mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 23:31:08

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Pen
Strani: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 43   Dol
Natisni
Avtor Tema: Pen  (Prebrano 118234 krat)
0 članov in 14 gostov pregleduje to temo.
MaksiMaša
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 919

« Odgovor #330 : torek, 03.11.2009 : 22:13:45 »

Kako je lahko lušno, če je fajn:)

Prvi sneg, takšna nadloga za ubogega Pena, ki ga zebe, da bi mu lulči odpadu, sam, da ne bi bilo treba zjutraj v sneg lulat, Najk, ki mu tole belo mrzlo na tleh, ni bilo prav nič jasno, pa do točke, ko ju je, tako, kot vse otroke, prva zmrznjena oddeja prislilila k igri,da je šlo vse kar po zraku. Lepo in smešno, iskreno, ...
Zdaj, po vsem tem, pa spanje, pregrevanje, sanjanje...

* 03.11.09 007.jpg (44.66 KB, 300x300 - pogledano 972 krat.)

* 03.11.09 026.jpg (45.7 KB, 300x300 - pogledano 1024 krat.)
Logiran
Smetka
Moderator
Sporočil: 20.189

« Odgovor #331 : torek, 03.11.2009 : 22:22:16 »

Ga bom dala Andreji, ko se vidimo.
Logiran

MaksiMaša
midi

« Odgovor #332 : torek, 03.11.2009 : 22:36:41 »

Tako bo super ok. Hvala, bom obvestila Andrejo.
Logiran
MaksiMaša
midi

« Odgovor #333 : nedelja, 15.11.2009 : 14:42:52 »

takole smo mi skoraj na mašnico zvezani, kadar smo zaspani ali pa se upiramo komandi, da bi se morda na kak drug plac prestavili Smiley

...in ko končno dvignemo tazadnjo, se zgodi, da je tudi postelja že zasedena...

od ne tako zelo daleč pa vse opazuje big boss!

Logiran
muriceva
novinec
*
Sporočil: 17

« Odgovor #334 : nedelja, 15.11.2009 : 15:03:59 »

Lepi živalski trio imate! Wink
Logiran
MaksiMaša
midi

« Odgovor #335 : nedelja, 15.11.2009 : 18:58:11 »

Hvala:). Pravzaprav imamo še eno gospo muco v zgornjem nadstropju, ker pasje družbe v spodnjem ne mara, če pa poleg prištejem še pet zlatih ribic, pa imamo pri nas ...čakaj, kako se to reče, če jih je devet...aha, v nonet.

Logiran
alfa
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 71

« Odgovor #336 : ponedeljek, 16.11.2009 : 00:45:29 »

Ha ha Pen, potem pa ti še posteljo zasedejo, ker se obiraš  Roll Eyes. Ampak najbrž se greš stiskat k Najku pa je potem vse ok  veselje

Lp
Logiran
MaksiMaša
midi

« Odgovor #337 : ponedeljek, 16.11.2009 : 19:51:10 »

Ampak, a veš, da je Pen menda pokapiral, da je to pač Najkov prostor in se v času, ko je "zaseden", tja ne rine, če pa je fraj, se pa parkira in prav se brani s tistim "WHAT??" pogledom Smiley.
Logiran
Patapižu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.246

« Odgovor #338 : ponedeljek, 16.11.2009 : 21:58:57 »

Moja mrcina se isto namontira - s "tume August" pogledom . So pa v taki pozi ful sladki! Kiss
Logiran
MaksiMaša
midi

« Odgovor #339 : sreda, 18.11.2009 : 20:11:10 »

Ja, so carteki!

s "tume August" pogledom
Heheheheheee...
Logiran
MaksiMaša
midi

« Odgovor #340 : ponedeljek, 18.01.2010 : 21:57:40 »

Če ste me morda že pozabili, naj se malce pokažem. Z mojim Najkom imava ogromno dela te dni, dokončujeva namreč pluženje našega vrta, ki je, lahko rečem, posijan s snegom, prvovrstna zabava in tudi španca ne zebe toliko, da bi ne delal krogov okrog magnolije, kar v nedogled. Peljejo naju ven, tudi, jasno,  še najbolj pa sva vesela, ko se vrnemo domov in ne  cel kavč najin.

