Mi smo imeli pa DRAMO včeraj...
Ubogi mali Lun, je na sprehodu z vsemi štirimi zagazil v svež asfalt (sredi mesta, nič označeno, da je sveže, ali pa da je treba kaj pazit
).
Najprej sem seveda težila binulji, ker oni tam na hribu, imajo ziher z vsem izkušnje, ampak s svežim asfaltom pa ravno ne...
Seveda je sledil komentar o najbizarnejših poškodbah in alergijah, ki se nam dogajajo. To je pa tako, če jih je toliko in jih povsod s seboj jemlješ.
Končali sva na 300 kosmatih, kjer so nogice pobrili in jih čistili (tamalega so seveda zadeli) dobri 2 uri. Ostal je tudi brez šivov. Pri človeku se asfalt odlično odstrani z razredčili ipd. pri psih pa to ni OK, kajti lahko pride do zastrupitve, ker se snovi, ki topijo asfalt, resorbirajo in tako naredimo več škode kot koristi.
Lunko ima pobrite vse nogice in izgleda še bolj smešen kot ponavadi. Vanna ga čuva.
Poco in Skoki sta preživela prvi šolski dan in pokazala svoj novi trikec! Še zdaj ne morem verjet, da sta ga res izvedla, ker so gledali in ljudje in psi, mi pa rutinice še nismo do konca zvadili. (sem skoraj rahlo ponosna).
Poco je dobil partnerico za igro, ki je ravno tako usekana kot on in reči še bolj od njega.
Zdaj spita kot ubita in do 17h imam mir....
Lp, Maja