Jaz sploh nimam več časa pisati v mojo temo odkar imam sestro. Cele popoldneve pohajkujemo naokoli. Sestra rada hodi, predvsem pa se podi po travi s še kakšnim mladičkom. Danes je v Tivoliju kot nora letala za žogico. Doma je kar pridna. Malo mi sicer nagaja, ko jo imam dovolj pa malo zarenčim. Sem pa tudi jaz bolj pridna in šefica me kar naprej hvali. Sestri posojam tudi vse moje igrače in še nobene ni uničila.
Še vedno pa noče spati na postelji. Pride sicer v mojo posteljo in če ni preveč tečna je lahko nekaj časa pri meni. V svojo posteljo pa se včasih polula. Šefica je rekla, da jaz svoje postelje nisem nikoli polulala in da mi ni niti na misel prišlo, da bi spala na tleh.
Ima pa tako dobro hrano - majhne briketke in večkrat mi uspe, da jih izmaknem in se posladkam z njimi. Ne vem zakaj jih nima preveč rada, ko pa so tako dobri. Rajši krade meni hrano in jo skuša pojesti preden jo zagleda šefica.
To je na kratko od nas. Sedaj grem spat, da bom jutri spet v formi za pohajkovanje naokoli.
Lep pozdrav od Kaje, Keli in najine malce utrujene pasje mame.