mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 01:42:10

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 209220 krat)
0 članov in 10 gostov pregleduje to temo.
seed
novinec
*
Sporočil: 14

« Odgovor #840 : ponedeljek, 07.11.2005 : 18:08:41 »

Čau!

Sem malo pozna, Anči hvala za odgovor in za povabilo, bi bilo super če bi lahko videla tvoje kuže Smiley.

Lp
Logiran
Focoso
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 767

« Odgovor #841 : ponedeljek, 07.11.2005 : 18:31:10 »

Ni problema, je pa res da je vedno slabše vreme in hitreje je tema Angry
Logiran
bullyzone
rad pišem
Sporočil: 398

« Odgovor #842 : ponedeljek, 07.11.2005 : 21:22:52 »

OOO pa ga res ni več, pa tako luškan je bil. Zakaj pa ga več ni?

Očitno je nekoga motil! Undecided

Lp, Eva
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #843 : ponedeljek, 07.11.2005 : 21:39:56 »

Ponavadi vedno kdo napiše glede sprememb tudi ko dajejo slike v linke, tokrat pa tudi ko so slike v linke spremenili ni noben napisal nič, za smajlija pa tudi ne  Huh
Logiran
Daen
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 143

« Odgovor #844 : torek, 08.11.2005 : 15:28:02 »

Vse več skrbnikov izbira za svoje spremljevalce pse iz skupine molosov in terierjev tipa bull, o katerih pa marsikdaj premalo vedo. Da bi te pse bolje spoznali, da bi bolje razumeli njihovo poreklo, odzive in nagonske potrebe, in da bi se tako lažje izognili morebitnim neprijetnostim in presenečenjem, smo v KD Krim v sodelovanju s Šolo Švrk in Sekcijo terierjev tipa bull pri Slovenskem klubu za terierje pripravili:

v soboto, 19. novembra 2005 ob 09:00
v predavalnici Zavetišča Gmajnice
predavanje gospe Metode Mikuž – Bračkovič
z naslovom

“MOLOSI IN PSI TIPA BULL”

Govorili bomo o poreklu pasem, ki sodijo v to skupino psov, o njihovih posebnostih in o tem, na kaj moramo biti pozorni pri njihovi vzgoji, šolanju in v vsakdanjem življenju.

Predavanje namenjeno vsem skrbnikom psov iz skupine molosov in terierjev tipa bull, še zlasti našim tečajnikom, inštruktorjem in sploh vsem, ki jih tema zanima.

Predavanje je brezplačno, prosimo pa, da nam svojo udeležbo najavite do srede, 16. novembra
po elektronski pošti na naslov: karmen.zaharias@siol.com.

PRISRČNO VABLJENI!
Logiran
TopField
rad pišem
Sporočil: 371

« Odgovor #845 : sreda, 09.11.2005 : 09:37:27 »

Vsi, ki ste danes zjutraj zamudili prispevek o nevarnih pasmah, si lahko ponovitev pogledate danes popoldan nekaj čez 18 uro v oddaji Davi na SLO 2.
Nastopajo:

- Aik Von Fink, pittbull
- Bella Bianca, pittbull
- Gaja, pittbull
- Caiman De La Herencia, dogo argentino
- Lievore's Edition Edipo, American staffordshire terrier
- TopfieldSad Eyes Of Thruth, bullterrier
- Quarnery Licky Le Boom At Topfield, bullterrier
- Warior's Harm Hawk At Topfield, bullterrierka
- Tanakajd Szepe Omaha, bordojska doga

lp, T.
Logiran
tina82
nekaj malega že vem
Sporočil: 127

« Odgovor #846 : sreda, 09.11.2005 : 10:08:19 »

Sem čisto slučajno ujela prispevek na televiziji in se mi je zdel super.
Kar tako naprej!

Lp,
Tina
Logiran
bullyzone
rad pišem

« Odgovor #847 : četrtek, 10.11.2005 : 10:41:59 »

Ponavadi vedno kdo napiše glede sprememb tudi ko dajejo slike v linke, tokrat pa tudi ko so slike v linke spremenili ni noben napisal nič, za smajlija pa tudi ne Huh

Ja Ana, prav očitno je, da ti dotična oseba ne namerava dati pojasnila! Undecided

Vsa žalost pri Bullterrierjih je ta, da jih še vedno tretirajo kot nevarne pasme, čeprav vsi vemo, da je lahko nevaren prav vsak, neglede na pasmo! Angry

Lp,  Eva
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #848 : četrtek, 10.11.2005 : 11:28:03 »