Lepo bodite in zdravi ostanite, Pen in Najk ( ta se slovenko lajati šele uči, zato pišem kar jaz v njegovem imenu:)

Aska na obisku

cel sneg

Logiran
Soul
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.759

« Odgovor #341 : torek, 19.01.2010 : 09:18:06 »

A vaju nič ne zebe Huh Ni Božiček prinesel nobenega plaščka? Tongue
Uživajte še naprej v zimskih vragolijah Kiss
Logiran
MaksiMaša
midi

« Odgovor #342 : torek, 19.01.2010 : 18:28:43 »

Kot pr norcih, če bi šla nageca na sprehod, za takole 10 minutno divjanje pri hiši pa ju ne oblačimo, ker sta maksimalno aktivna, ko pa se umirita, gremo pa takoj v hišo in ni niti časa, da bi ju začelo potresavat. Sploh Pena rado trese, če zimo samo na tvju gleda:), tako, da ne enega ne drugega ne mučimo s premražanjem. Smo pa zaradi plaščka, ki definitivno nikjer ne stiska ali pa žuli, pa še iz mehkega windstoperja je, morali veliko živcev za Najka imeti, saj oblečen nebi kakal, slečen pa niti lulal, kaj še le kakal:). Pa vedi, kako psu dopovedati, da gre kljub plaščku vsečisto normalno:)).Zdej že vse štima:)
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #343 : četrtek, 04.02.2010 : 12:47:08 »

No, a bo kaj slikic tehle dveh plaščkarjev Kiss Evil?
Ko se že po drugih temah čisto potihem režimo in po tleh valjamo....
 Grin
Logiran
MaksiMaša
midi

« Odgovor #344 : četrtek, 18.02.2010 : 22:13:38 »

Bi rada rekla, da smo kaj drugače, pa se s čim novim ne morem hvaliti. Zima mineva tudi nam, čeprav moram reči, da je letošnja zima po dolgem času pasala vsem, tudi meni in prav žal mi je na trenutke, da se sneg topi, z njim naša "teta Joška", ki je "pazila" na moja dva norca, ko sta se je le navadila in okrog nje delala kroge in kroge, zatopljena v namišljen prepir. Je pa lepo zjutraj na prvi sprehod, ki ga že pospremijo dokaj sramežljivi žvižgi in občasno petje ptičic, ki da vedeti, da se bo kmalu spremenil tudi vonj zraka.

Pen je suh, suhcani, da bolj skoraj ne more bit, Najk, no, Najk pa je postal pravi hrtji debelušček:), zdrava sta oba, čez zimo smo šli brez smrkanja ali kakih drugih nadlog, dobila pa sem občutek, da je Pen v teh parih mesecih socialne "samote", torej NEdruženja z naključnimi psi, postal pravi godrnjač in rahlo nesocializiran. Najka srečanje s kakim kosmatincem niti ne vrže s tira, tako, po mediteransko se mu mal šmirgla, Pen pa skoraj visi s fleksija, kot kaka zahakljana riba na trnku, pa se ne umiri, za boga ne... Po moje mu fali družba, trda roka, vnovična socializacija in kak dober pasji šrink:). Čaka se me naj, mrcina presušena, že še pride marec, ko se bova sprehajala tudi kje drugje, kot le po poznanih poteh, kjer ni presenečenj, pol bomo pa videli...Smiley
Se pravi...preživljamo fraj ure na kavču, včasih tudi v sumo borbah, poležavanju, igranju skrivalnic, ...

Lep pozdrav vsem!

počivamo

Sumo fajt...kdo je sumo, je najbrž neizbežno:)

se skrivamo

Teta Joška, ki je merkala na ubežnike in je sprva komaj preživela, saj sta jo nalajala in skrempila in se je na koncu še naveličala:)

Logiran
Strani: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 43   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Pen
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.