mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 04:57:06

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 209362 krat)
0 članov in 14 gostov pregleduje to temo.
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Spol: Ženska
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #750 : nedelja, 21.08.2005 : 19:02:08 »

Bom posegla samo v tistem delu vmes, ki se nanasa na ostale rubrike in teme na forumu.
Bi se ze enkrat uporabniki nehali sklicevati na druge in najprej pometli pred svojim pragom - beri: v "svoji domaci temi"? Bi nam bilo vsem precej bolj prijetno.

a_n_č_i, si prebrala dalmatince? Potem verjamem, da opazis razliko med pisanjem tukaj in tam. Ce je ne, se pac samo sprijazni z moderatorjevo odlocitvijo.
Logiran

bullyzone
rad pišem
Sporočil: 398

« Odgovor #751 : nedelja, 21.08.2005 : 19:59:07 »

Dragi moderator Sebastjan.
Tako kot doslej, sem se že navadila, pa najbrž tudi kdo drug, da si se ''pokroviteljsko'' namenil obvladovati bully sceno tudi tukaj.

To, da sem postavila DVOM in javno postavila vprašanje, kako in na kakšen način je dobila Topfieldova psica, ki ima trenutno leglo, vzrejno dovoljenje, glede na to kakšni so pogoji oz. kaj pravi VZREJNI PRAVILNIK SKT, se mi zdi prav pošteno do tistih, ki so že opravili in ki še bodo opravljali vzrejni pregled.

Vem, da je vsa debata že presegla vse meje in prišla do te stopnje, da si se kot moderator odločil z ''pojasnilom'' :

Citat: Sebastjan
''Drage clanice, zadeva je v zadnjih nekaj dneh sla predalec.
V bodoce za taksne in podobne izpade uporabljajte zasebna sporocila.
Hvala za sodelovanje.''

premakniti temo od A do Ž tam, kjer po mojem mnenju nebi niti smela biti.

Očitno je, da si vsi raje zatiskate oči pred določenimi dejstvi in da je namen tistih, ki so to hoteli, dosežen.

Kar pa ne pomeni, da je zadeva zaključena!!!

Lep pozdrav, Eva

PS
Citat: bully zone
Upam da bo tale post ostal tu kjer sem ga oddala in ne bo nič spremenjen.''

Citat: jana
bullyzone, ne vem, kaj tvojega je ze bilo spremenjeno ali brisano in po nekajmesecni uporabi mojpesForuma verjetno ze ves, kaj spreminjam in kaj brisem.''

Sad

[popravil citate; Sebastjan]
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator

« Odgovor #752 : nedelja, 21.08.2005 : 20:08:30 »

bullyzone, strinjam se s tabo, da je potrebno razcistiti zadevo, povezano z vzrejnimi dovoljenji, NE strinjam pa se s pisanjem v tej temi, kakrsnemu smo bili prica zadnje dni. Kar povprek ni treba lepiti citatov (mimogrede, zelo tezko so berljivi med tvojim tekstom) o brisanju. Pri vsakem pisanju je potrebno vzeti celoto. Jaz sem te vprasala o brisanju kdaj? In kdaj (predvsem po koliksnih kolicinah izlitih neumnosti, ki resnicno ne pasejo drugam, kot mogoce v kaksno drugo cvekalnico, je bila zadeva izbrisana? In bo izbrisana tudi v bodoce, da boste vedele ze vnaprej.

Ce ti Topfildi ne nameravajo odgovoriti na tvoje vprasanje, vam (vsem skupaj v tej temi) ni treba potegniti ven najbolj banalnih neumnosti, kdaj je katera kje sedela, pozdravila drugo ali hvalila kaksnega psa. Ce vidis, da odgovora ne bo, mojpes.net ni pritozbena komisija, kot tudi ne pralnica medsebojnega perila, zato predlagam, da se obrnes na ustrezne institucije - beri: Daj pritozbo na KZS.

