mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 14:35:35

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Missy, Horjulska jazbečarka in njena vajenka Lili
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 174   Dol
Natisni
Avtor Tema: Missy, Horjulska jazbečarka in njena vajenka Lili  (Prebrano 401745 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
Pepsi
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 6.033

« Odgovor #180 : ponedeljek, 02.03.2009 : 19:12:49 »

Missy, vse naj-naj-najboljše! Smiley Kiss Wink
Povej, a si kakšno ušpičila danes? Pa kakšno kosilo so ti privoščili? Smo firbčni.
Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
Zala_
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.180

« Odgovor #181 : ponedeljek, 02.03.2009 : 19:32:16 »

Missy, Gluja ti želi vse naj naj in ti za darilo pošilja en svoj briket (to ni od muh, da si ona kaj od ust odtrga Wink) Kiss
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #182 : sreda, 04.03.2009 : 10:01:01 »

O, kulsko, en dan me ni tukaj, čestitke pa še kar dežujejo Kiss Kiss.
Gluja, hvala za briketek Cheesy, ker ga res krvavo potrebujem sedaj, ko je šefla mojemu povedala, da so nekateri rekli, da sem debelajskasta Undecided Undecided
Logiran
oaza88
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.748

« Odgovor #183 : sreda, 04.03.2009 : 10:05:28 »

Missy, ti takele žleht pripombe raznih anoreksičnih in bulimičnih "nekaterih"   Angry kar presliši - ti si en prav lep, tanartalepši svaljkec!  Smiley
Verjemi meni na besedo, ajprou.  Lepa punca si. Pa basta. Kiss
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #184 : sreda, 04.03.2009 : 14:08:18 »

Hehehe, naša Missy je en tak barometer...
Ko nas zvečer pogledaš na kavču, lahko takoj ugotoviš, kdo je bil odsoten večji del dneva Shocked.
Tisti, h kateremu se Missy namontira v naročje takoj ko se zavalimo na kavč...
Prav zanimivo, skoraj vedno je tako - prvi jo zaduži v naročje tisti, ki je bil ta dan manj doma Kiss Kiss
Potem se pa seli in prestavlja glede na trenutno razpoloženje in proste kapacitete Cheesy
Logiran
oaza88
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.748

« Odgovor #185 : sreda, 04.03.2009 : 14:28:13 »

ja no evo: lepa pa še brihtna punca - kva češ bolšga! Cheesy
 Kiss
Logiran
majas
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.324

« Odgovor #186 : sreda, 04.03.2009 : 18:12:17 »

Z zamudo, pa vendar iz srca (je krepnila elektrika za dva dni...) ti želimo vse naj naj naj!

bodoči mož Skoki, veverici + familija Kiss Kiss Kiss
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #187 : četrtek, 05.03.2009 : 09:10:14 »

O majas, a so bili dvonožni ˝majstri˝ na delu Tongue?
Hvala za čestitke, vsem nazaj  Kiss Kiss
Logiran
fižolova župca
živim tukaj
Sporočil: 3.076

« Odgovor #188 : četrtek, 05.03.2009 : 10:06:32 »

Mysika, tudi jaz zamujam. Undecided
Pa ti vseeno želim vse najnaj, pa čimmanj unih ta sitnih gobic po tvoji šnoflji, pa velik čokoladne terapije in prestavljanja iz enega naročnega položaja v drugega!
Aja, debelajskasta pa nisi, da veš Tongue
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #189 : četrtek, 05.03.2009 : 10:12:35 »

Ena moja kolegica, izkušena gospa v zrelih letih Kiss je rekla - pa kaj vsi navaljujete name s čestitkami in darili ravno danes, ko imam rojstni dan Roll Eyes? Jaz sprejemam čestitke in predvsem darila CELO LETO, ane Cool Grin?
Pametna ženska, bi rekel človek....

