mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 00:52:41

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Strani: 1 ... 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 ... 125   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bullterier - čvek  (Prebrano 209193 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
Jerushk
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 23

« Odgovor #810 : nedelja, 23.10.2005 : 19:54:25 »

hehe anci mislim da bos kmalu imela kar nekaj vec kot samo 2 bullcka Cheesy
Logiran
Focoso
odvisnež
Sporočil: 767

« Odgovor #811 : nedelja, 23.10.2005 : 20:16:10 »

Jaaaa, no vsaj upam Cheesy
Logiran
bullyzone
rad pišem
Sporočil: 398

« Odgovor #812 : nedelja, 23.10.2005 : 21:04:44 »

Hei

Kaj pa vzreditelji, kje ste kupili svoje pse, pri nas ali v tujini? Zanima me tudi, če se da bullije, pri katerem od naših vzrediteljev, kdaj priti pogledat?

Pozdravljena!

Pri nas imamo psičko Misho staro dobre 2 leti, katero smo pripeljali iz hrvaške. V sredini februarja smo imeli naše prvo leglo in vsi trije so ostali v Sloveniji.
Letos poleti sva se z Damjanom (moj mož) odpravila na kratek izlet v Severno Irsko in od tam pripeljala enega samčka, ki sliši na ime Buddy. Zdaj ima 5 mesecev.
Čeprav je bilo vse že pred najinim obiskom dogovorjeno, sva lahko še vedno imela priložnost izbirati med dvema samčkoma. Najbolj mi je pa bilo všeč, ko je Buddy, ko smo se prvič videli, stekel naravnost k meni in Damjanu Cheesy
Tako da menim, da je zelo pomembno, če je seveda možno, da si mladiček lastnika izbere sam.

Kar se nas tiče, so tisti , ki jih zanimajo bullterrierji , pri nas vedno dobrodošli. Wink

Lp, Eva
Logiran
bullyzone
rad pišem
Sporočil: 398

« Odgovor #813 : nedelja, 23.10.2005 : 21:37:01 »

Zanimajo pa še izkušnje lastnikov v zvezi s temi boleznimi.kako pogosto se dejansko pojavljajo in kako se najbolje izogniti nakupu psa, ki deduje te bolezni.
Koloko testov vzreditelji sploh opravijo (v praksi).Kakšne so vaše izkušnje?

Tina,
''A kako se izogniti nakupu psa ki lahko deduje te bolezni''?
Lahko zmanjšaš možnosti, ne moreš se pa izognit....to je moje mnenje!

Čeprav kupiš mladička testiranih staršev, to ne pomeni, da tvoj recimo ne bo zbolel. To je riziko za vse nas! Vzreditelj, lahko odvisno sicer od dogovora ali pogodbe, prevzame delno ali v celoti del odgovornosti v primeru če bi bilo kaj narobe.
Ko kupuješ mladička, se pač pozanimaš o prednikih, o starših, samo zdravstveno stanje mladička mora biti zelo dobro. Saj veš, mladiček mora biti na prvi pogled zdrav in temu primerno živahen.

Jaz sama na srečo zaenkrat nimam izkušenj s kakimi boleznimi. Misha je dejansko zdrava bullterrierka, z  Buddy-jem pa tudi do sedaj nismo imeli težav.  Smiley

V Sloveniji testi še niso toliko uveljavljeni, se pa zadeve premikajo na bolje. 