Tukaj pa nadaljujemo z bullterierji - s psmi, da ne bo pomote.
Logiran

Daen
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 143

« Odgovor #753 : nedelja, 21.08.2005 : 20:29:08 »

Dragi moderator Sebastjan.
Tako kot doslej, sem se že navadila, pa najbrž tudi kdo drug, da si se ''pokroviteljsko'' namenil obvladovati bully sceno tudi tukaj.

To, da sem postavila DVOM in javno postavila vprašanje, kako in na kakšen način je dobila Topfieldova psica, ki ima trenutno leglo, vzrejno dovoljenje, glede na to kakšni so pogoji oz. kaj pravi VZREJNI PRAVILNIK SKT, se mi zdi prav pošteno do tistih, ki so že opravili in ki še bodo opravljali vzrejni pregled.

Vem, da je vsa debata že presegla vse meje in prišla do te stopnje, da si se kot moderator odločil z ''pojasnilom'' :

premakniti temo od A do Ž tam, kjer po mojem mnenju nebi niti smela biti.

Očitno je, da si vsi raje zatiskate oči pred določenimi dejstvi in da je namen tistih, ki so to hoteli, dosežen.

Kar pa ne pomeni, da je zadeva zaključena!!!

Lep pozdrav, Eva

Del teme, ki je presegel meje dobrega okusa in etike je bil prestavljen v rubriko arhiv in zaklenjen. Ce bi hoteli kar koli prikrivati ali si pred cim zatiskati bi bila tema verjetno zbrisana ali premaknjena v del foruma, ki ni javen.

Nic ni bilo popravljeno, nic ni bilo brisano torej ni razloga za razburjanje. Zaradi mene si lahko das povezavo do premaknjene teme tudi v podpis.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator

« Odgovor #754 : ponedeljek, 22.08.2005 : 18:44:05 »

Kot izgleda, bomo tukaj zacenjali vedno znova. Ce niste sposobni kulturne komunikacije, je bolje, da ne komunicirate. Tukaj ste sli vceraj in danes cez rob. Pravila za to temo so jasna (poglej malo visje), zdaj je na vas, ali bo v tej temi se kaksno sporocilo ali ne.
Logiran

TopField
rad pišem
Sporočil: 371

« Odgovor #755 : sobota, 27.08.2005 : 05:09:07 »

Hu hu hu  tle je bil pa kar žur  Shocked ja nič tko je če delaš po 14 ur marsikaj  zamudiš,rad bi odgovoril na poste pa  vidim da so se stvari umirile pa nebom še jaz odgovarjal in pisal bedarije da me ne bojo arhiveral  Lips Sealed
Za dobro jutro nekaj  lepih fotk naših šunkcev

Prijateljski objem

http://www.moj-album.com/slike/25210/UHRcrAiwSd709Raj.jpg

Trijo bull

http://www.moj-album.com/slike/25210/JCtjExsGtagrvWWp.jpg

Direktor

http://www.moj-album.com/slike/25210/RNyufQzD_bp7bGms.jpg

Gužvanje

Davor Bonič at Topfield

[slika spremenjena v povezavo; Mirc]

Logiran
The Hero Gallant
novinec
*
Sporočil: 1

« Odgovor #756 : ponedeljek, 29.08.2005 : 14:05:49 »

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Evo, po en smile za vse cukre!
Lep pozdrav v Moravce!
Sandra in Tinca
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #757 : sreda, 31.08.2005 : 09:38:53 »

12.septembra bo mogoče ponovno opravljati BAER test (elektronsko preverjanje sluha) v Sloveniji. Iz Dunaja bo prišla dolgoletna vzrediteljica bulterierjev (Laureola's kennel) in magistra veterine Regina Bregenzer dr.vet.med. Vsi, ki se želite prijaviti, lahko pokličete na GSM 031/238-448 ali pišete na mail topfield@siol.net. Vsi psi bodo dobili tudi uradno veterinarsko potrdilo o opravljenem testu.

