mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 18.02.2025 : 21:52:42

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: havanski bichon
Strani: 1 ... 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 ... 42   Dol
Natisni
Avtor Tema: havanski bichon  (Prebrano 130475 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
bela_tacka
novinec
*
Sporočil: 30

« Odgovor #450 : sobota, 29.10.2011 : 20:36:53 »

Melody,

kaj prav črn, črn je ta vaš smrček? Imate pa res lepe kužke. To bo veselja pri novih lastnikih.  Cheesy
Logiran
Lynn
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.504

« Odgovor #451 : nedelja, 30.10.2011 : 17:14:04 »

Melody, vsi so tako srčkani Cheesy, sploh Bolero ima tak nežen pogled, vsi so lepi na svoj način.. Kiss Smiley
Logiran
spelamg
rad pišem
Sporočil: 266

« Odgovor #452 : ponedeljek, 31.10.2011 : 20:34:18 »

Oh, melody1, kakšen super cuker imate pri vas doma... Oh pre-oh... Res so lepi. Čestitam na kombinaciji in oskrbi! Tisti črni murček je pa sploh nekaj boljšega. In kako dobro je fotografiran!  Črni beštije so problem za fotoaparat - vse črni, pomanjkanje svetlobe pa to... Ampak vam je uspelo! Vidijo se oči, celo odblesk svetlobe v njih, lahko se razbere celo izraz na mladem  obrazku... Dobro. Zelo dobro. Upam, da bo fant imel lepo svilnato dlako in potrpežljive nove lastnike, da jo bodo česali. Pa saj ves
Logiran
spelamg
rad pišem

« Odgovor #453 : ponedeljek, 31.10.2011 : 20:41:18 »

Ups... Nova tehnologija, prehitro šlatam ta ekran... Prav mi je...! Roll Eyes Torej črni so moja strast, saj veš, ne...
Kar opisuješ o življenju mladega legla, se sliši zelo ok. Glede razstave: mi treniramo.  Roll Eyes No ja... Včasih.  Grin
Logiran
Melody 1
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 61

« Odgovor #454 : sobota, 12.11.2011 : 20:28:42 »

Danes sem žalostna - mladički so odšli Cry Tolaži me, da bodo novim lastnikom prinesli v njihov dom veliko veselja.
Logiran
bela_tacka
novinec
*

« Odgovor #455 : nedelja, 13.11.2011 : 12:17:15 »

Če sodim po našem kuštravčku, potem se je veselje razširilo v še kar nekaj družin  Cheesy

Je šel mogoče kakšen tudi na Obalo? ;-)
Logiran
Melody 1
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #456 : nedelja, 13.11.2011 : 14:49:09 »

Ja, Brevis je šla na primorsko.

[attachment deleted by admin]
Logiran
bela_tacka
novinec
*

« Odgovor #457 : nedelja, 13.11.2011 : 17:12:29 »

Lep smrček  Cheesy

A tudi vaši smrčki spijo kot naš Jimi?
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #458 : ponedeljek, 14.11.2011 : 01:51:13 »

Spelamg, me zanima če ste bili v Vrtojbi in kako ste se odrezali? Smiley

Logiran
spelamg
rad pišem

« Odgovor #459 : ponedeljek, 14.11.2011 : 13:58:47 »

Hojla, Lynn, hojla vsi! Smiley

Takole je šlo ta vikend v Vrtojbi:

Sobota: sodnik Laurent Heinesche (LUX):

Sirius Superstar's Dixie Diva (torej naša Pika): odlično 1, Prvak razreda mladih (PRM), J BOB, finale za BOB (ni ratalo)

Nedelja: sodnica Helle Dan Palsson (DK):

Sirius Superstar's Dixie Diva: odlično 1, Prvak razreda mladih (PRM), J BOB, finale za BOB (spet ni ratalo - žal... pa drugič Smiley )