Pojasnilo,

slike so spremenjene v linke zaradi presezene velikosti v pikslih ali kilobajtih.
Slike (tudi smeski, saj so tudi to slike) so izbrisani, kadar se ne odpirajo, pa Mirc ali jaz to ob pregledu teme zaslediva.
Pojasnila se ne pisejo vedno. Ce je cas, se napise, ce ni, se ne. Sicer pa po tolikem casu clanstva vecina ve, za kaj gre, saj to pocnemo ze drugo leto.
Logiran

bullyzone
rad pišem

« Odgovor #849 : četrtek, 10.11.2005 : 13:28:42 »

Jana, hvala za pojasnilo!
Saj ni nič takega, samo, do sedaj smo bili navajeni, da je bilo napisano, kdo je ''popravljal'' post.
Se mi pa vseeno zdi prav da se ''korektor'' posta podpiše!

Bomo pač v bodoče uporabljali samo smeške, ki so nam na voljo tu. Cheesy

Lp, Eva
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #850 : četrtek, 10.11.2005 : 13:41:49 »

bullyzone, za podpisovanje korektur je potreben cas. V vsakem primeru so pravila jasna - prevelike slike (taka ali drugacna velikost) se spremenijo v link, prav tako se nedelujoce slike spremenijo v link ali izbrisejo. Torej, se pricakuje od tistih, ki pisejo sporocila, da bodo skrbeli za ustreznost dodanih povezav (slikovnih, pa tudi avtorskih), ko sporocilo pisejo. Moja vloga pri tem je samo v popravljanju in ne v pisanju. Kakrsnekoli vsebinske spremembe so vedno pojasnjene in podpisane. K vsebinskim spremembam ne smatram izbris smeska, ki ni deloval.
Ce nekaj napises narobe (proti pravilom ali objavis sliko, ki kasneje ne deluje), jaz pa ti to popravim, ne smatram, da je potrebno pojasnilo. Podpisi h korekturam so misljeni za vsebinski del pisanja, posluzevali smo se ga zato, ker naceloma ne berete pravil in "tehnicnih obvestil", pa se je na tak nacin hitreje pojasnilo, kaj se dogaja, ko se je uvedlo spreminjanje slik v povezave ali brisanje nedelujocih povezav. Sicer se je izgubljal cas po posameznih temah se s pojasnjevanjem, zakaj je kaksna stvar spremenjena. Nekaj casa sem celo objavljala velikost slik na povezavah. Lahko mi verjames, da je zamudno.
Logiran

bullyzone
rad pišem

« Odgovor #851 : petek, 11.11.2005 : 00:09:51 »

Dobro, dobro Jana, hvala za pojasnilo. Smiley
Saj ne mislim komplicirat okoli smeška. Bil mi je pač simpatičen...včeraj sem ga videla danes ne...glede na to da ne  moremo popravljat postov se je predvidevalo, da je bilo ''popravljeno'' s strani mod. ali adm.
Pa pustimo to...
Rajši pišimo kaj o naših BT. Wink

Lp, Eva
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #852 : ponedeljek, 14.11.2005 : 16:18:47 »

v soboto, 19. novembra 2005 ob 09:00
v predavalnici Zavetišča Gmajnice
predavanje gospe Metode Mikuž – Bračkovič
z naslovom

“MOLOSI IN PSI TIPA BULL”

Oj!
Ali je mogoče kdo s štajerskega konca ( bližina ptuja, murske sobote ali maribora ) ki bo šel na predavanje. Sama bi se zelo rada udeležila predavanja, a nimam prevoza z vlakom se mi pa enostavno ne, da ker je skoraj 4 ure vožnje,,, Tako da če ima kdo namen it, in da mu ni odveč moja družba me lahko kontaktira na ZS. Hvala!

papa-anči
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #853 : sreda, 16.11.2005 : 16:21:27 »

danes je zadnji dan prijav, jaz pa še nimam prevoza  Cry. no ja očitno ne bom mogla priti čeprav bi rada Undecided...sicer pa dvomim da me bo kdo pogrešal  Grin Grin Grin
Tisti ki pa boste pa lahko malo poročate, za vse ki se ne bomo mogli udeležiti.
Zgolj predlog za naslednjič....lokacija predavanja - MB, magari v prostorih KD Maribor...
Logiran
deki
novinec
*
Sporočil: 5

« Odgovor #854 : sreda, 16.11.2005 : 18:37:19 »

Sem lastnik 14 let starega pitt bull terierja in bi si nabavil še enega psa. Zanima me bull terier.
Zanima me razlika med pit bulli in bull terirji, predvsem agresivnost do drugih psov.Prav tako me zanima razlika med samico in samcem.
Logiran
Strani: 1 ... 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.