ja, želim si čivavo vendar si je zarad njihove cene ne morem privoščit, ker študiram izredno.
želim si pa majhenga psička ki bi ga lahko mela v stanovanju.po zavetiščih sem se že pozanimala in poleg janija (ki ga polona noče oddat) nikjer nisem našla manjših psov ampak le večje.
o vsaki pasmi pa nekaj preberm ko izvem zanjo. čeprav pa še največ zaenkrat vem o labradorcih (ki ga imamo doma), o čivavah (ker si jo že dlje želim in še vedno sprašujem zanje in berem o njih), o srninih pinčih (jker sem si ga kakšna tri leta nazaj zelo želela-željo sem imela potem kakšno leto), sedaj pa so me nadvdušili tut pekinezerčki.
o njih sem do zdej prebrala da so lahko trmasti, te glavne značilnosti višina-oblika glave itd, u bistvu je pa res vse odvisno od vzgoje...
se pa hitro razvadijo tko kot vsak majhen pes.lajež,napadanje psov,izsiljevanje ko ješ,grizljanje igračk in rok...sem pa imela že od malega vedno psa ker smo ljubitelji živali,tako da nisem brez prakse..
pa tut če je mešanček mali...a ni srčkan?
edino kar o pekinezerjih še nisem zasledila je odpadanje dlake in striženje...a mu dlaka fejst odpada?mislim tko če ga češeš enkrat tedensko al ga moraš vsak dan?
hvala,
lp
urška