Kylie se je imel pri Maji res super, verjamem, da boljšega varstva ne bi mogla izbrat.
Lepo da se vračate
Končno nekaj naših (že dolgo) obljubljenih fotk, ampak tako je, ko prideš po 14 dneh domov, in te čaka ogrooomno dela za postorit, v vsem zaostajaš in poskušaš čim bolj na hitro nadoknaditi. To obdobje, ko prideš po dolgem času domov iz dopusta mi ful ni všeč, vedno se vprašam, zakaj sva sploh šla, ko te potem čaka toliko dela, ko prideva domov, ampak ko pa opraviš vsaj najnujnejše se pomiriš in oddahneš, ter zaživiš z normalnim tempom naprej.
No, in tako smo se šli danes malo kopat. Plavali sicer nismo, ker nimamo doma nobenega plavalca pri hiši
, razen človeških. Smo se pa lepo ohladili, sprostili, še celo Pikec si je malo namočil tačke, čeprav bolj s težkih srcem
, ampak je ugotovila, da ji paše. Bomo večkrat ponovili, in sem prepričana, da bo šla tudi ona v bolj globoko vodo.
Sprehajali smo se ob reki Temenici, ki je v naši bližini.
http://shrani.najdi.si/?1B/Ne/3awYV8kt/temenica-037.jpgNajprej se sprehod začne s poziranjem
Uberemo pot naprej, in iščemo primeren dostop do vode. Sicer je voda zelo hladna (pa spet ne tako kot Soča, sem se takoj na Ano in njeno klapo spomnila
), ima pa sigurno manj kot 18 stopinj.
Jama z izvirom neznanega izvora
"Ej, a vi ne greste v to vodo? Vsaj ti Pika?"
"Uf, jaz ne grem, hmmm, se mi zdi, da sem videla netopirje, in voda je mrzla..."
"O.K., no pa pojdiva naprej, mogoče najdeva primernejšo vodo zate. Poglej Pika, tukaj je super, voda je nižja in toplejša"
"No pridi, super je res, ti povem."
"Ajoj Buči, ne vem če bi šla no...zdi se mi nekoliko premrzla, motna, mogoče celo umazana."
"Ah, Pika, sami izgovori so te
, ne bit tako fina, no"
Prelepa reka Temenica
"Vsaj malo tačke namoči, poglej, sem našel lep prostor samo zate."
"Hmmm, joj no, še vedno ne vem, če bi šla..."
"Pridi, ti bom jaz pokazal in pomagal. Vidiš, da je lepo tukaj?"
"V redu, v redu, saj ne rečem, da ni, ampak bom še vedno rajši ostala na bregu, in opazovala tebe."
"O.K., potem pa tudi jaz ne grem več not."
Poglejva jo še zadnjič, in greva domov.