Jaz se moram pa najprej zahvalit. In sicer:
- ŠKD Celeia, ki so nam tako prijazno odstopili njihov prostor
- Gospe sodnici Slavici Skalar, ki se je pripeljala iz Ankarana in mislim, da je odlično opravila svoje delo
- Mojpes.net (Jani&Mirču), ki sta si vzela čas in nas prišla pogledat ter poslikat, ter za objavo vsega tule na mojpes.netu
- Vsem tekmovalkam in tekmovalcem, ki so si vzeli čas in se udeležili prikaza
- Petru in Ksenji Benčuk ter Vesni in Mateju Krajnc, ki so se izkazali kot odlična organizacijska ekipa
- Vsem ostalim fotografom (Peter, Nina, ...),ki so pridno fotkali in so zaslužni za to, da imamo ogromno fotk
- Še vsem ostalim, če sem koga morda pozabila omenit
Rezultate je že napisala Jana (hvala!), 4. v Senior handlingu je bila pa ga. Meta Krempuš.
Z vsem izpeljanim sem resnično zadovoljna, imeli smo 23 prijavljenih tekmovalk in tekmovalcev (1 tekmovalka je doma obležala bolna in se ni udeležila), vremena si boljšega sploh zamisliti ne morem, ostalo pa mislim, da je tudi šlo kar dobro
Upam, da se mi pri napovedovanju ni preveč zatikal jezik, Mateju je šlo napovedovanje odlično od ust
Žal smo imeli en nesrečen splet dogodkov okrog nagradic, tako da na koncu srečelova ni bilo, so pa vsi tekmovalci kljub temu dobili nagrade in mislim, da so jih bili najmlajši še posebaj veseli
V kratkem pride tudi celotna reportaža s fotkami, upam, da mi jo bo uspelo napisati čimprej!