Z včerajšnjimi rezultati je naša mala Pika izpolnila pogoje za mladinski šampionat Slovenije v lepoti!!! (torej, če jaz kaj razumem) PRIDNA PUNCA!!! Tako smo ponosni nanjo.... uh...  Cool Kiss Kiss Kiss Cheesy

Za slike prosim da še malo počakate, ker jih moram prej še urediti. A najprej moram opraviti še nekaj čisto drugih, a hudo nujnih stvari, tako da se bom s fotkami ukvarjala malce kasneje. Upam pa, da že danes.  Lips Sealed

Hvala tudi vsem, ki ste nas prišli bodrit v naš taborček ob ringu in nam po nastopih čestitali!  Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #460 : torek, 15.11.2011 : 00:44:36 »

O, super, lepo, ja čestitke bravo, komaj čakam pa še na slikce, pa veliko poljubčkov pošiljam vaši Piki! Kiss Kiss Smiley
Logiran
Melody 1
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #461 : sreda, 16.11.2011 : 08:18:26 »

Čestitke Piki in seveda tudi lastnici!!! Cheesy
Kakšne načrte v zvezi z razstavami pa imata s Piko za naprej?
Bela tacka, kako pa spi tvoj Jimi?
Logiran
bela_tacka
novinec
*

« Odgovor #462 : sreda, 16.11.2011 : 14:32:04 »

@Melody,

povezava na sliko, bi moral biti in tam je en kosmatinček na hrbtu ;-)

Se pa moram pohvalit, da smo po enem tednu doma že lepo začeli spati ponoči. Tam do 6.30 lepo spi. V kletki. Dokler ne gremo spat - je to kar 23. ali polnoči, pa spi pod nogami, pod mizo.... Potem ga le, kot cunjico, prenesemo v kletko, kjer nadaljuje s sladkim spanjem do jutra  Cheesy Moram reči, da sem prijetno presenečena. Zjutraj potem zalaja, se pripravim, ga vzamem s kletke in takoj ven na travo, na prvo jutranjo potrebo. Ga pa kar v naročju odnesem po stopnicah in na zelenico čez cesto. Se pa zgodi, da ko prideva domov, pustiva še en pečat na plenici :-( Ampak, počasi napredujemo tudi s čistočo.
Logiran
spelamg
rad pišem

« Odgovor #463 : sreda, 16.11.2011 : 16:13:24 »

Hvala, Lynn in Melody 1, za čestitke! Pika je tudi ful ponosna in se zahvaljuje!  Smiley

Glede načrtov za naprej pa še ne vemo, zdaj ko imamo izpolnjene pogoje za mladi šampionat, je verjetno smiselno čakat na ustrezno starost za odrasli šampionat. Mogoče pa bomo vmes šli probat še v kakšno drugo državo - ne vem, mogoče se nam bo tokrat ljubilo kaj takega, doslej se nam namreč ni dalo niti pod razno.... hehehe!  Cheesy

Sicer pa predvsem čakamo na začetek Tajgine gonitve. Zaenkrat še nič ne kaže.  Tongue

bela_tacka, tvoj Jimi je pa res priden, da tako lepo spi v kletki! A ne bodi presenečena, če nekega lepega dne prilomasti sredi noči k tebi ob posteljo....  Shocked Grin Če tega ne maraš, pazi, da ne boš ponevedoma to spodbujala, ker so ti mali cofki izredno dovzetni ravno za take oblike crkljanja. Potem jih pa ni več mogoče odvadit....  Roll Eyes Še dobro, da so majhni. Ufff....
Logiran
Melody 1
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #464 : sreda, 16.11.2011 : 17:55:41 »

Bela tacka, naš Roni še zdaj spi prav tako, kot tvoj Jimi, pa je star že dve leti. Punci pa ne, onidve se zvijeta v klopčič.
Glede čistoče pa je bilo pri nas tako: Roni popolnoma čist pri 6. mesecih, Alfy prav tako, punce pa so potrebovale kakšen mesec več.
Logiran
Strani: 1 ... 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 ... 42   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: havanski bichon
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.