Zaenkrat je prijavljeno 11 psov (BRAVO!), upam, da se vas bo prijavilo še več, ker boste s tem pomagali vaši pasmi do selekcije in s tem do  bolj zdravih potomcev.

Tanja Bonić
Logiran
_klara_
novinec
*
Sporočil: 4

« Odgovor #758 : sreda, 31.08.2005 : 16:53:01 »

Živjo vsem skupaj, sem nova na forumu tako da se že v naprej opravičujem za morebitne napake.

Pišem pa zato ker nameravam čez leto ali dve domov pripeljati bullija. Imam pa problem, sem namreč začetnik pri kosmatincih saj psa še nisem imela.

A bully res ni primeren za začetnike? Druge pasme so sicer lepe ampak bully je pa fenomenalen in dvomim da se bom odločila za kakšno drugo pasmo. 

Logiran
Focoso
odvisnež
Sporočil: 767

« Odgovor #759 : sreda, 31.08.2005 : 21:28:55 »

Dobrodošla med nami Smiley Ja Bull Terrier ni pasma za začetnike to definitivno, ampak pomoje če se dosti naučiš o pasmi, se dosti družiš z lastniki in samimi psi bi pomoje tudi lahko šlo. Moj prvi pes je bil tudi Bull Terrier, samo mogoče je bilo meni lažje ker je imel oče že izkušnje ( pred leti imel bull terrierko ) in me je malo pripravil. Sem pa nekako vedno sama delala na vzgoji itd. Nevem tako je moje mnenje, da če se zares dobro pripraviš, se naučiš, preživiš dneve z bullyi ne bi smelo biti kakšnih večjih problemov. Moji problemi z bulčki so bili vedno samo TRMA. S tem sem se največ ubadala ...drugih problemov pa nisem imela. To so moje izkušnje, mogoče ima kdo drug drugačne.
Če te pa še kaj zanima pa lahko vprašaš Smiley

Lp, Ana
Logiran
_klara_
novinec
*
Sporočil: 4

« Odgovor #760 : četrtek, 01.09.2005 : 20:28:21 »

a_n_č_i hvala za iskren odgovor.

Dvomim da si bom premislila, saj so mi všeč ravno zaradi njihovega značaja. Trma ne bo problem, znam bit tut jaz trmasta Smiley

Si bom pa vzela najmanj eno leto časa za premislek in spoznavanje z bulliji. Če bom ugotovila da mu ne bom mogla nudit celostne vzgoje ga raje ne bom vzela, nečem rinit z glavo skozi zid. Raje vidim, da ga nimam kot pa, da bi ga mogla kasneje oddat v druge roke.  Cry

Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #761 : četrtek, 08.09.2005 : 18:33:25 »

Podpišite peticijo http://www.thepetitionsite.com/takeaction/836895460?ltl=1126196986
Hvala!

Lp, Ana
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #762 : petek, 09.09.2005 : 07:53:57 »

Malo novih slikic  Smiley :

http://www.moj-album.com/slike/25210/NmdNhQW_KrUOfXI6.jpg

http://www.moj-album.com/slike/25210/qnTVlGjKnVnDF1gr.jpg

http://www.moj-album.com/slike/25210/YrtxJjOqOIbtkwrJ.jpg

http://www.moj-album.com/slike/25210/ENPoGzYJieE95_zw.jpg

http://www.moj-album.com/slike/25210/rbZlopwdGb_CJCE7.jpg

Tanja

[slika spremenjena v povezavo; Mirc]
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #763 : torek, 13.09.2005 : 15:38:56 »

Še dve slikici Lole iz caciba v Romuniji

1. SLIKA
2. SLIKA

LP, Ana
Logiran
Jerushk
novinec
*
Sporočil: 23

« Odgovor #764 : torek, 13.09.2005 : 16:00:26 »

joi anci...supr slikce!!!!

_klara_ se moj nasvet: splaca se ti raje malo potrpeti in bole spoznati pasmo!!! bos videla koliko novih stvari se bos naucila na katere tudi pomislila ne bi nikoli!  Cheesy Wink
Logiran
Strani: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.