mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 05:39:17

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 209376 krat)
0 članov in 10 gostov pregleduje to temo.
Focoso
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 767

« Odgovor #720 : torek, 12.07.2005 : 13:31:08 »

he he se vidi da so počitnice pa da ne sledim dnevom, slikica je z nedeljskega caca  Tongue
Logiran
zoey
nekaj malega že vem
Sporočil: 142

« Odgovor #721 : sreda, 13.07.2005 : 01:37:13 »

oooooooooo sam sta cute:) sej mango sem ze vidla arta pa se ne Wink pa sta oba 2 full full lustkana Cheesy

Če boš kaj v ljubljani,povej,pa se bomo zmenili za kaksno norenje,pa boš lahko tudi našega Arta spoznala:)
Logiran
Jerushk
novinec
*
Sporočil: 23

« Odgovor #722 : sreda, 13.07.2005 : 09:34:00 »

o to pa prav z veseljem zoey:) mogoce se naslednji mesec kaj oglasim ce bosta imela s sebastjanom cas, zdaj pa pridno delam da bo lahko imel bully zares use Wink

ana ne sekirej se ce zamesas dneve pa saj so pocitnice!!! komu mar kateri dan je Cheesy
Logiran
Daen
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 143

« Odgovor #723 : sreda, 13.07.2005 : 14:54:00 »

Jaz bi rad, da bi bil petek, pa je sele sreda. Se dvakrat bo treba v sluzbo Smiley.
Logiran
Jerushk
novinec
*

« Odgovor #724 : četrtek, 14.07.2005 : 12:02:26 »

ja ja...ce delas se tedn uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeceeeeeee Undecided Grin Cheesy
Logiran
zoey
nekaj malega že vem

« Odgovor #725 : sobota, 16.07.2005 : 11:40:04 »

Pri nas smo včeraj dobili 'bazenček' za naše dva bulčka.Mango uživa 100 na uro,koplje kot zmešana,glavo do oči v vodo,lovi žogico,sedi...Art pa sam pije iz njega in mogoče namoči tačko,sicer pa sedi v senčki in Mango na vse pretege vabi k igri Cheesy

Logiran
Biby
nekaj malega že vem
Sporočil: 206

« Odgovor #726 : nedelja, 17.07.2005 : 11:48:12 »

Kaj je dobra Mango na slikicah.... vidim da neskončno uživa v vodi oz. v bazenčku.
Kaj pa kakšna nova slikica Artka.... on ne mara preveč bazenčka in bolj uživa v vročini???

LP
Logiran
zoey
nekaj malega že vem

« Odgovor #727 : nedelja, 17.07.2005 : 22:38:39 »

Ja,on raje poležava v senci,iz bazena samo pije Cheesy
Logiran
Jerushk
novinec
*

« Odgovor #728 : torek, 19.07.2005 : 08:37:50 »

hehe...saj ni cudno ce mu pa mango zasede ves prostor v bazenu s svojim igranjem Cheesy
Logiran
Jerushk
novinec
*

« Odgovor #729 : torek, 02.08.2005 : 20:42:18 »

joi...tale forum je pa za nekaj casa utrpnil?! Undecided...
ima mogoce se kdo kaj podatkov o vzgoji bulla??? Smiley
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #730 : torek, 02.08.2005 : 20:59:23 »

Kaj točno te zanima?
Logiran
Jerushk
novinec
*

« Odgovor #731 : torek, 02.08.2005 : 21:08:29 »

hm...kaj takega kar se nevem:) mogoce glede karakterjev?
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #732 : torek, 02.08.2005 : 21:25:12 »

O karakterjih sva se že malo pogovarjali, ampak ok.
Načeloma so Bull Terrierji zelo energični psi, temparamentni zato z njimi moraš veliko delati in se jim maksimalno posvetiti. Vredno je obiskati kako malo šolo, ali še kaj več samo vedeti moraš da to niso delovni psi. V glavnem moji psi se veliko gibljejo. Smo na deželi tako da imajo na voljo travnik ( zelo velik ), gozd.... tako da tečejo za žogicami, palicami itd. Mislim da bi bil Bull Terrier zelo nesrečen pes če bi ga nekdo posadil na eno mesto in rekel zdaj pa tu leži 2 uri. Nekateri psi bi to prenesli bully pa nikakor ne. Je pa res da so tudi Bull Terrierji različnih karakterjev. Moji niso leni psi, da se jim veliko preteči, so pa nekateri ki gredo par ulic na sprehod pa so že utrujeni. Mislim pa da je veliko tudi na tem kako jih naučiš od malega. Nikoli pa ne smeš zatreti njihove volje do igre, pri tem so meni najbolj všeč.
Verjetno si vprašala ker boš kmalu postala ''mami'' in kako izbrati, sebi primernega.
Jah težko je ker nisi ves čas pri mladičkih, zato ti morajo pomagati vzreditelji. Oni so tisti ki so z njimi 24h na dan in ti znajo povedati ja tale se bolj zase drži, tale cufa vse kar pride pod zobke, tale komandira vse ostale...tako vidiš.... Ampak tudi ko prideš mladiče pogledat, bodi pozorna na njihovo obnašanje in sigurno si boš izbrala ta pravega za sebe.
Upam da sem kaj pomagala

p.s. ampak še vedno sto bullyev sto čudi ( malo prirejeno Wink)
Logiran
Jerushk
novinec
*

« Odgovor #733 : torek, 02.08.2005 : 21:32:13 »

hehe...hvala anci da si mi tole razlozila...mislim da bo z mano bulli kar srecen saj sem sama prevec hiperaktivna in sem pri miru tezko ze 5 minut! tako da mu igre ne bo mankalo...seveda pa tudi vzgoja tu velja za pomembno vlogo in s tem tudi ne bo problema...kako bo pa z mladickom pa se sporocim! Wink

Lp jerusa
Logiran
Focoso
odvisnež

« Odgovor #734 : torek, 02.08.2005 : 21:48:46 »

Ja saj mladi so full tako aktivni ( brez zamere starejši ), samo vem da sama vzamem žogico pa se lahko par ur z njimi igram. Z Lolo ni problema ampak da Willya na igračo ''zrajcam'' pa traja, he he se morem tako noro delati da se gre z mano igrat. Drugače pa glede karakterjev še tole moje opažanje. Ko pridejo obiski, pa recimo hočejo Lolo pobožati pocrkljati ona tega noče samo žogo jim pod noge meče, da se z njo igrajo. Willy pa je totalno nasprotje. On pa žogice pffff, samo cartanje cartanje. Ljubosumnost je pa zelo velika pri Bullyih. Res jaz če koga pobožam, ali samo rečem Lola pridi k meni, je že Willy v mojem naročju - dobesedno mi cel spleza v naročje. Tako da pol pa njega morem he he he. Ne ne saj je kul se rada crkljam z njim, samo roke me potem bolijo ko ga toliko čoham. Zdaj boš pa vidla kakega boš ti imela, eni so full za crkljanje, vlačenje po rokah, drugi so pač bolj hiperaktivni.
Veliko sreče pri izbiri, pa le malo poročaj.
Logiran
Strani: 1 ... 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.