodiš po sebi.

Eva

Eva

To ali sekcijo jemljes resno je tvoja odlocitev, meni osebno se zdi, da je nekaj ze pokazala...kaj bo v prihodnje bomo pac se videli.

Jaz zase vem, da sem se brez problema pripravljen angazirat, ce gre v dobro nasih psov in se mi zdi da sem to  do zdaj tudi dokazl. Je pa res, da je veliko lazje metati polena in filozofirat iz domacega naslonjaca, kot pa dejansko kaj narest.

Sicer pa se nimas kaj bat, predavanje je danes in potem bo tale tema spet od tebe in Ane, da bosta lahko v miru debatirali o zarotah povezanih s smeskoti in slikicami (Ana vcasih poleg vsega napise se kaj koristnega, da ne bom samo kritiziral).

Od zdaj naprej pa tvoje poste berem po principu "Bob ob steno" in se pojavim sele, ko bo spet kaj koristnega za objavit.

Se vidimo na predavanju!!!

Logiran
bullyzone
rad pišem

« Odgovor #889 : sobota, 19.11.2005 : 14:55:17 »

Res si pokazala ogromen interes za predavanje. Prijavila si se vceraj, zadnji dan prijav je bil pa v sredo. Pozdravljam tvojo predanost.

Tisti, ki me poznajo, zelo dobro vedo kako stvari pri nas potekajo. Velikokrat da zadnjega ne vem ali bo določena stvar možna ali ne! Undecided

Menim, da je vseeno bilo lepo, da sem se na predavanje prijavila, pa čeprav šele dan pred predavanjem.

Si morda ''pohvalil'' tudi tiste, ki so se predavanja udeležili, pa se sploh niso prijavili?!? Shocked

Sicer pa glede na to da je predavanje že mimo, lahko pohvalim KD KRIM in še posebej ga. Mikuž-Bračkovič za poučno predavanje.

Eva

Logiran
bullyzone
rad pišem

« Odgovor #890 : sobota, 19.11.2005 : 15:11:06 »

To ali sekcijo jemljes resno je tvoja odlocitev, meni osebno se zdi, da je nekaj ze pokazala...kaj bo v prihodnje bomo pac se videli.

Jaz zase vem, da sem se brez problema pripravljen angazirat, ce gre v dobro nasih psov in se mi zdi da sem to do zdaj tudi dokazl. Je pa res, da je veliko lazje metati polena in filozofirat iz domacega naslonjaca, kot pa dejansko kaj narest.

Sicer pa se nimas kaj bat, predavanje je danes in potem bo tale tema spet od tebe in Ane, da bosta lahko v miru debatirali o zarotah povezanih s smeskoti in slikicami (Ana vcasih poleg vsega napise se kaj koristnega, da ne bom samo kritiziral).

Od zdaj naprej pa tvoje poste berem po principu "Bob ob steno" in se pojavim sele, ko bo spet kaj koristnega za objavit.

Se vidimo na predavanju!!!

Veš o sekciji in tisti ''nekaj pokazala'', me spomni na tisto zgodbico o tistem ''skoraj'', ki še nikoli ni ujel zajca. Nisem pa edina, ki tako meni. Pravzaprav jih je kar veliko. Sad

Kar se tiče o tvoji angažiranosti, pa nikoli nisem dvomila. Kar se pa tiče domačega naslonjača je pa uporaba le tega čista izguba časa.  Wink

Kar se te teme tiče je pa kolikor je meni znano odprta za vse! Nažalost pa se določeni pojavijo samo takrat, ko je treba reportirat in  pametovat. Pa daj še ti kaj napiši, o svojem znanju o BT, da ne boš vedno samo prepisoval in prevajal iz ostalih linkov.

Čisto tvoja volja in odločitev je kako, kdaj in zakaj boš odgovarjal ali bral moje poste.

Eva

Logiran
bullyzone
rad pišem

« Odgovor #891 : ponedeljek, 21.11.2005 : 15:06:03 »

No takole.
Včeraj smo šli malo na izlet, konkretno na pasjo razstavo CAC Vrtojba.
Tam so bili prijavljeni sicer 4 bullterrierji, vendar so bili prisotni in ocenjeni samo trije.
- Bullyzone Always First -As
- Topfield Accapulco Dream -Skin
- Roman's Pride Angel Eyes -Bula

As je v razredu mladih osvojil drugo mesto, Skin v razredu mladih prvo mesto (PRM) in Bula prvo mesto (CAC, BOB).

Hvala Metki za dober handling.

Sodila je slovenska sodnica ga. Kremzer Brigita z asistentko-pripravnico Tanjo Bonič (psarna Topfield).

Lp, Eva

PS
Slikice pa ob priliki!
Logiran
Focoso
odvisnež
Sporočil: 767

« Odgovor #892 : torek, 22.11.2005 : 17:58:16 »

Čestitke vsem sodelujočim! Wink
Logiran
Daen
nekaj malega že vem

« Odgovor #893 : sreda, 30.11.2005 : 11:51:46 »

Nekaj slikic, da ne bo tako samotno:

Logiran
bullyzone
rad pišem

« Odgovor #894 : sreda, 30.11.2005 : 17:00:20 »

Prav nasprotno, Misha in Buddy sta že v pričakovanju, he he  Grin

http://www.moj-album.com/slike/172584/sZCfMJy3dehiJIML.jpg

Lp, Eva

Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #895 : sreda, 30.11.2005 : 17:58:21 »

Eva zakon sta sliki še posebaj Buddy !!!!
Logiran
bullyzone
rad pišem

« Odgovor #896 : sreda, 30.11.2005 : 19:05:03 »

Hvala, sej so vsi naši buli lepi, pa kakor koli se postavijo Wink

Osebno mi je Misha bolj simpa na tej sliki.

A bi Lolo tudi rada z kapico Grin

Lp, Eva
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #897 : sreda, 30.11.2005 : 19:55:11 »

Ej ja veš sem ju zdajle slikala, samo so slike tako čudne, skoz k meni silita, potem pa naredi slikce Cheesy bomo videli kako bo izpadlo so slike tudi zelo temne ( yeah moreš tudi fotič imeti dokaj ok )
Logiran
bullyzone
rad pišem

« Odgovor #898 : sreda, 30.11.2005 : 20:38:11 »

Ej ja veš sem ju zdajle slikala, samo so slike tako čudne, skoz k meni silita, potem pa naredi slikce Cheesy bomo videli kako bo izpadlo so slike tudi zelo temne ( yeah moreš tudi fotič imeti dokaj ok )

Rajši ne vprašaj kaj sta delala Misha in Buddy Cheesy

Misha je že kulturna, ampak Buddy mi je hotel pa kar aparat požret Grin Grin sploh mu ni bilo jasno kaj to tam bliska.  Shocked

Eva
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #899 : sreda, 30.11.2005 : 21:39:40 »

LOL, ja predstavljaj si tole. Willyu dam kapo na glavo pa pride Loly pa mu jo dol da, ponovi vajo  Grin Grin
Logiran
Strani: 1 ... 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.