Vsi, ki ga srečajo mu ne dajo več kot pet, šest let, nekaj zaradi njegovega izgleda, večina pa tudi zaradi obnašanja, ki je res otročje
, glede na to, koliko je v resnici star.
Ga pa želijo vsi božat, in jim tudi pustim (on pa sploh uživa v pozornosti
), in kar ne morejo nehat. Od otrok, do starih ljudi, vse ima rad. Ni ga človeka, ki ga on ne bi oboževal. Zanimivo mi je tudi to, da se ga nihče ne boji, pa ni tako majhen, izgleda, da res izžareva neko pozitivno energijo, in ne povzroča strahu. Bi bil odličen terapevtski pes za ljudi, sigurno.
Hehe, saj veste kako pravijo lastniki za svoje pse :" Tako je pameten, samo govorit in pisat ne zna"
Bučko tudi žal ne zna, in mi na mojo in Itlam-ovo žalost ne zna zaupati recepta za večno mladost.
Pa tako si želim tudi jaz tega recepta
(lahko bi obogatela
)
Speedy, več kako mu je sedaj narastel ego, ker sem mu to, kar si ti napisala povedala
, ves važen hodi naokrog
(hvala
)
Danes sem se peljala mimo hiše, kjer se je skotil Buči. Njegova mama je še vedno živa, sploh pa še vedno lepa, lepa
Vedno, ko se peljem čez tisti del mesta, zavijem še v to ulico, zanimivo ime ima "Volčičeva"
in gledam, kje bom opazila njegovo lepo mamo samojedko.
Večkrat leži kje skrita, za kakšnim grmom, danes pa je bila čisto blizu ograje, in sem se hotela prav ustaviti, in jo pobožati.
Pa se nisem, sem šla domov. Po moje mora biti stara vsaj 13-14 let, ker se jo spominjam, ko sem hodila še v SŠ. Ostala pa je pravzaprav enaka. Tudi ona skriva recept za večno mladost