mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 07:52:39

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Missy, Horjulska jazbečarka in njena vajenka Lili
Strani: 1 ... 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 ... 174   Dol
Natisni
Avtor Tema: Missy, Horjulska jazbečarka in njena vajenka Lili  (Prebrano 400877 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
luna7
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 7.656

« Odgovor #930 : sreda, 22.12.2010 : 10:02:38 »

Kocka, a ti delaš v prosveti, ane...  Tongue Huh
Revčka, Missy (pri nas zato nimamo kavča...), ampak na posteljo pa pesa lahko gre le, če je pogrnjena in pripravljena le zanjo... (no, da pred kratkim se je pozimi tudi gor zgužvala, ko je bilo hladno, pa šefica niso opazili...)
Missy, v novem letu bo boljše, saj tisti, ki sneg nasuje, ga baje tudi vzame....  Evil
V bistvu hoče ona z odmetanimi dlakami prekriti prašen parket  Cool , kocka, ti res ne razumeš....
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #931 : sreda, 22.12.2010 : 11:32:38 »

Kocka, a ti delaš v prosveti, ane... Tongue Huh
Nope Shocked , samo nonstop prosvetljujem dva mulca. Sta že čist presvetljena Evil (če verjameš Lips Sealed)

V bistvu hoče ona z odmetanimi dlakami prekriti prašen parket Cool , kocka, ti res ne razumeš....
A dej, a misliš Roll Eyes, pa to je noro Tongue
Logiran
luna7
midi

« Odgovor #932 : sreda, 22.12.2010 : 12:32:57 »

Rekla bi še, da moraš malo več brisat prah..., ker ona ne bo v njem ležala, zato je raje na postelji...  Tongue
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
Sporočil: 3.076

« Odgovor #933 : sreda, 22.12.2010 : 12:51:29 »

Uboga uboga Misy - revici je jasno, kakšna strašna ženska je tale njena kocka in kako izkorišča bitja okoli sebe -
zato pa zdaj za vsak slučaj kar sama po delih odmetava pelcmontl, da ji ga slučajno ne vzamejo na silo sram.
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #934 : sreda, 22.12.2010 : 13:24:24 »

zato pa zdaj za vsak slučaj kar sama po delih odmetava pelcmontl, da ji ga slučajno ne vzamejo na silo sram.
Ja, samo je jako neučinkovita pri tem delu. Že celo leto neki po malem menca in odmetava, pa je še čist glih tko kosmata, kot na začetku Angry butnglavc trmoglavka butnglavc stop
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #935 : nedelja, 26.12.2010 : 21:18:41 »

Evo, ker sem bila tako pridna, mi je Božiček prinesel nazaj dekce in pouštre Roll Eyes

Zdaj kar tauham v njih Azn

In ker nisem zamrljive sorte, ne glede na nedavno pisanje v tejle temi Huh butnglavc, zvečer šefico takole grejem Smiley

Kiss Kiss Kiss
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
Sporočil: 3.076

« Odgovor #936 : nedelja, 26.12.2010 : 21:46:09 »

Glede na zadnjo slikco imaš doma malce pomanjšano bernko z najsvetlečejšo dlako na svetu Tongue.
Logiran
luna7
midi

« Odgovor #937 : nedelja, 26.12.2010 : 22:21:55 »

O, kakšen šef(l)ovski pogled! Missy, zmagala si!  Afro
Svetiš pa se tudi kot zvezdica...  Kiss
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #938 : nedelja, 26.12.2010 : 22:33:46 »

Glede na zadnjo slikco imaš doma malce pomanjšano bernko z najsvetlečejšo dlako na svetu Tongue.
Aha, ona je reinkarnirani mini Nace ženskega spola Kiss Kiss.
P.S. Nace je moj bivši.....bernc, seveda Tongue Tongue
Logiran
sanco1a
živim tukaj
Sporočil: 6.031

« Odgovor #939 : nedelja, 26.12.2010 : 23:56:54 »

Važička, zdaj ko ima toliko dekic.
Ampak ker ni sebična, jih bo občasno delila s tabo. Kiss Wink
Logiran
Cats
živim tukaj
Sporočil: 7.266

« Odgovor #940 : ponedeljek, 27.12.2010 : 00:12:42 »

Missy, ti si tko lepa, da je to treba vsak dan znova na glas povedat, a veš Kiss
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #941 : ponedeljek, 27.12.2010 : 09:31:31 »

Missy, ti si tko lepa, da je to treba vsak dan znova na glas povedat, a veš Kiss
Absolutno to delamo vsak dan, včasih tudi po večkrat veselje
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #942 : ponedeljek, 27.12.2010 : 13:04:50 »

Matrvola, jaz bom mojmu fotru uhe navila, res bom... Angry jezen jezen butnglavc
Včeraj zvečer začne Missy cvilit naokoli po bajti in proti vratom in je vsa živčna. Sem mislila, da je spet kje v Mariboru Roll Eyes kakšna petarda počila in sem jo še mal ogovarjala na to temo.
Pa reče moj, da jo bo za vsak slučaj vseeno ven spustil, če jo kam tišči, čeprav je bila pred eno uro zunaj in je vse opravila. Pes zleti po štengah in na sredi lepo mastno bruhne po tepihu celo goro packarije.
Notri pa celi kosi korenja, ene žvarovne od govedine iz juhe ipd., ker ona ne žveči, ampak vse v kosu dol požre Lips Sealed Lips Sealed
Poberem jaz vse to na smetišnico in grem do fotra in ga vprašam, če je kdo kaj psa futral. On pa takole pevka
Za popi****, kot majhen otrok. Pa mu porinem celo smetišno kozlanja pod nos bruham Evil, pol pa le prizna, da ji je dal hmmm, čisto malo, mhhh, kh kh khmmmm, čisto malo ˝unga od goveje juhe˝. In to po tem, ko mi je ene par mesecev nazaj zaprmej obljubil, da ne bo več tega počel, ko semu mu isto cel kup pasjega kozlanja pod nos tiščala. jezen butnglavc butnglavc butnglavc trmoglavka trmoglavka
Pa to je slabš k pr norcih.
Logiran
moonbeam
živim tukaj
Sporočil: 7.289

« Odgovor #943 : ponedeljek, 27.12.2010 : 13:11:27 »

Pouštri  Cheesy
Fotra pa na kazensko cel sne skidat, preštihat vsem sosedom vrtove, umiti vse avtomobile v ulici! Takoj in prec  Angry Evil
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #944 : ponedeljek, 27.12.2010 : 13:17:40 »

Fotra pa na kazensko cel sne skidat, preštihat vsem sosedom vrtove, umiti vse avtomobile v ulici! Takoj in prec Angry Evil
Ma, za to je že mal prestar, za otročje obnašanje pa očitno ne Angry
Je pa stare šole in vsega hudega dela vajen, tako da mu tako delo v bistvu ne bi bila kazen. Mogoče bi ga za kazen peljala na ene tridnevni nakupovalni izlet po slovenskih šoping centrih Evil Evil Angry Cool
Logiran
Strani: 1 ... 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 ... 174   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Missy, Horjulska jazbečarka in njena vajenka Lili
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.