Najlepša hvala vsem . Od ponedeljka sem doma, še vedno v horizontalnem stanju. Sem bila pol ure pred smrtjo, tega ne privoščim nikomur, ampak sem se odločila da povem vsem, ker ni nič kaj takega, in zato, da se še kakšni ženski ne bi to zgodilo. Bila sem noseča...v pričakovanju dobrega, doživela pa skorajšnjo smrt. plod ni bil dobro "postavljen" in mi je počil jajčnik, ter se mi je kri razlila v trebuh. Telo je doživelo šok, jaz pa sem mislila, da bo kmalu v redu, se malo vlegla in nikomur povedala. Ko sem hotela na wc, sem prvič padla skupaj. Spet nikomur povedala-v mislih sem imela samo to, da bo bolečina ponehala. Pa ni, se je samo stopnjevala. Tako da sem poklicala Damjana, in ko je videl, kaj se dogaja z mano, je pooklical rešilca. Bil je kar daleč stran...v tem času sem še 9 krat skupaj padla. čist mrtva sm že bila, ko je končno prišel rešičc ter me z lučkam odpeljal v bolnico. Nato je sledilo hitro vse-ultrazvok, in sem že bila na operacijski mizi. Ko sem se zbudila, sem bila priključena na vse živo. Bolečine še vedno hude in še so. V glavnem, takšne bolečine ne privoščim niti najhujšemu sovražniku, res ne. Se še spravljam skupaj, vsi mi pomagajo, sosedovi otroci so mi nekaj narisali, ljudje hodijo k meni (mi gredo že počasi na živce
), Buči in Pika sta ves čas pri meni, Damjan tudi, samo se bojim, da ne bi kdo skočil name, sploh Pika ima takšno navado. Buči pa mi je prvi dan skočil na nogo, kot da me naskakuje
, ampak kaj pa on ve. Sedaj moram počivat, veliko pit, in v četrtek nazaj. Malo me vročina zafrkava (37,2-37,4), ampak doktor pravi, da je to v redu in da je to reakcija na kri, katere sem dobila pet enot (1,5 litra). Samo da se spravim skupaj in da spet začnem hodit. Saj bo še vse v redu.
Osebje je reklo da sem fenomen, in da imam neverjetno visok prag bolečine. To že sama vem, ampak da bom pa kdaj prenašala takšno bolečino, tega si pa res nisem mislila. In tudi da se bo meni kaj takega zgodilo tudi ne, ampak je že moralo tako biti. Je že prav tako.
Danes pa sigurno sledijo slikce, imam dovolj časa
Res hvala vsem za dobre želje, ful vas imama rada