Evo, po dolgem času spet slikica od Toma.

Kakih bistvenih sprememb in napredkov v razumevanju med njim in Kajlico še vedno ni, sta še vedno državna sovražnika.

Osla mačja, pa tako lepo bi se lahko imela. Smo pa mi v tem času dobili še eno novo muciko- se je njena mamica zatekla k nam, mela mladičke, ki smo jih uspešno spravili v nove domove, edino ta mala je prišla nazaj, ker so imeli podobno težavo, kot jo imamo mi s Tomom in Kajlo-no, in s ta malo se pa Tom krasno razume. Svašta! Z njo se igra, jo ima prav rad, skačeta okoli po bajti, norita in delata bedarije. Moram še kake slikice od njiju zalepit, ker sta prav posrečena.
Smo pa vmes imeli tudi manjšo nezgodo, očitno ga res spremlja smola. Nekako mu je uspelo pobegnit ven (drugače je res striktno hišen muc, vse naše so

) in ravno takrat je moral naletet na enega divjega mačka, sta se stepla in Tom je dobil par šivov na riti in veliko ovratnico, ki jo je na smrt sovražil in jo je kasneje, ko sem mu jo snela, z veseljem uporabljal za tarčo svojih napadov.
Drugače pa res-prekrasen mačkon, ampak včasih njegove travme še kako butajo ven. Da bi dobila ljudi, ki so ga ''imeli za svojega'', bi jim prav...