Torej, za čestitke in darila smo vedno na voljo, tako da ,tisti ki zamujate, ne imejte slabe vesti. Ko si že mislil, da so se vsi spomnili nate in ti čestitali, pa še vedno potem kasneje doživiš kakšno prijetno presenečenje Kiss Cheesy Wink
Logiran
majas
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.324

« Odgovor #190 : sobota, 07.03.2009 : 09:03:11 »

O majas, a so bili dvonožni ½majstri½ na delu Tongue?

Aha... pa še zdaj so - živimo na gradbišču Wink. Ceu žur! Pa kolk delavcev za zbutat! Grin Grin Grin (al pa prelupčkat - odvisno od trenutnega naudiha)
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #191 : ponedeljek, 09.03.2009 : 09:28:52 »

Smrt povodcu Angry, svoboda pasjemu narodu Cool Cool
A vam zaupam nekaj?
Moja šefla me spušča ven brez štrika Shocked. Lahko letam dobesedno kt odvezana, pa se noben ne dere za mano in ne dirja za mano s kupom sira in ribic v roki (kar je sicer slaba stran dogajanja Wink), ampak tako je pri nas od včeraj naprej Cheesy

Ne, moji šefli se ni zmešalo Shocked in ne, nisem vzela čudežne Đirlo tabletke za 120% odpoklic, ampak je moj šef končno naredi: tadam, tararam, ograjo!!!!!!!!!!
Tako lepo, zeleno, ki me na določenih mestih sicer še preseneti in moram sunkovito odvit ali zabremzat Roll Eyes sram, ker je še nisem navajena, ampak je pa res zakon Cheesy
Zdej sem skoz na taniski štrasenlagi in dirjam na polno Cheesy Cheesy Cheesy Noro, vam rečem Kiss Kiss Kiss

Majas, mojstri enkrat grejo, res verjemi da grejo Tongue. Noben ne ostane za vedno (no, razen tisti v Murphy Brown, ampak tist je televizije, ne ril lajf Roll Eyes )
Dobr' se butajte, pa lupčkajte, saj bo hitro konec Cheesy Kiss
Logiran
Cats
živim tukaj
Sporočil: 7.266

« Odgovor #192 : ponedeljek, 09.03.2009 : 09:36:34 »

pa se noben ne dere za mano in ne dirja za mano s kupom sira in ribic v roki

Ljuba Missy, ne vem, kako naj ti tole povem, kar duša me boli, pa še srce zraven, ampak - a še nisi pogruntala, da so to naredili zato, da bi lahko šparali na tebi?  Kiss Kiss
Logiran
kocka
živim tukaj

« Odgovor #193 : ponedeljek, 09.03.2009 : 09:48:11 »

Ma ja, sej sem že tud jaz na to pomislila Shocked... Ampak taki pa že niso, a ne da niso Undecided?
Saj potem ko me pokličejo za noter, pa pridem, potem pa dobim ene dobrotice, baje mi jih je ena Mila poslala Kiss Kiss Kiss.
Hm, če dobr pomislim, če mi jih Mila ne bi poslala, potem pa mogoče ne bi nič dobila Huh...
Ma ne, no, sej to ni možno, tko žleht in škrt pa ja ne morjo bit Cry Huh....

Logiran
moonbeam
živim tukaj
Sporočil: 7.289

« Odgovor #194 : ponedeljek, 09.03.2009 : 10:46:29 »

Jeee ograja   Cheesy. Tole je pa res super novica. Mi tudi sanjamo o ograji, ampak prej moramo najt prostor, kam jo dat  Tongue. Missy, upam da ne bos kaksnega agilityja trenirala in se sla hop cez.  Roll Eyes jaz ze vidim naso ograjo. 2m visoko, 1m v tla, zelezno. Tko je, ce imas pa kobilco doma  Tongue. Pa uzivaj brez strika  Wink
Logiran
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 174   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Missy, Horjulska jazbečarka in njena vajenka Lili
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.