Lp, Eva
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 130

« Odgovor #814 : petek, 28.10.2005 : 15:28:26 »

Živjo! A kdo pozna koga, ki bimle ameriškega stafford terierja. Odaja ga družina, ki se seli v Avstralijo in ga zaradi različnih administrativnih zapletov pri izvozi ne more imeti. Kuža je sicer mešanec med pitbull terierjem in ameriškim stafford terierjem, vendar je povsem podoben stafford terirerju. Star je pet mesecev, socializiran, navajen na ljudi in otroke.  Izredno prijazen in priden. Je svetlo rjave barve, ima potni list in je cepljen proti kugi. Nahaja se v Trzinu. Vse informacije na 041/633 323
Logiran
ika
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #815 : petek, 28.10.2005 : 20:43:15 »

Za tega pit-staffa sem že slišala in sprašujem vsepovsod, če bi ga bil kdo pripravljen vzeti. Drugače bi ga najraje jst, sam jih mamo že dost. Bom še poizvedovala.
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem

« Odgovor #816 : petek, 28.10.2005 : 21:52:54 »

Kje si pa zvedela zanj?
Se je pa zdaj javil en gospod, ki je že imel pitbulla, pa bomo vidli kaj se bodo zmenili.
Logiran
ika
odvisnež

« Odgovor #817 : sobota, 29.10.2005 : 14:08:54 »

Mislim da sem videla oglas na bolhi. Ja mam jst tut interesentko-mojo kolegico. Ima drugače psičko mešanko in je že zelo stara, pa je zadnje čase ful boga, tako da verjetno ne bo več dolgo zdržala. Zvečer se čujema, kako se je odločila. Mi lahko še kaj več napišeš o tem psičku. Ime, karakter, in kje stanuje zdaj...
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem

« Odgovor #818 : sobota, 29.10.2005 : 15:10:37 »

Kuža, ime mu je Dido stanuje na Mengeški cesti v Trzinu. Star je 5 mesecev in je zelo živahen. Vidi se da so lepo skrbeli zanj. Fajn pa je da so se odločili da ga oddajo pred zimo, ker je spal zunaj  Undecided. Zdaj bo zima pa ga bo zeblo. Undecided. Včeraj se je zanj zanimal en starejši gospod, danes pa še nekdo drug. Ta družina ima dva otroka in kuža se z njima zelo lepo razume. Wink. Najboljše če čimprej pokličete na 041 633 323 - g. Borut Jerman.

Veliko sreče!!!!!

Cool Wink
Logiran
ika
odvisnež

« Odgovor #819 : sobota, 29.10.2005 : 16:34:49 »

Ja jst sem rekla kolegici da jo zvečer pokličem in naj preštudira. Psiček bi imel pri njej privilegije, saj bi spal zraven nje v postelji, vepovsod bi jo spremljal in imel bi veliko ljubezni..
Sej ona bi ga takoj imela, sam sosedi so imeli pripombe že takrat ko je našo bullterrierko čuvala.
Njena izjava ko sem ji dala slikco in ji rekla ta bi bil pa tapravi za tebe je bila: ˝Zdej si mi pa spet dala kost za glodat!˝ Ker je taka kot jst in ko vidi lepe učke se sploh ne more upret. Wink
Logiran
ika
odvisnež

« Odgovor #820 : sobota, 29.10.2005 : 16:38:51 »

No sem ravno govorila z njo. Pa je rekla: ˝Počakaj do zvečer, da premislim. Drugače pa že tako veš kakšen je odgovor.˝ Tak da vidim da se je totalno zaljubila v njega. sem ji naročila naj čim prej pokliče. Pa lahko že v ponedeljek pridemo po njega.
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem

« Odgovor #821 : sobota, 29.10.2005 : 16:42:04 »

Odločite se čimprej, ker imajo danes že dogovorjen ogled kužka.

Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem

« Odgovor #822 : nedelja, 30.10.2005 : 17:11:50 »

A se je potem kdo dogovoril za psa?
Logiran
ika
odvisnež

« Odgovor #823 : nedelja, 30.10.2005 : 20:45:25 »

Ja kolegica se je pogovarjala včerjaj pa so ji rekl naj pokliče jutri al pa po praznikih, da mprjo še premislit in se odločit, ker je velik interesentov.  Smiley
Logiran
Basha
novinec
*
Sporočil: 46

« Odgovor #824 : nedelja, 30.10.2005 : 21:40:47 »

Kuža je baje že oddan.

Logiran
Strani: 1 ... 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 ... 125   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Bullterier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.